QUOTE(rrutele @ 2010 12 14, 22:29)
Jep, llinute, cia musu pirmasis

Toks turbut dar pusiau luptas, pusiau skustas... nelabai daug zinau apie ta planavima, tiesiog mazdaug dieneles O pasiskaiciavau ir tiek
O jums kaip? Ar seniai jau laukait?
Na, nežinau net... po vestuvių prieš beveik 6 mėn. nebesisaugojome visai, tačiau rezultato jokio. Viena mėnesį darėme ND labai kruopščiai, tačiau prikibo pienligė

Visiems planams STOP. Kas mėn vis sulaukdavau nelauktų mm, todėl buvau nusprendus, kad nei planuosim nei ką, jei bus tai bus...Aš labai nekantri esu, tai kai nėra rezultato aš pasiduodu labai greit. Va, o šį mėn pagal skaičiuoklę pasikaičiavau vaisingas dienas...padirbėjome sakyčiau neblogai... ir vėl užpuolė pienligė

Manau, kad tai pirmas mūsų planavimas irgi, nes prieš tai nesirūpinom ir labai nepergyvenom...Kantrybės temperatūros matavimui aš tikrai neturiu, apsiskaičiuot man paskutinius kartus sunkoka, nes ciklas sutrumpėjo, todėl laukiu, bet nežinau ar bus kas ar nebus...

Bet vilties visuomet yra

Nors ir nebūtų mums labai jau skaudu, dar nedaug laiko mes tą leliuką gaminam, jauni esam, todėl spėsim... o leliuka s pasirinks jam tinkamiausią laiką, kada ateiti pas mus
Manau, kad jei viskas gerai tai labai ir mokintis nėra čia ką ... Sėkmės jums darbuose, ir kantrybės laukime