Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Dženy @ 2010 12 14, 22:13)
jetau kiek daug testuku nusimato  bigsmile.gif  nujauciu kad cia stebuklai desis, greiciau tas laikas ateitu  thumbup.gif  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Neturiu jokios nuomones ar kas pilvelyje gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius ir aš neturiu nuomonės tuo klausimu doh.gif laukiu, laukiu ir dar kartelį laukiu....
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 21:08)
tai taip, kad įsikalbėjimas tai jau žinau tą, nes pačiai po vestuvių porai mėn praėjus taip buvo, ir lengvai pykino, šleikštulys toks jautėsi, atrodo ir silpnumas buvo... žodžiu...ko tik dėl to laukiamo stebuklėlio mes neprisigalvojam biggrin.gif
rrutele, čia jūsų pirmas planavimo ciklas?

Jep, llinute, cia musu pirmasis 4u.gif Toks turbut dar pusiau luptas, pusiau skustas... nelabai daug zinau apie ta planavima, tiesiog mazdaug dieneles O pasiskaiciavau ir tiek blush2.gif
O jums kaip? Ar seniai jau laukait? 4u.gif
Atsakyti
O kiek jus laukiate?
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 14, 22:29)
Jep, llinute, cia musu pirmasis  4u.gif  Toks turbut dar pusiau luptas, pusiau skustas... nelabai daug zinau apie ta planavima, tiesiog mazdaug dieneles O pasiskaiciavau ir tiek  blush2.gif
O jums kaip? Ar seniai jau laukait?  4u.gif

Na, nežinau net... po vestuvių prieš beveik 6 mėn. nebesisaugojome visai, tačiau rezultato jokio. Viena mėnesį darėme ND labai kruopščiai, tačiau prikibo pienligė verysad.gif Visiems planams STOP. Kas mėn vis sulaukdavau nelauktų mm, todėl buvau nusprendus, kad nei planuosim nei ką, jei bus tai bus...Aš labai nekantri esu, tai kai nėra rezultato aš pasiduodu labai greit. Va, o šį mėn pagal skaičiuoklę pasikaičiavau vaisingas dienas...padirbėjome sakyčiau neblogai... ir vėl užpuolė pienligė doh.gif Manau, kad tai pirmas mūsų planavimas irgi, nes prieš tai nesirūpinom ir labai nepergyvenom...Kantrybės temperatūros matavimui aš tikrai neturiu, apsiskaičiuot man paskutinius kartus sunkoka, nes ciklas sutrumpėjo, todėl laukiu, bet nežinau ar bus kas ar nebus...smile.gif Bet vilties visuomet yra thumbup.gif Nors ir nebūtų mums labai jau skaudu, dar nedaug laiko mes tą leliuką gaminam, jauni esam, todėl spėsim... o leliuka s pasirinks jam tinkamiausią laiką, kada ateiti pas mus smile.gif

Manau, kad jei viskas gerai tai labai ir mokintis nėra čia ką ... Sėkmės jums darbuose, ir kantrybės laukime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lliinute, mums irgi po nesėkmingo bandymo, anrasis užgimęs- buvo tikras stebuklas 4u.gif Sako, po metų reikia susirūpinti...Aš kažkaip naiviai tikiuosi, kad bus pagal planą, kaip ir prieš tai ax.gif Aš tik niekaip nesuprantu, iš kur ta pienlige atsiranda g.gif Mano racione kiekvieną mielą dieną- rūgpienis, o ta "bruduką" pasigaunu ir pasigaunu, o nėštumo metu, tai neišeina nuolat doh.gif Su antru sakė, kad gimdyti pačiai neleis, jei nepagysiu verysad.gif tačiau, viskas pavyko, išvariau tą bjaurybę ir pagimdžiau pati thumbup.gif
Turiu mergaitei superinį vardą thumbup.gif toks buvo uždėtas tik vienas LT thumbup.gif Išduosiu, jei bus vabaliukas, o ne pupa blink.gif
PS. Kadangi bus pupa lotuliukas.gif neišduosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrea85 @ 2010 12 14, 16:21)
Aciu visoms uz atsayma  4u.gif

Nuotrauka idedu. bet tokio ryskumo juostele pasirode tik po kokiu 10 min. O po 3 (raso tikrinti po 3) buvo daug maziau matoma
user posted image

Tikru tikriausias teigiamas testukas thumbup.gif Sveikinu wub.gif

QUOTE(rrutele @ 2010 12 14, 18:25)
Dievuleliau, kaip laukiu as tos issvajotos  24 dienos.... Galbut tikrai issipildys stebuklas...

QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 18:35)
panašiai ir aš laukiu 24 d. plius minus pora dienelių...

Ir as nelaukiu mm sia diena ax.gif

QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 21:51)
Na, nežinau net... po vestuvių prieš beveik 6 mėn. nebesisaugojome visai, tačiau rezultato jokio. Viena mėnesį darėme ND labai kruopščiai, tačiau prikibo pienligė

Kas cia per daiktas? Ziuriu nemazi planuojanciu skundziasi g.gif Ar tai kenksminga galimam nestumui? Kaip nustatyt yr, ar ner pienligė?
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 23:03)
lliinute, mums irgi po nesėkmingo bandymo, anrasis užgimęs- buvo tikras stebuklas 4u.gif Sako, po metų reikia susirūpinti...Aš kažkaip naiviai tikiuosi, kad bus pagal planą, kaip ir prieš tai  ax.gif Aš tik niekaip nesuprantu, iš kur ta pienlige atsiranda  g.gif Mano racione kiekvieną mielą dieną- rūgpienis, o ta "bruduką" pasigaunu ir pasigaunu, o nėštumo metu, tai neišeina nuolat  doh.gif Su antru sakė, kad gimdyti pačiai neleis, jei nepagysiu  verysad.gif tačiau, viskas pavyko, išvariau tą bjaurybę ir pagimdžiau pati  thumbup.gif
Turiu mergaitei superinį vardą  thumbup.gif toks buvo uždėtas tik vienas LT  thumbup.gif Išduosiu, jei bus vabaliukas, o ne pupa  blink.gif
PS. Kadangi bus pupa  lotuliukas.gif neišduosiu  lotuliukas.gif

na tu jau patirties daaaug daaaaug turi... aš dar tik planavimo stadijoj, o tu jau ir du berniukus turi, augini juos...trečios mergytės lauki, kuri tikiuosi aplankys tave laaabai greit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geriau kol kas neišduok...ai, žinai kaip būna... pasakysi vėliau. Bet aišku, kad man smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 14, 22:03)
Turiu mergaitei superinį vardą  thumbup.gif toks buvo uždėtas tik vienas LT  thumbup.gif Išduosiu, jei bus vabaliukas, o ne pupa  blink.gif
PS. Kadangi bus pupa  lotuliukas.gif neišduosiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif laikyk laikyk, jei ne si syk, gal sekanti gandras pupa atnes rolleyes.gif
Papildyta:
agute07, gal bandet pagal kokius menulius, O laika ar kaip kitaip mergyte pasigamint, maciau yra temeles kaip suplanuoti tam tikros lyties leliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 14, 23:07)
Tikru tikriausias teigiamas testukas  thumbup.gif Sveikinu  wub.gif
Ir as nelaukiu mm sia diena  ax.gif
Kas cia per daiktas? Ziuriu nemazi planuojanciu skundziasi g.gif  Ar tai kenksminga galimam nestumui? Kaip nustatyt yr, ar ner pienligė?
yra skyrelis būtent apie pienligę... šlykštynė čia tokia, aš ją paprastai vadinu grybeliu, nors nežinau ar teisingai, o dar kitaip man rodos ją vadina bakterine vaginoze... Manau, kad nėra labai baisi liga, bet tiesiog nemalonu. Bent jau aš asmeniškai nepažįstu nei vienos panos, kuri tos pienligės neturėjus... turbūt dažnas atvejis. Jei gerai atsimenu ji atsiranda jei susilpnėja imunitetas, jei laikaisi per didelės higienos, sintetinės kelnaitės, įklota ir t.t. ir pan. Nelinkiu jos niekam... fuuuu
Papildyta:
[quote=Oliza,2010 12 14, 23:11]
thumbup.gif laikyk laikyk, jei ne si syk, gal sekanti gandras pupa atnes rolleyes.gif
Papildyta:
agute07, gal bandet pagal kokius menulius, O laika ar kaip kitaip mergyte pasigamint, maciau yra temeles kaip suplanuoti tam tikros lyties leliuka smile.gif
[/q
"Kaip suplanuot tam tikros lyties leliuką" yra iš fantastikos srities.
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 22:15)
"Kaip suplanuot tam tikros lyties leliuką" yra iš fantastikos srities.

drinks_cheers.gif nors ten isiskaicius kai kuriose teorijose gal ir yra racijos...
Taciau kaip rezultatas pateiktas jau susilaukusiu vaikuciu mamu sarasas byloja, kad tikimybe kaip visad 50/50 lotuliukas.gif

O del pienliges reiks pasidomet placiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliza: 14 gruodžio 2010 - 22:26
QUOTE(lliinute @ 2010 12 14, 22:15)
yra skyrelis būtent apie pienligę... šlykštynė čia tokia, aš ją paprastai vadinu grybeliu, nors nežinau ar teisingai, o dar kitaip man rodos ją vadina bakterine vaginoze... Manau, kad nėra labai baisi liga, bet tiesiog nemalonu. Bent jau aš asmeniškai nepažįstu nei vienos panos, kuri tos pienligės neturėjus... turbūt dažnas atvejis. Jei gerai atsimenu ji atsiranda jei susilpnėja imunitetas, jei laikaisi per didelės higienos,  sintetinės kelnaitės, įklota ir t.t. ir pan. Nelinkiu jos niekam... fuuuu

as turejau pienlige tik viena karta, tfu tfu tfu schmoll.gif bet tuomet labai smarkiai persalau todel man jinai ir atsirado, is pradziu net nesupratau kas vyksta, nes nezinojau kokie pozymiai tik zinojau kad toks dalykas yra doh.gif bet kaip as sakau geriau pienlige negu pusles uzdegimas, jau geriau man desimt pienligiu vienas vienas pusles uzdegimas doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2010 12 14, 22:26)
drinks_cheers.gif  nors ten isiskaicius kai kuriose teorijose gal ir yra racijos...
Taciau kaip rezultatas pateiktas jau susilaukusiu vaikuciu mamu sarasas byloja, kad tikimybe kaip visad 50/50  lotuliukas.gif

O del pienliges reiks pasidomet placiau  g.gif

logikos yra tose teorijos, bet nebutinai ta logika taip jau visiem ir pasiteisina biggrin.gif uztat taip ir gaunas 50/50 biggrin.gif cia panasiai kaip su tais kalendoriais kurie nuspeja vaikelio lyti lotuliukas.gif irgi vieniem atspeja kitiem ne biggrin.gif
Atsakyti