Labas visoms
Alisa ir man patiko
Uzsispyrele, gražios foto

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 11:37)
vakar ziurejom Alisa stebuklu salyje
nu daug daug labiau patiko negu naujas Haris Poteris
tik pabaiga kazkokia be pabaigos 

Alisa ir man patiko

Uzsispyrele, gražios foto

QUOTE(Žanė @ 2010 12 13, 12:15)
as cia gana daznai apskaitineju

labai dziaugiuosi jumis kad vis dar esat, kad vis dar plepat, kad vis dar fotkes dedat. atbegu pas jus relaxo kai kas nors sunervina

neseniai nusipirkom dideli tv tai vis vystau plana kaip cia seimyna atsikratyt ir ramiai twilight suziuret n-taji karta

atsimenu kaip pernai visa gruodi gaminau dovanas kaledoms ir ant stalo stovejo kompas ir non stop ejo saulelydis. ar filmas ar garso takelis. tai va tokios dieneles labai pasiilgau. dovanu gamyba isibegejus jau tai vis pajuntu kad kazko truksta

su artejanciom sventem visas

mua mua mua 
ale kaaaaiiii plojaus siandien
einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika
o kieme snaros pilna, masinas atsikasineja
gryzau zvengdama ir slapia sikna

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 12:50)
mua mua mua 
einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika

QUOTE(Nika89 @ 2010 12 13, 13:05)
nu as kai paskutini syki issitiesiau ziema tai rieso kaulas buvo skiles

man truksta sniego!!!
sunku pas mus vazinet kai jo pilna.. visi keikiasi, burnojasi, o as man dzin - as prei miano man grazu
egliosha, man baisiai patinka tavo sokantis daiktas parase ( ne tas kus vilku pavirsta )
sunku pas mus vazinet kai jo pilna.. visi keikiasi, burnojasi, o as man dzin - as prei miano man grazu

egliosha, man baisiai patinka tavo sokantis daiktas parase ( ne tas kus vilku pavirsta )

QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 13:53)
man truksta sniego!!!

man irgi patinka ans

QUOTE(*Nolla* @ 2010 12 13, 12:44)
as cia gana daznai apskaitineju , niekaip negaliu atsikratyt tos manijos
visos knygos prie lovos vis dar , twilight forever
labai dziaugiuosi jumis kad vis dar esat, kad vis dar plepat, kad vis dar fotkes dedat. atbegu pas jus relaxo kai kas nors sunervina
man labai ikvepia kaledine nuotaika

*Nolla*, labas

Muzikytė tikrai liuks

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 13, 13:37)
Čia tai Eglioshai

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 13:50)
ale kaaaaiiii plojaus siandien, einu sau nosi uzvertus ir tik ciuuuuzt akstielnika

Ai ai, gaila šikniuko

QUOTE(egliosha @ 2010 12 13, 14:57)
Ne tik parašiukas, bet ir avataras nemirtingas

Ot pripliurpėt
Vakarėlis, matau, vykęs
Ir afterpartis buvo 
Egliosha, o koks tavo avataras
Žinios apie Robsten tinka
Ai, man visai patinka jų požiūris.. Ir tas slaptumas
Ir ta kalėdinė šeimyninė fotkė
Mano mažiukui, atrodo, šimtas dantų dygsta... ŽIAURU. O šiandien pas mus tėvadienis. Tai man lyg savaitgalis
Įsibėgėjo mūsų kūryba su druskos tešlos žaisliukais.. Kiekvieną vakarą visi lipdom
Dabar tik reikia, kad vyras eglutei karkasą padarytų ir stovės mūsų visų gamybos eglė namie ant stalo. Kad visi per mūsų didelius langus matytų

Vakarėlis, matau, vykęs

Egliosha, o koks tavo avataras

Žinios apie Robsten tinka

Mano mažiukui, atrodo, šimtas dantų dygsta... ŽIAURU. O šiandien pas mus tėvadienis. Tai man lyg savaitgalis