Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nolla, seniai matyta, kaip gyveni? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 13 gruodžio 2010 - 11:15
Labas visoms 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 11:37)
vakar ziurejom Alisa stebuklu salyje bigsmile.gif nu daug daug labiau patiko negu naujas Haris Poteris thumbup.gif  thumbup.gif tik pabaiga kazkokia be pabaigos biggrin.gif

Alisa ir man patiko thumbup.gif

Uzsispyrele, gražios foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 13, 12:15)
Nolla, seniai matyta, kaip gyveni? biggrin.gif

as cia gana daznai apskaitineju blush2.gif niekaip negaliu atsikratyt tos manijos blush2.gif visos knygos prie lovos vis dar wub.gif twilight forever wub.gif wub.gif

labai dziaugiuosi jumis kad vis dar esat, kad vis dar plepat, kad vis dar fotkes dedat. atbegu pas jus relaxo kai kas nors sunervina biggrin.gif

neseniai nusipirkom dideli tv tai vis vystau plana kaip cia seimyna atsikratyt ir ramiai twilight suziuret n-taji karta ax.gif

atsimenu kaip pernai visa gruodi gaminau dovanas kaledoms ir ant stalo stovejo kompas ir non stop ejo saulelydis. ar filmas ar garso takelis. tai va tokios dieneles labai pasiilgau. dovanu gamyba isibegejus jau tai vis pajuntu kad kazko truksta smile.gif

su artejanciom sventem visas smile.gif man labai ikvepia kaledine nuotaika 4u.gif
Atsakyti
2010-12-12
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mua mua mua laugh.gif

ale kaaaaiiii plojaus siandien lotuliukas.gif einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika lotuliukas.gif o kieme snaros pilna, masinas atsikasineja lotuliukas.gif gryzau zvengdama ir slapia sikna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 12:50)
mua mua mua laugh.gif
ale kaaaaiiii plojaus siandien lotuliukas.gif einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika lotuliukas.gif o kieme snaros pilna, masinas atsikasineja lotuliukas.gif gryzau zvengdama ir slapia sikna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hah.gif As sia ziema dar nebuvau nusikuitus schmoll.gif Bet tai dar ziemos net menuo nepraejo irnesakyk.gif spesiu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 13, 13:05)
hah.gif As sia ziema dar nebuvau nusikuitus schmoll.gif Bet tai dar ziemos net menuo nepraejo irnesakyk.gif spesiu irnesakyk.gif biggrin.gif

nu as kai paskutini syki issitiesiau ziema tai rieso kaulas buvo skiles laugh.gif ale tas buvo pries kokius 5 metus, tai matyt praradau budruma per tiek laiko laugh.gif bet blyn taip minkstai nukritau, kad atsistojau zvengdama, o visi akis issprogine ziurejo ar viskas man gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
man truksta sniego!!!
sunku pas mus vazinet kai jo pilna.. visi keikiasi, burnojasi, o as man dzin - as prei miano man grazu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

egliosha, man baisiai patinka tavo sokantis daiktas parase ( ne tas kus vilku pavirsta ) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

KOOOOOOKS PLEPUMAS... rolleyes.gif

as gyva, sveika... Tik krikstasuni priziuriu, tai galo nesimato, neturiu niekam laiko... Kompas mano vis dar mires, laido niekas jam neparupina, tai vakarais negaliu prisest sad.gif

Laukiu meeto, bet dar dovana nepadaryta. reik kazkaip spet. **** nu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 13:53)
man truksta sniego!!!
sunku pas mus vazinet kai jo pilna.. visi keikiasi, burnojasi, o as man dzin - as prei miano man grazu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

egliosha, man baisiai patinka tavo sokantis daiktas parase ( ne tas kus vilku pavirsta )  biggrin.gif  biggrin.gif

man irgi patinka ans laugh.gif tiksliau abu tie berniukai parase patinka laugh.gif o sniegas blecha kaip nepatinka mega_shok.gif turiu fobija vaziuot masina kai daug sniego. uspakajoncu ziemos pradzioj reikia doh.gif vo tep. ziema ziema mars is kiemo, o tai mano sikna visa ziema slapia bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 13 gruodžio 2010 - 13:57
QUOTE(*Nolla* @ 2010 12 13, 12:44)
as cia gana daznai apskaitineju ,  niekaip negaliu atsikratyt tos manijos  blush2.gif visos knygos prie lovos vis dar  ,  twilight forever  wub.gif 
labai dziaugiuosi jumis kad vis dar esat, kad vis dar plepat, kad vis dar fotkes dedat. atbegu pas jus relaxo kai kas nors sunervina  biggrin.gif

su artejanciom sventem visas smile.gif  man labai ikvepia kaledine nuotaika 

*Nolla*, labas 4u.gif Gerai, kad mūsų nepamiršti thumbup.gif
Muzikytė tikrai liuks thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 13, 13:37)
2010-12-12
user posted image

Čia tai Eglioshai lotuliukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 13:50)
ale kaaaaiiii plojaus siandien, einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika lotuliukas.gif o kieme snaros pilna, masinas atsikasineja lotuliukas.gif gryzau zvengdama ir slapia sikna lotuliukas.gif 

Ai ai, gaila šikniuko bigsmile.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 14:57)
man irgi patinka ans laugh.gif tiksliau abu tie berniukai parase patinka laugh.gif

Ne tik parašiukas, bet ir avataras nemirtingas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot pripliurpėt smile.gif
Vakarėlis, matau, vykęs bigsmile.gif Ir afterpartis buvo smile.gif

Egliosha, o koks tavo avataras hihihi.gif thumbup.gif

Žinios apie Robsten tinka 4u.gif Ai, man visai patinka jų požiūris.. Ir tas slaptumas smile.gif Ir ta kalėdinė šeimyninė fotkė wub.gif

Mano mažiukui, atrodo, šimtas dantų dygsta... ŽIAURU. O šiandien pas mus tėvadienis. Tai man lyg savaitgalis smile.gif Įsibėgėjo mūsų kūryba su druskos tešlos žaisliukais.. Kiekvieną vakarą visi lipdom thumbup.gif Dabar tik reikia, kad vyras eglutei karkasą padarytų ir stovės mūsų visų gamybos eglė namie ant stalo. Kad visi per mūsų didelius langus matytų lotuliukas.gif
Atsakyti