QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 17, 22:42)
kaip kam - as neapsidziaugciau tokia dovana. Ja mane ir taip palepina ir jau ne viena esu turejusi.
Kol kas esu sugalvojusi ( ir igyvendinusi):
sunui - knygu rinkinys is serijos narnikos kronikos (5 knygos)
mamai su teciu - pukine koldra ir arbatos.
Anytai - knyga ( pagaminta namuose) ir arbata
vyro sesems - arbatos + tokie sulenkiami apsvieciami veidrodeliai
dar reikia sugalvoti - vyrui, dukrai, sunaus krikstatevio vaikams ir vaiku aukletojoms ( cia greiciausiai bus arbatos arba kokie saldumynu rinkinukai).
QUOTE(Bekasė @ 2011 10 20, 12:57)
kaip kam - as neapsidziaugciau tokia dovana. Ja mane ir taip palepina ir jau ne viena esu turejusi.
Na aš mąstau apie didelę fotosesiją, su visa didele šeima kuri susirenka švęsti Kalėdų, tai ir pusbroliai, pusseserės (apie 14 žmonių
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 20, 15:27)
Na aš mąstau apie didelę fotosesiją, su visa didele šeima kuri susirenka švęsti Kalėdų, tai ir pusbroliai, pusseserės (apie 14 žmonių
Ir tą pačią Kalėdų dieną
Pas mus situacija tokia, kad aš su MB kitais metais negalėsim švenčių švęsti su šeima (išvykstam labai toli), tad manau tai būtų labai šiltas prisiminimas visiems

Šia vasara buvo uošvių vestuvių metinės. Ėjome visa šeimyna fotografuotis, (jubilėjatai su vaikais ir anukais) Na man grazu kai didelė šeima, daug žmoniu. (Su vaikais susidare 13 ) Ne kasdien tokios šventes buna. Bet kas apsims fotografuoti per kaledas?
O aš kažkaip galvoju apie dovana mociutei. Pasirode ta "Atleisk" knyga. Sakė 34 Lt. dabar reikia arba kokiu akciju laukti, arba net nezinau?
O i ta fotosesija diena prieš ar diena po Kalėdu nueiti visiems neišeitu?
QUOTE(Dzenete @ 2011 10 20, 18:42)
O aš kažkaip galvoju apie dovana mociutei. Pasirode ta "Atleisk" knyga. Sakė 34 Lt. dabar reikia arba kokiu akciju laukti, arba net nezinau?
truputi brangoka
Tai, kad ne karvę kainuoja
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 10 21, 08:11)
nu kaip kam..matai jei seneliai 4,tai kiekvienam po tokia ir gausis 140lt
QUOTE(Cukliukas @ 2011 10 21, 10:27)
nu kaip kam..matai jei seneliai 4,tai kiekvienam po tokia ir gausis 140lt
plius dar 10 dedziu,puskiu ir tetu,ir tarkim 4 seimos nariai
cia pas mane taip per kaledas buna,susirenka visa seima,va karve ir gaunasi 
Pas mus tas pats, pernai gavosi ojoj kokio dydžio karvė, visas jautis
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 21, 08:50)
draugams sumąsčiau dovanoti bičių vaško žvakutes
pamąstymui apie dovaną - ar draugams tai būtų priimtina, miela, laukta dovana, kad ir simbolinė? ta prasme, ar pas juos teko matyti žvakių, kurios būtų naudojamos, o ne tik kaip dulkių valymo objektas?...mano pavyzdžiai rodo ką kitą. sandeliuojamos ir nenaudojamos...
QUOTE(Leita @ 2011 10 22, 00:27)
pamąstymui apie dovaną - ar draugams tai būtų priimtina, miela, laukta dovana, kad ir simbolinė? ta prasme, ar pas juos teko matyti žvakių, kurios būtų naudojamos, o ne tik kaip dulkių valymo objektas?...
mano pavyzdžiai rodo ką kitą. sandeliuojamos ir nenaudojamos...
mano pavyzdžiai rodo ką kitą. sandeliuojamos ir nenaudojamos...
Pritariu