Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 14:12)
biggrin.gif  biggrin.gif  man tokiu dalyku noris pastoviai ir nuolatos, (nes as tik pasta gaminu), tai vadinas as pastovioj Zanes pachmielo busenoj  lotuliukas.gif

o tu ten gyveni, nes nutekėjai, ane?

aš šiandien po vakar kibinų noriu tik kokių skanių salotų. bet raitau imbierinius meduolius kalėdinius biggrin.gif taigi, apsiribojame gerais norais biggrin.gif

jasper is the best
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 12 gruodžio 2010 - 14:59
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 14:59)
o tu ten gyveni, nes nutekėjai, ane?

aga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 15:05)

ir kaip patinka? vaikai kokia kalba kalba?

jasper super biggrin.gif
(čia kai šnekam ne į temą, turi būti būtinai sakinys į temą biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 15:25)
ir kaip patinka? vaikai kokia kalba kalba?

jasper super biggrin.gif
(čia kai šnekam ne į temą, turi būti būtinai sakinys į temą biggrin.gif )

man patinka visur kur mane myli biggrin.gif o siaip tai jo gerai cia..
vaikai abiem kalbom kalba - vyresnelis daugiau italiskai, lietuviskai su labai juokingu akcentu (pvz sako Liabas, liape, malionu biggrin.gif ) tai as kaip gera motina ir Belana daznai ji pakamantinejam biggrin.gif
mazasis tai neaisku dar kokia kalba - siaip supranta puikiai abi, ir kalba atskirus zodzius abiem.. kartais sakini sudeda is abieju smile.gif

as myliu .. (oi zinau uzsitrauksiu nemalone) Xavier biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 15:29)
man patinka visur kur mane myli  biggrin.gif  o siaip tai jo gerai cia..
vaikai abiem kalbom kalba - vyresnelis daugiau italiskai, lietuviskai su labai juokingu akcentu (pvz sako Liabas, liape, malionu biggrin.gif ) tai as kaip gera motina ir Belana daznai ji pakamantinejam biggrin.gif
mazasis tai neaisku dar kokia kalba - siaip supranta puikiai abi, ir kalba atskirus zodzius abiem.. kartais sakini sudeda is abieju smile.gif

as myliu .. (oi zinau uzsitrauksiu nemalone) Xavier  biggrin.gif  biggrin.gif

a, tai jūs itališkoj Šveicarijos daly ane? gražu ten biggrin.gif nors visur Šveicarijoj gražu smile.gif
jo, pas italus minkštas L todėl taip juokingai taria smile.gif

o, Xavier, jo drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
Žane, nors ir gerokai pavėluotai, ačiū už naują temą 4u.gif
Oi kiek naujienų bigsmile.gif nu va, įrodymas, Robertas su Kristen Kalėdas praeitas kartu tikriausiai praleido smile.gif nors iš kur fanai tokią nuotrauką gavo g.gif man ji gerokai asmeniška atrodo
o dėl jų vestuvių tai abejoju g.gif nors ką gali žinot ax.gif
Daiva41, su artėjančiu dukters gimtadieniu ir Jacksoną su artėjančiu taip pat 4u.gif mano draugė irgi tą dieną gimus, tik kad ne 1984 biggrin.gif
dėl Šveicarijos pritariu drinks_cheers.gif man viena gražiausių šalių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 17:03)
*a, tai jūs itališkoj Šveicarijos daly ane? gražu ten biggrin.gif nors visur Šveicarijoj gražu smile.gif
jo, pas italus minkštas L todėl taip juokingai taria smile.gif

**o, Xavier, jo  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

* jo jo - pusitaliai mes biggrin.gif

** ups tongue.gif
Atsakyti
o kaip itališkai Antanas? ar sakot Antanas, ar Antonio? biggrin.gif

naujienų nėr, tai aš eterį užimu pažindinimuisi su kitomis kultūromis biggrin.gif

Jasper, u r No.1
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 19:29)
o kaip itališkai Antanas? ar sakot Antanas, ar Antonio? biggrin.gif

naujienų nėr, tai aš eterį užimu pažindinimuisi su kitomis kultūromis biggrin.gif

siaip tai butu Antonio, bet mes lietuviskai abu vadinam - Antanas ir Danielius ( nors Danielius - tai is tikro Daniel tikras vardas pase uzrasytas). bet man patinka lietuviskai juos vadint bigsmile.gif Siaip juos dbr tiek daug uzsienieciu, kad nieko nestebina vardai.. kartais juokingai taria.. pvz mane perkrikstijo B, nes kazkodel mano varda visi labai kraipo, todel jau senokai prisistatineju kitu vardu biggrin.gif

kam nereikia neskaitom: man patinka Xavikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 12 gruodžio 2010 - 19:36
Kokios geros naujienos, o kai pagalvoju, kad ir sias Kaledas kartu sves... wub.gif wub.gif

o dar visi rekauja, kad negalima nuslept savo asmeninioo gyvenimo! Mokytis tik is robsten visiems, kai nori ir nuslepia! smile.gif)

cia video (nezinau kokio senumo, naujumo, idejimo data tai 12.09) jie abu su fanais... Robsten su fanais!
ir keletas foto
user posted image

user posted image

na o cia arba sushiu dalinasi is lektes, arba robas kristen maitina biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 12 12, 20:56)

na o cia arba sushiu dalinasi is lektes, arba robas kristen maitina biggrin.gif
user posted image

maitina, matina biggrin.gif
Atsakyti
žinokit kaip nemėgstu jei kas maitina. ir dar nekenčiu, jei kas ima iš mano lėkštės. net jei vaikas ima, taip sunervina, vos tvardaus. nu aš ir tų grobuonių biggrin.gif
bet kitus tai aišku apvalgau biggrin.gif

lovely Jasper Hale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 12 gruodžio 2010 - 22:15