Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

Sveikutės, jungiuosi 4u.gif O aš šiemet galvoju apie bendrą didelę šeimos fotosesiją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 17, 22:42)
Sveikutės, jungiuosi 4u.gif  O aš šiemet galvoju apie bendrą didelę šeimos fotosesiją wub.gif

kaip kam - as neapsidziaugciau tokia dovana. Ja mane ir taip palepina ir jau ne viena esu turejusi.
Kol kas esu sugalvojusi ( ir igyvendinusi):
sunui - knygu rinkinys is serijos narnikos kronikos (5 knygos)
mamai su teciu - pukine koldra ir arbatos.
Anytai - knyga ( pagaminta namuose) ir arbata
vyro sesems - arbatos + tokie sulenkiami apsvieciami veidrodeliai
dar reikia sugalvoti - vyrui, dukrai, sunaus krikstatevio vaikams ir vaiku aukletojoms ( cia greiciausiai bus arbatos arba kokie saldumynu rinkinukai).
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 10 20, 12:57)
kaip kam - as neapsidziaugciau tokia dovana. Ja mane ir taip palepina ir jau ne viena esu turejusi.

Na aš mąstau apie didelę fotosesiją, su visa didele šeima kuri susirenka švęsti Kalėdų, tai ir pusbroliai, pusseserės (apie 14 žmonių smile.gif Ir tą pačią Kalėdų dieną smile.gif Pas mus situacija tokia, kad aš su MB kitais metais negalėsim švenčių švęsti su šeima (išvykstam labai toli), tad manau tai būtų labai šiltas prisiminimas visiems smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 20, 15:27)
Na aš mąstau apie didelę fotosesiją, su visa didele šeima kuri susirenka švęsti Kalėdų, tai ir pusbroliai, pusseserės (apie 14 žmonių smile.gif Ir tą pačią Kalėdų dieną smile.gif Pas mus situacija tokia, kad aš su MB kitais metais negalėsim švenčių švęsti su šeima (išvykstam labai toli), tad manau tai būtų labai šiltas prisiminimas visiems smile.gif  ax.gif

Šia vasara buvo uošvių vestuvių metinės. Ėjome visa šeimyna fotografuotis, (jubilėjatai su vaikais ir anukais) Na man grazu kai didelė šeima, daug žmoniu. (Su vaikais susidare 13 ) Ne kasdien tokios šventes buna. Bet kas apsims fotografuoti per kaledas?

O aš kažkaip galvoju apie dovana mociutei. Pasirode ta "Atleisk" knyga. Sakė 34 Lt. dabar reikia arba kokiu akciju laukti, arba net nezinau? g.gif truputi brangoka
Atsakyti
Manau tikrai turėtų būti akcijų gruodį wink.gif
Vat čia ir bėda, jau pradėjau ieškoti, bet jei nerasiu arba kainos kosminės užsiprašys mąstau ką čia dar būtų galima padaryti visiems g.gif Norisi didelės bendros dovanos, kokios pramogos ar pan. Gal kas pasiūlymų? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IntoTheWild: 20 spalio 2011 - 19:26
O i ta fotosesija diena prieš ar diena po Kalėdu nueiti visiems neišeitu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 21 spalio 2011 - 06:15
QUOTE(Dzenete @ 2011 10 20, 18:42)
O aš kažkaip galvoju apie dovana mociutei. Pasirode ta "Atleisk" knyga. Sakė 34 Lt. dabar reikia arba kokiu akciju laukti, arba net nezinau?  g.gif  truputi brangoka

Tai, kad ne karvę kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Dieną prieš būsim pas MB šeimą, o dieną po visi išsivažinės, bet dar yra laiko, tai gal ką sugalvosiu smile.gif g.gif O draugams sumąsčiau dovanoti bičių vaško žvakutes, radau nete labai gražių, manau šilta ir Kalėdiška dovanėlė, ir karvės nekainuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 10 21, 08:11)
Tai, kad ne karvę kainuoja  unsure.gif

nu kaip kam..matai jei seneliai 4,tai kiekvienam po tokia ir gausis 140lt smile.gif plius dar 10 dedziu,puskiu ir tetu,ir tarkim 4 seimos nariai smile.gif cia pas mane taip per kaledas buna,susirenka visa seima,va karve ir gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 10 21, 10:27)
nu kaip kam..matai jei seneliai 4,tai kiekvienam po tokia ir gausis 140lt smile.gif plius dar 10 dedziu,puskiu ir tetu,ir tarkim 4 seimos nariai smile.gif cia pas mane taip per kaledas buna,susirenka visa seima,va karve ir gaunasi  biggrin.gif

Pas mus tas pats, pernai gavosi ojoj kokio dydžio karvė, visas jautis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 21, 08:50)
draugams sumąsčiau dovanoti bičių vaško žvakutes
pamąstymui apie dovaną - ar draugams tai būtų priimtina, miela, laukta dovana, kad ir simbolinė? ta prasme, ar pas juos teko matyti žvakių, kurios būtų naudojamos, o ne tik kaip dulkių valymo objektas?...
mano pavyzdžiai rodo ką kitą. sandeliuojamos ir nenaudojamos...
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2011 10 22, 00:27)
pamąstymui apie dovaną - ar draugams tai būtų priimtina, miela, laukta dovana, kad ir simbolinė? ta prasme, ar pas juos teko matyti žvakių, kurios būtų naudojamos, o ne tik kaip dulkių valymo objektas?...
mano pavyzdžiai rodo ką kitą. sandeliuojamos ir nenaudojamos...

Pritariu rolleyes.gif
Atsakyti