Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 12, 13:49)
Kad jie ir toliau dziugintu  4u.gif
Laukiam tik dideliu skaiciuku  mirksiukas.gif
Tikrai nekreipk demesio i tuos pojucius! Mano pojuciai taip pat nieko gero nezadejo- is pradziu krutine lyg buvo padidejusi,o po to subliusko,po to lyg vos teplioti pradejo ir siaip nuotaika buvo  doh.gif ,tai kai ejau priduoti kraujo,jau buvau susitaikiusi su nesekme( na,sekmei daviau tik 1%)  Tai kad laukiam  ketvirtadienio smile.gif
Papildyta:
Mergaites,aciu visoms uz sveikinimus  smile.gif ryt poryt galvoju vel pasidaryti tyrima,kad butu drasiau.

Didziausi sveikinimai!!!!! Labai saunus skaiciukai!
As taip pat prisiduosiu: penktadieni skaiciukai buvo 30.7, pirmadieni 90.2... tyliai dziaugiuosi:)
Didelis aciu mergaitems uz palaikymus ir labai naudinga info!!!!
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 16:48)
arba protokolą, tai sutarėm, kad protokolą keisim lotuliukas.gif

O ką bandys protokole keisti. Jeigu atmintis nešlubuoja, tau per IVF vis bandydavo kažką keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 12, 03:33)
sniege555 geros naujienos, jau pamatei savo dziaugsma tau mojuojanti  wub.gif O antras kaip supratau neisitvrtino  blush2.gif Bet dziaukis savo stipruoliuku  thumbup.gif Kelinta buvai pas Treijsa? As apie 9.30 buvau  mirksiukas.gif
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles  blush2.gif Dabar sake uz 2 savaiciu atvaziuoti bet Kaledos kaip tik, tai gal po ju vaziuoti, bus jau kaip tik 8 savaites sueje  g.gif Israse magnio diasporal milteliu gerti, sake del to kad du. O man siaip nuo uzvakar prasidejo blogumai, uzeina labai negera, bet nevemiu  ax.gif
Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo  nestuke.gif

Sveikinimai mykolinai !!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILNE-US: 13 gruodžio 2010 - 16:50
QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 13, 17:37)
As taip pat prisiduosiu: penktadieni skaiciukai buvo 30.7, pirmadieni 90.2... tyliai dziaugiuosi:)

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek graziu ir ikvepianciu istoriju!!! Laai labai visas sveikinu ir dziaugiuosi!!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 02:27)
Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus wub.gif

Aciu... Latvijoj, Embrions... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 14:32)
24 jau nemazai,net ir Gulbio labej ties ausktesne norma.
Paguglinau dabar,tai jo raso,kad normaliai yra 5-29,bet fertility skaito nuo 5-12.Visa kas 18 tai prognozes negydant nekokios,kad butina slopinti.

Dabar galvoju ka su savo 13 daryti  g.gif Bandyciau parodyt uk ivf klinikos gydytojams,bet jie tik peciais patrukcios ir tiek.Jau esu davus jiems kopijas,nei ziurejo ir klausimas ar dar turi ta kopija.Na bandysiu parodyt,per galva niekas neduos.Beda tik ta,kad visi pokalbiai su sesute.Ji kaip tarpininkas tar pacientu ir gydytoju,gydytojus tik per punkcija ir transferi matysiu.

tai va, kad reikia jau kažką daryt ax.gif Aš čia užtai ir pasidaviau, kad kiekvienoj šaly yra savi metodai, savas kelias ir į šitus dalykus jie čia žiūri atsainiai. Tenka ieškoti, kas norėtų ką nors daryt ir teks naudotis Bykova, jei ką ax.gif

QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 13, 14:37)

Nu kokios naujienos geros ant švenčių wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(žieminukė @ 2010 12 13, 14:39)
O ką bandys protokole keisti. Jeigu atmintis nešlubuoja, tau per IVF vis bandydavo kažką keisti g.gif

Man patį protokolą keis ax.gif Aš kaip žiniuonė atraportavau ką žinau, apie ilgą ir trumpą protokolą, o man taikys antagonistinį protokolą biggrin.gif O va tada jau ir aš klausiau, kaip apie kažką naujo dar man negirdėto biggrin.gif
Man visada taikė ilgą protokolą, keisdavo tik vaistus po įsodinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 13, 16:37)

Sveikinu thumbup.gif wub.gif

Įdomu kur juroszuvedra su naujais skaičiukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILNE-US @ 2010 12 13, 17:37)

sveikinu thumbup.gif kiek nemazai Kalediniu stebuklu uzderejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 19:04)
...o man taikys antagonistinį protokolą

Šitas pavadinimas ir man negirdėta g.gif Koks čia protokolas, nejaugi gyd. vadina taip trumpą?
Džiaugiuosi tavo vaisingu apsilankymu LV. Bent kažką naujo atradai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 12 13, 16:06)
Šitas pavadinimas ir man negirdėta g.gif  Koks čia protokolas, nejaugi gyd. vadina taip trumpą?
Džiaugiuosi tavo vaisingu apsilankymu LV. Bent kažką naujo atradai smile.gif

Ne, čia ne trumpas protokolas schmoll.gif Čia toks kažkoks įdomesnis, iš tikrųjų, ir pavojingesnis ax.gif Šiandien kiek skaitinėjaus internete, tai pavojingiausia su šiuo protokolu, kad jei kas nors ovuliuoja iki punkcijos, tenka viską nutraukti, bet mano atveju, Treijs nori naudoti būtent jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 13, 20:16)
Ne, čia ne trumpas protokolas schmoll.gif Čia toks kažkoks įdomesnis, iš tikrųjų, ir pavojingesnis ax.gif Šiandien kiek skaitinėjaus internete, tai pavojingiausia su šiuo protokolu, kad jei kas nors ovuliuoja iki punkcijos, tenka viską nutraukti, bet mano atveju, Treijs nori naudoti būtent jį g.gif

Na, tikrai čia kažas naujo, negirdėto g.gif Ydomu pasidarė
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 12 13, 10:09)
Wow, mergyt, nuostabu wub.gif  wub.gif Įkvepi vilties rolleyes.gif Lauksim didesnių skaičiukų šiandie bigsmile.gif

QUOTE(senatve @ 2010 12 13, 15:53)
juroszuvedra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikos, IUI-kininkes. As irgi labai laukiau juroszuvedros naujienu wub.gif Labai smagu uz ja.

Bum, senatve, jus kuriame etape esate, kokie planai, ka darote/nedarote? cool.gif
Atsakyti