Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(RytoTyluma @ 2011 10 21, 08:11)
Tai, kad ne karvę kainuoja  unsure.gif

QUOTE(Cukliukas @ 2011 10 21, 09:27)
nu kaip kam..matai jei seneliai 4,tai kiekvienam po tokia ir gausis 140lt smile.gif plius dar 10 dedziu,puskiu ir tetu,ir tarkim 4 seimos nariai smile.gif cia pas mane taip per kaledas buna,susirenka visa seima,va karve ir gaunasi  biggrin.gif

Na pas mane močiutės tik 2 bet užtat visokių sūnėnų dukterėčių iš abiejų su vyru pusių yra užtektinai. Tai kažkaip visada vyresniems žmonėsm apsiriboji tik simbolinėmis dovanomis. Jau geriau gimtadieniui kažką brangiau padovanoti.
Atsakyti
gera išeitis - keitimasis dovanomis, kaip m-klos laikais. ištrauki lapelį su vardu ir perki vieną dovaną. pagal savo galimybes daiktą (įspūdį) nupirksi, o ne n dovanų, kad tik užsidėti pliusiuką, jog padovanojau
Atsakyti
Dauguma draugų dabar įsikėlė į naujus namus tai tikrai dar nėra prisandeliavę žvakių, o dovanėlė bus su mintim, kad ją sudeginti reikia švenčių laikotarpiu, kad namus apgaubtų šiluma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2011 10 24, 01:04)
dovanos po biski keliauja i namus smile.gif daug dar ju sugalvoti reikia... siaip dar daug ko truksta smile.gif tikiuosi speti... smile.gif

Pasidalinkit mintimis, kam, ka perkat? Kur perkat? Gal ka darot pacios? Kokiu ideju turit?

As pradejau megzti salikelius ir kepurytes papuosti kaledinio vyno buteliams. Mezgiau gal pries 10 metu.Keista vel virbalus i rankas paimti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 24, 01:28)
Pasidalinkit mintimis, kam, ka perkat? Kur perkat? Gal ka darot pacios? Kokiu ideju turit?

As pradejau megzti salikelius ir kepurytes papuosti kaledinio vyno buteliams. Mezgiau gal pries 10 metu.Keista vel virbalus i rankas paimti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o jus virbalais mezgat? gal kada butu galima foto pamatyti? blush2.gif ar imanoma ir su vaseliu nunerti? blush2.gif nes kaip papuosti viena kita butelis sugalvojau, bet visus vienodai nenoriu, o puosiu su zelines zvakes vasku. pilsiu ta skisti. bandziau, tai ant tamsaus butelio gaunasi labai graziai.
galvoju kepti sausainukus ir deti prie kiekvienos dovaneles... siais metais jos simbolines tai manau bus kaip tik smile.gif kol kas likir tokios idejos smile.gif
o perku visur, ziuriu ir i kainas... perku ir maximoj ir kokios spec parduotuvej ir bazese... priklauso nuo dovanos ir kurioj vietoj esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GhostRider: 24 spalio 2011 - 14:01
QUOTE(GhostRider @ 2011 10 24, 16:00)
o jus virbalais mezgat? gal kada butu galima foto pamatyti? blush2.gif  ar imanoma ir su vaseliu nunerti? blush2.gif  nes kaip papuosti viena kita butelis sugalvojau, bet visus vienodai nenoriu, o puosiu su zelines zvakes vasku. pilsiu ta skisti. bandziau, tai ant tamsaus butelio gaunasi labai graziai.
galvoju kepti sausainukus ir deti prie kiekvienos dovaneles... siais metais jos simbolines tai manau bus kaip tik smile.gif kol kas likir tokios idejos smile.gif
o perku visur, ziuriu ir i kainas... perku ir maximoj ir kokios spec parduotuvej ir bazese... priklauso nuo dovanos ir kurioj vietoj esu smile.gif

Manau, kad tikrai galima ir vaseliu 4u.gif
As mezgu tokius salikelius ir kepurytes, radau irgi supermemoj http://www.google.lt...=1t:429,r:8,s:0

Patiko man si ideja. Kai numegziu, idesiu foto, kaip gavosi. O jus gal galite ideti foto, ka ten su tuo vasku darot? Labai susidomejau 4u.gif

Ir, kaip suprantu, jus taip pat is Kauno. Jei kur kokiu geru akciju uzmatysit, brukstelkit mirksiukas.gif

Sausainiukus as taip pat kepsiu. Galvoju daryti ivairiu formu. Meskiuku, menuliuku, egluciu. Papuosiu juos ir taip pat galvoju visiems ideti, prie vyno.

Tiesa, dabar prismoj mezgimo siulams 40 proc. nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 24, 16:13)
Manau, kad tikrai galima ir vaseliu 4u.gif
As mezgu tokius salikelius ir kepurytes, radau irgi supermemoj http://www.google.lt...=1t:429,r:8,s:0

Patiko man si ideja. Kai numegziu, idesiu foto, kaip gavosi. O jus gal galite ideti foto, ka ten su tuo vasku darot? Labai susidomejau 4u.gif

Ir, kaip suprantu, jus taip pat is Kauno. Jei kur kokiu geru akciju uzmatysit, brukstelkit mirksiukas.gif

Sausainiukus as taip pat kepsiu. Galvoju daryti ivairiu formu. Meskiuku, menuliuku, egluciu. Papuosiu juos ir taip pat galvoju visiems ideti, prie vyno.

Tiesa, dabar prismoj mezgimo siulams 40 proc. nuolaida  mirksiukas.gif

aciu uz nuoroda. kai jau darysiu butelius su visam tai butinai parodysiu. smile.gif taip, is kauno as. jei tik pamatysiu butinai parasysiu. smile.gif
siulu turiu tiek, kad jau nebezinau kur juos bekisti doh.gif tai galesiu uzsiimti smile.gif
o jus turit formas sausainiams, ar pati jas darysit? bent as turiu tik meskuciu formas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GhostRider: 24 spalio 2011 - 15:29
Mes su vyru nedovanosim viens kitam dovanu, o pirksim viena bendra (reikia televizoriaus) vyresneliui tai bakuganu jam vis negana,pasimaises ant ju+saldainiu, mazajam net nezinau ka nesupranta jis dar nieko apie ta kaledu seneli, gal kazkoki lavinamaji zaisliuka nebrangu
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2011 10 22, 21:28)
gera išeitis - keitimasis dovanomis, kaip m-klos laikais. ištrauki lapelį su vardu ir perki vieną dovaną. pagal savo galimybes daiktą (įspūdį) nupirksi, o ne n dovanų, kad tik užsidėti pliusiuką, jog padovanojau

reiks pasiūlyti, gal visai gerai bus g.gif
Atsakyti

Mes jau turbut kokius 4 metus taip darom su MB seimyna, nes jei pirkt visiems dovanas, tai gaunasi labai jau daug doh.gif O dabar visada issitruakiam ir perkam viena dovanele. Tikrai visi buna patenkinti smile.gif
Atsakyti

pernai nedarem taip, tai vis tik norejosi nustebinti arimuosius, tai isleidom nors ir nedaug, bet...siemet vel grisim prie lapeliu sistemos biggrin.gif
Atsakyti
Man gaunasi labai daug doh.gif dvi broliu seimos, viena sesers, vyro brolio seima, mano ir brangiojo tevai, kokios keturios ar penkios drauges, bent keturi atvirukai, o dabar tikriausiai dar atsikirai ir vyro pussesere su seima bei mano brolio vaiko seima sveikinsim.. zodziu. Vaiku n is viso. Kazkada susitarem, kad suaugusiem dovanu neperkam, tik vaikam. Tai brolis ne taip suprato. Suprato, kad reikia ne pirkti, o padaryti pačiam lotuliukas.gif Žodžiu, dabar švenčia ir sveikinam visi ir visus, tik daugiau pridedam rankų darbo. Dažniausiai darom dovaną visai šeimai, pvz vyno, prieskonių, sausainių plius po dovaną kiekvienam vaikui. Stengiamės vis kaip nors originaliau. Stengiamės ir vis palepinti, tą asmeninį dėmesį parodyti.. ne visada išeina, vyrai ypač sunkus atvejis.. bet juk Kalėdos blush2.gif
Atsakyti