Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakars.Tik šiandien pastebėjau,kad nauja tema yra doh.gif blush2.gif .
Nuotrauku kiek.... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 21:15)
žinokit kaip nemėgstu jei kas maitina. ir dar nekenčiu, jei kas ima iš mano lėkštės. net jei vaikas ima, taip sunervina, vos tvardaus. nu aš ir tų grobuonių biggrin.gif
bet kitus tai aišku apvalgau biggrin.gif

lovely Jasper Hale biggrin.gif

ui kokia gopsa, blink.gif nors neprasivarzdziuosiu gal... pati toke esu, blush2.gif biggrin.gif visad megstu kazka is kitu nugriebt, bet kai is manes ima, tai tada buna kosmaras doh.gif biggrin.gif
O, be to sveikos, kaip ir nesilabinau snd. 4u.gif smile.gif

Love all Twilight biggrin.gif maybe more Bella and Edward doh.gif or just Edward biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 12 gruodžio 2010 - 22:37
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 22:15)
žinokit kaip nemėgstu jei kas maitina. ir dar nekenčiu, jei kas ima iš mano lėkštės. net jei vaikas ima, taip sunervina, vos tvardaus. nu aš ir tų grobuonių biggrin.gif
bet kitus tai aišku apvalgau biggrin.gif

niu jau neromantiska biggrin.gif
man ptinka kinieciu restorane - nes tada galima vienas is kito imt laisvai tongue.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

tikiuos, kad nieko svarbaus nepraleidau. Kai baigsiu darbus ar bent minutėlę atsipūtimui turėsiu, tada permesiu, ką parašėt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Daiva, kur tu? blink.gif miegi?? mars i darba biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos biggrin.gif
Nespejau visko perskaityti, siek tiek tik permeciau akim, tai, kaip supratau sventet bigsmile.gif
Kas del meeto? niekas nepasikeite? ketvirtadieni? Nes as kankinausi visa savaitgali, kol pagaliau sugalvojau dovana doh.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 12 10, 14:57)
style, daiva, jei po meeto užvakarosim, aš papasakosiu anekdotą apie nykštuką viešnamy. jūs tik man priminkite. bus panašu su MM. bet pasakosiu mažai kompanijai, nes kiti pakraups, nenoriu net neprašykit biggrin.gif

zinau ta anekdota lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 13, 08:29)
Labas rytas 4u.gif  Daiva, kur tu? blink.gif  miegi?? mars i darba biggrin.gif user posted image

As pagalvojau, kad tu siandien sekmadieni prisisaukei mirksiukas.gif
Tad ir pati ilgiau pamiegojau ir tau leidau ilgiau numigti, nebudinau mirksiukas.gif biggrin.gif
O pasirodo, pas tau pirmadienis doh.gif lotuliukas.gif
oro_buckis.gif

Dzimute, del meet'o, tai viskas liko po senovei...si ketvirtadieni, Centro baras, tik gal laikas siek tiek keitesi...dabar renkames 19.30 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
labs ryts, pirms ryts kai nesninga per atrodo visa amziu biggrin.gif
vakar ziurejom Alisa stebuklu salyje bigsmile.gif nu daug daug labiau patiko negu naujas Haris Poteris thumbup.gif thumbup.gif tik pabaiga kazkokia be pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
taip, meetas 19:30, ketvirtadienį, centro bare. su dvanėlėm 20,11 Lt.

aš ateinu vėliau biggrin.gif tai mažu manęs luktersit dėl aspikeitimo blush2.gif apšilkit per tą laiką biggrin.gif

Atsakyti