Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(žieminukė @ 2010 12 13, 20:06)
Šitas pavadinimas ir man negirdėta g.gif  Koks čia protokolas, nejaugi gyd. vadina taip trumpą?

Man taikė antagonistic schemą bigsmile.gif Labai jau panašu į trumpą, saugo tuos folikulus, reguliuoja su Citrotide, kad anksčiau laiko neovuliuotų.

Mykolina, kaip džiaugiuos, kad mano virusas buvo tikslingas wub.gif Tu taip norėjai dvynukų biggrin.gif
Aš tai labai džiaugiuos, kad turiu vieną gyventoją, kuris net galvytę mojuoja man, vėl širdelės tuk tuk išgirdau šeštadienį ax.gif
Crinoną pratęsė dar dviem sav., taip pat magnį paskyrė, tai geriu dabar.
Aš buvau po 10, laukiau apie dvi val., kol patekau pas gyd. Tai mes nususitikom mirksiukas.gif
Lengvo tau nestuke.gif ir linkiu nevemti mirksiukas.gif
Atsakyti
Juroszuvedra,as gal truputi paveluotai,bet labai noriu pasveikinti su graziais skaiciukais thumbup.gif Smagu,kad nors is IUI perejai IVF,bet pagaliau pavyko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 14:48)
Nu bet bent priežastis atsirado..

Na ,tai susidorosit su tais kileriais ir tada jau garantuotai sveikinsim su nestuke.gif mirksiukas.gif

QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 13, 16:37)
As taip pat prisiduosiu: penktadieni skaiciukai buvo 30.7, pirmadieni 90.2... tyliai dziaugiuosi:)

Dar karta sveikinu ir garsiai uz tave dziaugiuosi wub.gif

QUOTE(Pireja @ 2010 12 13, 18:28)
Sveikos, IUI-kininkes. As irgi labai laukiau juroszuvedros naujienu  wub.gif Labai smagu uz ja.

Aciu labai smile.gif O kaip paciai sekasi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2010 12 13, 21:12)
Juroszuvedra,as gal truputi paveluotai,bet labai noriu pasveikinti su graziais skaiciukais thumbup.gif Smagu,kad nors is IUI perejai IVF,bet pagaliau pavyko thumbup.gif

Tikrai nepaveluotai- aciu labai smile.gif Va as tai paveluotai blush2.gif sveikinu tave su dukrytes gimimu wub.gif Turbut jau ir namie esat. Bukit abi sveikos 4u.gif
Papildyta:
Mergaites,po isodinomo man paskyre naudoti Crinone, Clexane ir Aspirina. Kazin,kiek dar ilgai reikes juos vartoti? g.gif
Siandien 13dpi ir mano skaiciukai 316.4 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 13 gruodžio 2010 - 21:22
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 13, 21:58)
Man taikė antagonistic schemą  bigsmile.gif  Labai jau panašu į trumpą, saugo tuos folikulus, reguliuoja su Citrotide, kad anksčiau laiko neovuliuotų.

Mykolina, kaip džiaugiuos, kad mano virusas buvo tikslingas  wub.gif Tu taip norėjai dvynukų  biggrin.gif
Aš tai labai džiaugiuos, kad turiu vieną gyventoją, kuris net galvytę mojuoja man, vėl širdelės tuk tuk išgirdau šeštadienį  ax.gif
Crinoną pratęsė dar dviem sav., taip pat magnį paskyrė, tai geriu dabar. 
Aš buvau po 10, laukiau apie dvi val., kol patekau pas gyd. Tai mes nususitikom  mirksiukas.gif 
Lengvo tau  nestuke.gif  ir linkiu nevemti  mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif
Labai smagu skaityti kad jusu susitikimai jau tokie dziugus wub.gif Tikiuosi kad ir mane neuzilgo pradziugins mano pilvelio gyventojai. Tavo virusiukas tai tikrai man padejo aciuks.gif
O laukimai pas Treijsa tai vargina, man dar teks vazineti.
Del schemos, tai ir man tokia pat kaip tau taike, bet as tai nezinojau kad ji taip vadinasi. O kas tau pasake kad musu tokia ta schema, as tai galvojau kad cia ta trumpoji ir tiek ax.gif
Sekmes tau, turbut jau kraustysies i nestuke.gif skyreli, vistiek susirasysim dar, aciu tau labai uz palaikyma wub.gif
juros zuvedra, ViILNE-US sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites smile.gif JUROSZUVEDRA,labai labai tave sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lengvu tau 9 menesiuku nestuke.gif ziuriu VK gerina statistika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar karta nuosirdziai sveikinu,ir dar sveikinu visas kitas,kuriom pasiseke pagauti gandriuka thumbup.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2010 12 13, 22:17)
Labas vakaras mergaites smile.gif JUROSZUVEDRA,labai labai tave sveikinu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif lengvu tau 9 menesiuku nestuke.gif ziuriu VK gerina statistika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dar karta nuosirdziai sveikinu,ir dar sveikinu visas kitas,kuriom pasiseke pagauti gandriuka thumbup.gif  group.gif

Aciu smile.gif O kaip tau sekasi? Ar jau pasiskiepijai nuo raudoniukes?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 14, 00:20)
Aciu  smile.gif  O kaip tau sekasi? Ar jau pasiskiepijai nuo raudoniukes?

Man kolkas nekaip,pasiskiepijau nuo raudonukes,tad laukiu kovo men,paskui pradesiu startuoti su nestuke.gif smile.gif o iki kovo men gaudisiu virusiukus nuo jusu blush2.gif ax.gif o kaip pojuciai pas tave?kazka jauti neiprasto,kai esi nestuke.gif ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 13, 21:30)
Aciu labai  smile.gif  O kaip paciai sekasi?  ax.gif

Sekmadieni pradedu veiksma, ir po menesio tikiuosi tureti tokius pacius skaiciukus, kaip tavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 12 14, 09:17)
Sekmadieni pradedu veiksma, ir po menesio tikiuosi tureti tokius pacius skaiciukus, kaip tavo  ax.gif

Sėkmės wub.gif Primink, kur daraisi ir kelintas IVF ax.gif
Atsakyti
Aciu, Viktoriuk, man tos sekmes labai reikes rolleyes.gif

Bus 1-as IVF'as, darausi FR, ilga schema. Kol kas bijau dziaugtis, nes ganetinai ilgai ejome iki to IVF'o. Jau kai atrode "Va, pradedam", viskas buvo anuliuota ir t.t., ir pan. Tai dabar labai bijau, ar tinkamai sureaguos organizmas i vaistus, ar augs, ar uzteks... Tiek ilgai laukta... Tik darbe viska planuojuosi taip, kad antroje sausio puseje nedirbciau, jeigu pavyks.
Atsakyti
Nusipirkau sita
http://www.zitawest....tails.php?id=56

UK merginos labai giria,labai padeda atsipalaiduoti darant ivf.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 12 14, 13:12)
Aciu, Viktoriuk, man tos sekmes labai reikes  rolleyes.gif

Bus 1-as IVF'as, darausi FR, ilga schema. Kol kas bijau dziaugtis, nes ganetinai ilgai ejome iki to IVF'o. Jau kai atrode "Va, pradedam", viskas buvo anuliuota ir t.t., ir pan. Tai dabar labai bijau, ar tinkamai sureaguos organizmas i vaistus, ar augs, ar uzteks... Tiek ilgai laukta... Tik darbe viska planuojuosi taip, kad antroje sausio puseje nedirbciau, jeigu pavyks.

pavyks pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti