Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

Aš taip pat dar svarstau, kol laiko turiu.. Bet šiemet, manau dovanosiu tik tokias dovanas, kurias galės sunaudoti .. kava, arbata, sausainiai, saldainiai... na dar prie šių visų, galvoju, nebent kokia smulkmeną - kvepiančią žvakę ar panašiai .. ar vyno gero butelį.. ir viską gražiai supakuoti.. manau visai neblogai būtų.. tuo labiau, kad šiemet nelabai galim sau leisti didelių išlaidų, kad ir kaip norėtųsi smile.gif Vos brangiausiojo nepamiršau.. jam planuoju gerą chalatą... nes pati labai džiaugiausi tokį gavusi tai ir artimam žmogui, manau, turėtų patikti, juolab, kad mielai mano kartais norėtų pasigrobti, bet neleidžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O pačiam mažiausiam, kuris dar mano pilve tupi tai visas didžiausias kraitis.. jo sąrašiuko smulkinti turbūt net nereikia smile.gif thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2011 10 24, 17:28)
aciu uz nuoroda. kai jau darysiu butelius su visam tai butinai parodysiu. smile.gif taip, is kauno as. jei tik pamatysiu butinai parasysiu.  smile.gif
siulu turiu tiek, kad jau nebezinau kur juos bekisti  doh.gif  tai galesiu uzsiimti smile.gif
o jus turit formas sausainiams, ar pati jas darysit? bent as turiu tik meskuciu formas blush2.gif

Turiu dar is mamos pasiemus, tarybiniu laiku formeles. Metalines tokias. Ten menuliukas yra, zvaigzdute, sirdute, eglute. Ir tokias pat turiu plastmasines. Pirkau visai netycia "eurinej". Maciau graziu formeliu ir prismoj, bet pinigu pagailejau. Uzteks per akis ir tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dabar inirtingai mezgu tuos papuosimus vyno buteliams ir darau kalendoriu 2012 - iems. Niekada anksciau nedariau, tai seimynai bus staigmena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 25, 23:12)
Turiu dar is mamos pasiemus, tarybiniu laiku formeles. Metalines tokias. Ten menuliukas yra, zvaigzdute, sirdute, eglute. Ir tokias pat turiu plastmasines. Pirkau visai netycia "eurinej". Maciau graziu formeliu ir prismoj, bet pinigu pagailejau. Uzteks per akis ir tiek biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dabar inirtingai mezgu tuos papuosimus vyno buteliams ir darau kalendoriu 2012 - iems. Niekada anksciau nedariau, tai seimynai bus staigmena 4u.gif

wow idomu tiesa pasakius thumbup.gif as irgi vakar viena salikeli nuneriau vienam buteliui, bet dar kaip sakant komplektukas neuzbaigtas ax.gif dar reikia padirbeti ir kita salikeli padariau is dukrytes pedkelniu, laiku suplyso tai kur gera puse nukirpau ir apneriau, labai graziai ziurisi clap_1.gif
kazkur skaiciau, kad galima is kardono pasidaryti formas, manau turetu but visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
draugams siemet dovanosiu naudojamas (valgomas, geriamas) dovanas thumbup.gif ideju siek tiek yra knygoje "Metai Beatos virtuveje", dar internete paieskosiu ir bus liuks. Laiko aisku uzims nemazai, bet dovana bent nedulkes lentynoje, pinigai nebus isleisti kokiai nesamonei doh.gif ax.gif
Atsakyti
Maistas yra labai gera idėja, bet aš galvoju, kad gal bandysim derinti, nes maistas susivalgo, dovanų popierių išmeti ir negali po to pasakyti, ką gavai kalėdom.
Vieną draugą - pilvo vergą turiu smile.gif pernai dovanojau vitaminų pakuotę (pats prašė), tai šįmet galvoju maisto pintinę prikrauti.. tik dar svarstau, ką prikrauti konkrečiai ir iš kur tą pintinę gauti... norėtųsi pigiau, tai gal dežutę kokią padaryti.. dar svarstyti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 26, 11:08)
Maistas yra labai gera idėja, bet aš galvoju, kad gal bandysim derinti, nes maistas susivalgo, dovanų popierių išmeti ir negali po to pasakyti, ką gavai kalėdom.
Vieną draugą - pilvo vergą turiu smile.gif pernai dovanojau vitaminų pakuotę (pats prašė), tai šįmet galvoju maisto pintinę prikrauti.. tik dar svarstau, ką prikrauti konkrečiai ir iš kur tą pintinę gauti... norėtųsi pigiau, tai gal dežutę kokią padaryti.. dar svarstyti reikia  g.gif

savaitgali buvau "Ermitaze" tai maciau pintiniu nukainuotu, jei is didmiescio esat galit pasiziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 26, 11:12)
savaitgali buvau "Ermitaze" tai maciau pintiniu nukainuotu, jei is didmiescio esat galit pasiziuret  mirksiukas.gif

ačiū smile.gif bet idėja dar neišgimdyta. Čia tik vakar sugalvojau, vis svarstau kaip be tos pintinės išsisukti.. toks griozdas ir jo vieno kambario bute visiškai nesižiūrėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 26, 11:24)
ačiū smile.gif bet idėja dar neišgimdyta. Čia tik vakar sugalvojau, vis svarstau kaip be tos pintinės išsisukti.. toks griozdas ir jo vieno kambario bute visiškai nesižiūrėtų  g.gif

sventiniu laikotarpiu tikrai graziain ziuretusi namuose, rastu tikriausiai vieta smile.gif o jei tai valgoma dovana, tai tada juk ne amzinai ten stoves, laikui begant sunaudos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 26, 11:28)
sventiniu laikotarpiu tikrai graziain ziuretusi namuose, rastu tikriausiai vieta  smile.gif  o jei tai valgoma dovana, tai tada juk ne amzinai ten stoves, laikui begant sunaudos  mirksiukas.gif

pintinės juk nesuvalgys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 26, 11:41)
pintinės juk nesuvalgys  lotuliukas.gif

aj jo pintine tai liks, nepagalvojau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu namie labai daug neišgliaudytų riešutų, o jie labai ilgai stovi, tai nupirksiu riešutų gliaudiklį, tai manau būtų smagu gauti pvz:kavos, riešutų+gliaudiklis , ir mano kepti sausainiukai wub.gif
Atsakyti
Čia žiūriu apie butelius prakalbote. Pernai ir aš mezgiau šalikus ir kepurias, o šiemet darau tokias prijuostes
user posted image
Na prijuostes tai pirktos, mano tik siuvineta, dar šita nepilnai užbaigta,
Dar yra variantas apklijuoti saldainiais, ele jau turbut visiems seniai atsibodes smile.gif
Atsakyti