Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 10:33)
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?

QUOTE(RositaK @ 2010 12 13, 11:27)
aha, pasakok  ax.gif  4u.gif

Ir ko tik aš toj Latvijoj nenuveikiau: ir to nenuveikiau, ir ano nenuveikiau biggrin.gif O iš tikrųjų tai buvau ir pas Treijsą, ir pas Bykovą. Mama Kalėdinę dovaną padarė ir nusiuntė vaiką pas gydytojus biggrin.gif Aš dabar nežinau, reiktų gal į RRC temą rašyt g.gif Bet žodžiu taip, Treijs pasakė, kad norėtų pakeisti arba vyrą, arba protokolą, tai sutarėm, kad protokolą keisim lotuliukas.gif Tikiuosi, kad apie vyrą juokavo g.gif Žodžiu, jis pirmiausia nori mums kariotipų chromosomas tirti, šiaip vyrą apžiūrėt, o ir aš pati pataikiau ant savo dienų, tai teks kažkada važiuoti vėl. Pasidariau kilerius Gulbio labaratorijoj, tai pagal Beer knygą aktyvios anos pas mane unsure.gif Nu bet bent priežastis atsirado.. Bykova ką sakė.. Kad jinai išvis garantuota, kad pas mane kileriai veikė, kai papasakojau savo istoriją, sakė, kad jei kada vėl pastočiau, sekančiu lėktuvu varyt tiesiai pas ją. Nustebo, kaip mažai tirtas mano vyras, prirašė kalną tyrimų ir kažkada reikės vėl važiuoti. Žodžiu, daug visko ax.gif Bet čia toooooolimi tooooolimi planai ax.gif
Atsakyti
Viktoriuk,tai saunios naujienos.Gerai,kad raso,reiskias yra budas kaip viska sutvarkyti.As net neabejoju,kad sutvarkius tas kileres padetis pasikeis i kita puse.
Kaip ir toj knygoj Beer rase,jei nepavyksta 3ivf,jis isitikines,kad imunine kur "padnoskes" kisa.
O kokie kileriu titrai jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 12:54)
O kokie kileriu titrai jei nepaslaptis? ax.gif

Dabar čia neturiu, bet ten, kur turi būti iki 13, pas mane gerokai virš 20 buvo ax.gif Pagal Gulbio normas kaip ir gerai, pagal Beer nė per kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 14:20)
Dabar čia neturiu, bet ten, kur turi būti iki 13, pas mane gerokai virš 20 buvo ax.gif Pagal Gulbio normas kaip ir gerai, pagal Beer nė per kur ax.gif

Bet tai skirtingu labiu skirtingi normatyvai?Tai gal gerai viskas pas tave?Suprasciau procentais ten,na taip gal...Bet yra du absoliutus kiekis ir procentais..Einu paziuret savu dabar.

O Bykova mate tuos tyrimus ar ne?Ar kazka nusprende ir kitu?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 15:48)
Mama Kalėdinę dovaną padarė ir nusiuntė vaiką pas gydytojus biggrin.gif Treijs pasakė, kad norėtų pakeisti arba vyrą, arba protokolą, tai sutarėm, kad protokolą keisim lotuliukas.gif Tikiuosi, kad apie vyrą juokavo g.gif Žodžiu, jis pirmiausia nori mums kariotipų chromosomas tirti, šiaip vyrą apžiūrėt, o ir aš pati pataikiau ant savo dienų, tai teks kažkada važiuoti vėl. Pasidariau kilerius Gulbio labaratorijoj, tai pagal Beer knygą aktyvios anos pas mane unsure.gif Nu bet bent priežastis atsirado..

Jo čia tikrasis Treisas hihihi.gif
Gerą turi mamą, Viktoriuk 4u.gif 4u.gif Svarbiausia, kad priežastis atsirado...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 13:32)
Bet tai skirtingu labiu skirtingi normatyvai?Tai gal gerai viskas pas tave?Suprasciau procentais ten,na taip gal...Bet yra du absoliutus kiekis ir procentais..Einu paziuret savu dabar.

Tai čia tas, kur procentinis ax.gif Bykova šitų tyrimų dar nematė, siųsiu aš jai ryt visą paketą turbūt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 14:32)

Nu mano cd16& cd56 procentaliai 13% norma 5-26,absoliutus skaicius 329(norma 84-724) .Na man kazkaip visi tie tyrimai per viduriukai issipaise,isskyrus CD4/CD8 santyki,kuris vos vos virsija norma.Bet tiesiogiai su situo rodikliu del nestumo,kibimo ar nekibimo jokios info neradau.

Tiesa,gal gali parasyti kokios normos absoliutaus CD3 IR CD45? Man pirma lapa atsiunte be normu,po to persiunte su,bet kazkur uzmeciau email.Tai dabar uzsirasyciau kur,kad nepasimestu.
Atsakyti
juroszuvedra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 13:43)
Nu mano cd16& cd56 procentaliai 13% norma 5-26,absoliutus skaicius 329(norma 84-724) .Na man kazkaip visi tie tyrimai per viduriukai issipaise,isskyrus CD4/CD8 santyki,kuris vos vos virsija norma.Bet tiesiogiai su situo rodikliu del nestumo,kibimo ar nekibimo jokios info neradau.

Tiesa,gal gali parasyti kokios normos absoliutaus CD3 IR CD45? Man pirma lapa atsiunte be normu,po to persiunte su,bet kazkur uzmeciau email.Tai dabar uzsirasyciau kur,kad nepasimestu.

Radau ir aš savo, tai va, mano CD 16 ir CD 56 yra 24 doh.gif Internete kiek ieškojau, visur duoda, kad procentas virš 13 jau yra pavojingas smarkiai ir gali lemti nepavykusius IVF unsure.gif
CD45 normų nėra parašyta, o CD3 procentinis 56-86, absoliutus skaičius 754-2764 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 17:15)
Radau ir aš savo, tai va, mano CD 16 ir CD 56 yra 24 doh.gif Internete kiek ieškojau, visur duoda, kad procentas virš 13 jau yra pavojingas smarkiai ir gali lemti nepavykusius IVF unsure.gif
CD45 normų nėra parašyta, o CD3 procentinis 56-86, absoliutus skaičius 754-2764 ax.gif

paaiskinkit jus man kaip blondinei..., o kaip tie kileriai itakoja IVF'a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 15:15)

24 jau nemazai,net ir Gulbio labej ties ausktesne norma.
Paguglinau dabar,tai jo raso,kad normaliai yra 5-29,bet fertility skaito nuo 5-12.Visa kas 18 tai prognozes negydant nekokios,kad butina slopinti.

Dabar galvoju ka su savo 13 daryti g.gif Bandyciau parodyt uk ivf klinikos gydytojams,bet jie tik peciais patrukcios ir tiek.Jau esu davus jiems kopijas,nei ziurejo ir klausimas ar dar turi ta kopija.Na bandysiu parodyt,per galva niekas neduos.Beda tik ta,kad visi pokalbiai su sesute.Ji kaip tarpininkas tar pacientu ir gydytoju,gydytojus tik per punkcija ir transferi matysiu.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 13, 15:22)
paaiskinkit jus man kaip blondinei..., o kaip tie kileriai itakoja IVF'a?  g.gif

Kileriai cia tik vienas rodikliu,rodo per daug aktyvia imunine sistema ir kraujyje ir endometriume,kuri atpazista embriona kaip svetimkuni ir su tuo kovoja.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 17:32)
Kileriai cia tik vienas rodikliu,rodo per daug aktyvia imunine sistema ir kraujyje ir endometriume,kuri atpazista embriona kaip svetimkuni ir su tuo kovoja.

aaaaaaa smile.gif dabar jau aiskiau... aciu 4u.gif
Atsakyti