Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 19:13)
Man labai jau panasiai  lotuliukas.gif tik pagal isskyras reiktu kaip ir siandien  blush2.gif  del konkretumo  drinks_cheers.gif Reiks tetuka gaudyti  lotuliukas.gif

kaip fainai lauksim kartu smile.gif o man taip idomiai pilva maudzia (kur pusle apytiksliai toje vietoje), krutines neskauda nors liko tik 6 dienos iki mm. Nes siaip pradeda skaudet likus 10 dienu, ai zodziu si cikla visiskai nesuprantu saves. doh.gif kaip bus taip bus smile.gif bet geriau MM neateitu.
Atsakyti
Andrea85 thumbup.gif cia tikru tikriausias nestumas wub.gif

kartu keliausim i rugpjutinukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 14, 19:21)
kaip fainai lauksim kartu smile.gif o man taip idomiai pilva maudzia (kur pusle apytiksliai toje vietoje), krutines neskauda nors liko tik 6 dienos iki mm. Nes siaip pradeda skaudet likus 10 dienu, ai zodziu si cikla visiskai nesuprantu saves.  doh.gif  kaip bus taip bus  smile.gif  bet geriau MM neateitu.

Jau laukiam tryse thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, visas burys mus cia tuoj pataps, tuoj mes parodysim, kad nera blogo laiko vaikams lotuliukas.gif

Dievuleliau, kaip laukiu as tos issvajotos 24 dienos.... Galbut tikrai issipildys stebuklas...

O to stebuklo belaukdama, paranoja isivarysiu blush2.gif Visaip atrodo, kad jau cia ir pilva pamaudzia ir kad supykina lotuliukas.gif Sian parduotuveje isslaviau viska, kas suru ir kas saldu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 14, 19:25)
Oi, mergaites, visas burys mus cia tuoj pataps, tuoj mes parodysim, kad nera blogo laiko vaikams  lotuliukas.gif

Dievuleliau, kaip laukiu as tos issvajotos  24 dienos.... Galbut tikrai issipildys stebuklas...

O to stebuklo belaukdama, paranoja isivarysiu  blush2.gif  Visaip atrodo, kad jau cia ir pilva pamaudzia ir kad supykina  lotuliukas.gif  Sian parduotuveje isslaviau viska, kas suru ir kas saldu  lotuliukas.gif

Ech, žinok ir man panašiai...kartais užpuola valgymo priepuoliai, arba nei iš šio nei iš to užsimanau kažko tokio, apie ką pagalvojus net seilė tįsta lotuliukas.gif panašiai ir aš laukiu 24 d. plius minus pora dienelių...
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 13:06)
O kazin kada mums lliinute testas rodytu?
*

g.gif matai aš dar šitam reikale naujokė esu blush2.gif , bet manau, kad kitą savaitę jau būtų galima pamėginti, nors aš tikiuosi ištverti iki tada kai mm užvėluos... aišku jei tik taip nutiks... nes dabar net nežinau kada tiksliai jos turėtų mane aplankyti, kadangi nesąmoningai susirgau prėjusį mėn (lapkričio 22 d.), kai gruodžio mėn tai buvo 27 d. o mano ciklas yra 29-30 d. tai va... o vaisingas dienas man paskaičiavo skaičiuoklė blush2.gif , nes pati savęs dar neišmokau stebėti doh.gif
o kada tu planuoji darytis?
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 19:35)
Ech, žinok ir man panašiai...kartais užpuola valgymo priepuoliai, arba nei iš šio nei iš to užsimanau kažko tokio, apie ką pagalvojus net seilė tįsta lotuliukas.gif panašiai ir aš laukiu 24 d. plius minus pora dienelių...

As zinok manau, kad cia tiesiog isikalbejimas... girdejom, kad taip turetu buti, tai ir randam visko, ko tik reikia, kad paaiskinti ta trokstama niestuma lotuliukas.gif blush2.gif
Beje, as taip pat cia visai sviezia, nauja... cia pirmas musu blynelis su MB... blush2.gif Ziuresim, ar isgirs tas zirniukas mus, kaip mes ji saukiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrutele: 14 gruodžio 2010 - 18:42
Mano planuotas 3, tikiuosi bus pupa rolleyes.gif Pirmas nestumas buvo nelaimingas, nors ir planuotas, lauktas... Gyd. sake, kad reikia bent 6 men islaukti, o mes viena bandinuka po 5 men.. Ups mirksiukas.gif ir yra lotuliukas.gif Antras is antro menesio, nors neskaiciavau dienu, kada OV ir t.t smile.gif o dabar reiktu iki vasario galo, krisk, griuk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 19:53)
Mano planuotas 3, tikiuosi bus pupa  rolleyes.gif Pirmas nestumas buvo nelaimingas, nors ir planuotas, lauktas... Gyd. sake, kad reikia bent 6 men islaukti, o mes viena bandinuka po 5 men.. Ups  mirksiukas.gif ir yra  lotuliukas.gif Antras is antro menesio, nors neskaiciavau dienu, kada OV ir t.t  smile.gif o dabar reiktu iki vasario galo, krisk, griuk  lotuliukas.gif

Dieve, kaip miela, man trys vaikuciai seimoje atrodo tokia pilnatve! Tokia mm smile.gif Idiliskai man, gal del to, kad pati visada isivaizdavau, kad noreciau tureti tris kukulius biggrin.gif

Tikiuosi, jumi greitai pasiseks, dar Kaledu seniukas atnes maise dvi raudonas juosteles! 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciu thumbup.gif Jums to paties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 14, 19:42)
As zinok manau, kad cia tiesiog isikalbejimas... girdejom, kad taip turetu buti, tai ir randam visko, ko tik reikia, kad paaiskinti ta trokstama niestuma  lotuliukas.gif  blush2.gif
Beje, as taip pat cia visai sviezia, nauja... cia pirmas musu blynelis su MB...  blush2.gif  Ziuresim, ar isgirs tas zirniukas mus, kaip mes ji saukiam  4u.gif

tai taip, kad įsikalbėjimas tai jau žinau tą, nes pačiai po vestuvių porai mėn praėjus taip buvo, ir lengvai pykino, šleikštulys toks jautėsi, atrodo ir silpnumas buvo... žodžiu...ko tik dėl to laukiamo stebuklėlio mes neprisigalvojam biggrin.gif
rrutele, čia jūsų pirmas planavimo ciklas?
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 20:17)
Aciu aciu  thumbup.gif Jums to paties thumbup.gif

kada planuoji testuką išmėginti?
Atsakyti
As planuoju po 19 d...
Atsakyti
jetau kiek daug testuku nusimato bigsmile.gif nujauciu kad cia stebuklai desis, greiciau tas laikas ateitu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti