Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytassssssssss 4u.gif
Nematau pasaulio blink.gif Grizau 5 ryto ir jauciuosi kaip ligonis blink.gif Reik paxmielo bigsmile.gif Kas kartu??? Egliosha zinau i alkoholizmo liuna iklimpus giliai, davai ir Zane eiks nuo puodu bigsmile.gif

O matau jau viena likau cia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 12 gruodžio 2010 - 12:57
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 12, 12:56)
Labas rytassssssssss 4u.gif
Nematau pasaulio blink.gif  Grizau 5 ryto ir jauciuosi kaip ligonis blink.gif Reik paxmielo bigsmile.gif Kas kartu??? Egliosha zinau i alkoholizmo liuna iklimpus giliai, davai ir Zane eiks nuo puodu bigsmile.gif

O matau jau viena likau cia  doh.gif  biggrin.gif

man nereik pachmielo irnesakyk.gif uztia diedui galva skauda, vel kazkas nesekas hihihi.gif
uzviriau bulviene ir pamirsau lotuliukas.gif zodz nezinau kiek vire, nesekiau, ale puse puodo vandens neber lotuliukas.gif
Atsakyti
Nika, Nika...nuo pat ankstaus ryto ji apie alkoholį galvoja unsure.gif (na man visai rytas dar ankstyvas biggrin.gif ) ir dar kitas prikalbint bando unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 12, 13:16)
Nika, Nika...nuo pat ankstaus ryto ji apie alkoholį galvoja unsure.gif (na man visai rytas dar ankstyvas biggrin.gif ) ir dar kitas prikalbint bando unsure.gif

biggrin.gif Man po geralu visada labai norisi kazko citrusinio biggrin.gif Mandarinai, apelsnai - jega thumbup.gif Tada pachmielintis visai nereik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 12, 13:37)
biggrin.gif Man po geralu visada labai norisi kazko citrusinio biggrin.gif Mandarinai, apelsnai - jega thumbup.gif Tada pachmielintis visai nereik cool.gif

agurkeliu raugintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 13:44)
agurkeliu raugintu  biggrin.gif

Aha irgi neblogai thumbup.gif Dievuliauuuuuuuuuu, kad siandien butu dar tik sestadienis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 12, 14:46)
Aha irgi neblogai thumbup.gif Dievuliauuuuuuuuuu, kad siandien butu dar tik sestadienis doh.gif  unsure.gif

Aš už tai, kad šiand būtų penkatdienis bigsmile.gif Dar dvi dienos tingėjimo lauktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 12, 13:50)
Aš už tai, kad šiand būtų penkatdienis bigsmile.gif Dar dvi dienos tingėjimo lauktų lotuliukas.gif

Nu jau tiek nedristu prasyt lotuliukas.gif gerai ir sestadienis butu bigsmile.gif
Atsakyti
oi kaip smagu skaityt apie pachmielus biggrin.gif baisus jausmas biggrin.gif
man tada labai norisi visokių nesveikų dalykų - picos, kibinų, čeburekų, kolos ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 14:03)
oi kaip smagu skaityt apie pachmielus biggrin.gif baisus jausmas  biggrin.gif
man tada labai norisi visokių nesveikų dalykų - picos, kibinų, čeburekų, kolos ir pan biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif man tokiu dalyku noris pastoviai ir nuolatos, (nes as tik pasta gaminu), tai vadinas as pastovioj Zanes pachmielo busenoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 12 gruodžio 2010 - 14:12
user posted image
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 12, 14:46)
Aha irgi neblogai thumbup.gif Dievuliauuuuuuuuuu, kad siandien butu dar tik sestadienis doh.gif  unsure.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 12, 14:50)

Gerai būtų, jei būtų... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti