Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 16:37)
Manes LT niekas neprievartavo, bet buvo pabrezta, kad taikyti ICSI patartina. Tai kaip netaikysi...? Juk norisi rezultato, tai viska padarysi. Problemos buvo is mano puses. O mano zirniukui prasidejo astunta savaite  blush2.gif  Buvome pas gydytoja gruodzio 21 d. sirdele pulsavo.

Aš kalbėjau apie spermiuko prievartą lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pagalvojau, ar tik ne šiandien Tivita turėjo daryti hCG? Ar kažką maišau?

Tivita, kaip tu?
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif jau kelinta diena kaip is galvos neiseina perskaityto straipsnio citata,kad kiausintakiai pas moteri uzsikemsa del chlamidiozes arba gonorejos.nesuprantu vieno dalyko nuo ko jie man uzsikimso.tokiom ligom nesu niekad sirgus.vis mastau,galvoju jum parasysiu ir paklausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 28, 13:59)
sveikos merginos smile.gif jau kelinta diena kaip is galvos neiseina perskaityto straipsnio citata,kad kiausintakiai pas moteri uzsikemsa del chlamidiozes arba gonorejos.nesuprantu vieno dalyko nuo ko jie man uzsikimso.tokiom ligom nesu niekad sirgus.vis mastau,galvoju jum parasysiu ir paklausiu g.gif

Čia tik galimi variantai.. Antras dalykas, ar tikrai žinai, kad nesirgus? ax.gif Šitos bacilos kartais praeina nepastebėtos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 28, 17:05)
Čia tik galimi variantai.. Antras dalykas, ar tikrai žinai, kad nesirgus? ax.gif Šitos bacilos kartais praeina nepastebėtos ax.gif

nu gonoreja manau be vaistu nepraeina.nenoriu rasyti negrazaus liaudisko tos ligos pavadinimo,bet ji seip sau neisnyksta.o del chlamidiju,tai ju pas mane nerado.uz tai ir mastau.dar buvo pamineta endometrioze,tai gal sitas man pakenke,nes rado ja pas mane.kuo daugiau domiuosi,tuo labiau einu is proto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 28, 16:59)

sutinku su Viktoriuku. Man gydytoja pasake ta pati, kad pagal isvaizda (per LP) - as prasirgus chlamidijom, nors niekad ju nejauciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 28, 17:14)
nu gonoreja manau be vaistu nepraeina.nenoriu rasyti negrazaus liaudisko tos ligos pavadinimo,bet ji seip sau neisnyksta.o del chlamidiju,tai ju pas mane nerado.uz tai ir mastau.dar buvo pamineta endometrioze,tai gal sitas man pakenke,nes rado ja pas mane.kuo daugiau domiuosi,tuo labiau einu is proto. doh.gif

Mergaite, nugi baik taip stipriai dometis biggrin.gif Ne tau vienai cia kyla absurdisku minciu,bet nieko dabar nepakeisi, nera kiausintakiu, tai nera.Begalvodama kodel kazkas buvo, nebegrazinsi jau ju.....O vat su teigiamom mintim, gali daug ka pakeisti, ypac savo pirmojo IVF sekme mirksiukas.gif Galvok apie tai.Ateinantys dalykai kur kas svarbesni siuo momentu.Kitaip isprotesi visai, nebereikes nieko tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 16:18)
sutinku su Viktoriuku. Man gydytoja pasake ta pati, kad pagal isvaizda  (per LP) - as prasirgus chlamidijom, nors niekad ju nejauciau sad.gif

O darant chlamidijų tyrimą irgi jų nerado ? Aš irgi skaičiau, jog jos būna be požymių.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 17:18)
sutinku su Viktoriuku. Man gydytoja pasake ta pati, kad pagal isvaizda  (per LP) - as prasirgus chlamidijom, nors niekad ju nejauciau sad.gif

Nu jo, ir as, pasirodo sitokiu turejau, net nezinojau ka ten turiu ar turejau jausti, tiesa pasakius.Suzinojau tik po LP.
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 28, 11:04)
Mykolina, einam į nėštukių skyrelį, nors ir aš ten bijau, nedrąsu... Einam abi. Bet virusų ir optimizmo mes čia tai atnešėm  unsure.gif

Mergaites,o kiek savaiteliu jau turit? ax.gif

QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 15:37)
O mano zirniukui prasidejo astunta savaite  blush2.gif  Buvome pas gydytoja gruodzio 21 d. sirdele pulsavo.

Smagu wub.gif Aukit ir toliau sekmingai thumbup.gif
Atsakyti
Neskaitot visko is eilės book.gif
Ka tik rasiau. Abiems su vyru eme meginius ir pas vyra rado chlamidioze, o pas mane ne. Gydytojas paminejo, kad gali buti uzslepta forma pas mane. Moterims taip buna. Reikia gydyti abudu.
Atsakyti