Nuotrauku kiek....
Labas vakars.Tik šiandien pastebėjau,kad nauja tema yra
.
Nuotrauku kiek....
Nuotrauku kiek....
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 21:15)
žinokit kaip nemėgstu jei kas maitina. ir dar nekenčiu, jei kas ima iš mano lėkštės. net jei vaikas ima, taip sunervina, vos tvardaus. nu aš ir tų grobuonių 
bet kitus tai aišku apvalgau
lovely Jasper Hale
lovely Jasper Hale
ui kokia gopsa,
O, be to sveikos, kaip ir nesilabinau snd.
Love all Twilight
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 22:15)
žinokit kaip nemėgstu jei kas maitina. ir dar nekenčiu, jei kas ima iš mano lėkštės. net jei vaikas ima, taip sunervina, vos tvardaus. nu aš ir tų grobuonių 
niu jau neromantiska
man ptinka kinieciu restorane - nes tada galima vienas is kito imt laisvai
labas
tikiuos, kad nieko svarbaus nepraleidau. Kai baigsiu darbus ar bent minutėlę atsipūtimui turėsiu, tada permesiu, ką parašėt
tikiuos, kad nieko svarbaus nepraleidau. Kai baigsiu darbus ar bent minutėlę atsipūtimui turėsiu, tada permesiu, ką parašėt
Labas rytas
Daiva, kur tu?
miegi?? mars i darba
Sveikos gyvos
Nespejau visko perskaityti, siek tiek tik permeciau akim, tai, kaip supratau sventet
Kas del meeto? niekas nepasikeite? ketvirtadieni? Nes as kankinausi visa savaitgali, kol pagaliau sugalvojau dovana
zinau ta anekdota
Nespejau visko perskaityti, siek tiek tik permeciau akim, tai, kaip supratau sventet
Kas del meeto? niekas nepasikeite? ketvirtadieni? Nes as kankinausi visa savaitgali, kol pagaliau sugalvojau dovana
QUOTE(Žanė @ 2010 12 10, 14:57)
style, daiva, jei po meeto užvakarosim, aš papasakosiu anekdotą apie nykštuką viešnamy. jūs tik man priminkite. bus panašu su MM. bet pasakosiu mažai kompanijai, nes kiti pakraups, nenoriu net neprašykit 
zinau ta anekdota
Labas rytas
Labas rytas 
As pagalvojau, kad tu siandien sekmadieni prisisaukei
Tad ir pati ilgiau pamiegojau ir tau leidau ilgiau numigti, nebudinau
O pasirodo, pas tau pirmadienis
Dzimute, del meet'o, tai viskas liko po senovei...si ketvirtadieni, Centro baras, tik gal laikas siek tiek keitesi...dabar renkames 19.30

QUOTE(Nika89 @ 2010 12 13, 08:29)
As pagalvojau, kad tu siandien sekmadieni prisisaukei
Tad ir pati ilgiau pamiegojau ir tau leidau ilgiau numigti, nebudinau
O pasirodo, pas tau pirmadienis
Dzimute, del meet'o, tai viskas liko po senovei...si ketvirtadieni, Centro baras, tik gal laikas siek tiek keitesi...dabar renkames 19.30
Labas rytas
labas rytas
labs ryts, pirms ryts kai nesninga per atrodo visa amziu
vakar ziurejom Alisa stebuklu salyje
nu daug daug labiau patiko negu naujas Haris Poteris
tik pabaiga kazkokia be pabaigos
vakar ziurejom Alisa stebuklu salyje