Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Sveikos mergytes, noriu prisideti prie testu gadintoju burio 4u.gif
mano ciklas nera labai reguliarus, svyruoja tarp 35-37 dienu. Paskutini karta buvo 37 d. Kadangi pilva maudzia jau seniai, krutine laaabai jautri, pirmadieni buvo 36 d., neistverusi nusipirkau kelis testukus. Viena pasidariau diena, isryksejo I, bet po kokiu 15 min pasirode blyski blyski antra I. Neistverusi vakare pasidariau dar viena testuka, vel rezultatas tas pats - po 3min tik I, o po 20min -II, bet antra jau ryskesne.
Jau prisisvajojau, nakti kas valanda i laikrodi ziurejau, ryte pasidarau testa - tik vienas bruksniukas verysad.gif
Nebezinau ka galvoti, siandien 38 CD... Taip noriu pamatyt tuos 2 bruksnelius, bet kodel tada vakar ryte rode tik I? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 05, 17:01)
Sveikos mergytes, noriu prisideti prie testu gadintoju burio  4u.gif
mano ciklas nera labai reguliarus, svyruoja tarp 35-37 dienu. Paskutini karta buvo 37 d. Kadangi pilva maudzia jau seniai, krutine laaabai jautri, pirmadieni buvo 36 d., neistverusi nusipirkau kelis testukus. Viena pasidariau diena, isryksejo I, bet po kokiu 15 min pasirode blyski blyski antra I. Neistverusi vakare pasidariau dar viena testuka, vel rezultatas tas pats - po 3min tik I, o po 20min -II, bet antra jau ryskesne.
Jau prisisvajojau, nakti kas valanda i laikrodi ziurejau, ryte pasidarau testa - tik vienas bruksniukas  verysad.gif
Nebezinau ka galvoti, siandien 38 CD... Taip noriu pamatyt tuos 2 bruksnelius, bet kodel tada vakar ryte rode tik I?  g.gif

o koki NT darei? gal reiktu kokio patikimesnio,nes man tie eurovaistines tai l daznai vaiduoklius rodydavo,o vat puodelis dar ne karto neapgavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 05, 17:04)
o koki NT darei? gal reiktu kokio patikimesnio,nes man tie eurovaistines tai l daznai vaiduoklius rodydavo,o vat puodelis dar ne karto neapgavo  smile.gif

1. baby card juostele. 2. nepamenu pavadinimo, bet kasete. 3. berods After10, kasete (tas 1 tik parode)..
2 ir 3 pirkau, nes kitokiu neturejo...

Kur tuos puodelius perkate?
Atsakyti
Sveikos! Stai ir sugrizau,tik ne su dziugiom naujienom verysad.gif .Nedariau NT iki paskutines dienos,nors testuka turejau nusipirkus.Sausio 3d.kaip pagal laikrodi pasirode mmm... doh.gif . Buvau pas savo gine pasikonsultuoti.Pas mane dar nuo pirmojo nestumo po laseli pieno yra,tai sake,kad tai gali buti priezastis kodel negaleciau pastoti.Liepe dar bandyti ir po triju menesiu vel kreiptis jei nepastociau.
Atsakyti
As vis dar bijau sulaukti mm, jei nepasirodys reiks darytis pirmadieni testuka blush2.gif pilva maudzia kas ryta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alla7: 05 sausio 2011 - 18:20
QUOTE(mamyteJ @ 2011 01 05, 16:32)
Sveikos! Stai ir sugrizau,tik ne su dziugiom naujienom verysad.gif .Nedariau NT iki paskutines dienos,nors testuka turejau nusipirkus.Sausio 3d.kaip pagal laikrodi pasirode mmm... doh.gif . Buvau pas savo gine pasikonsultuoti.Pas mane dar nuo pirmojo nestumo po laseli pieno yra,tai sake,kad tai gali buti priezastis kodel negaleciau pastoti.Liepe dar bandyti ir po triju menesiu vel kreiptis jei nepastociau.

tai gal pas tave prolaktinas padidejes, jeigu pasirodo tie pieno lasai g.gif gal tiesiog reiketu hormonus issitirti, arba dar gali but kad ir nesusireguliave po nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 05, 16:01)
Sveikos mergytes, noriu prisideti prie testu gadintoju burio  4u.gif
Jau prisisvajojau, nakti kas valanda i laikrodi ziurejau, ryte pasidarau testa - tik vienas bruksniukas  verysad.gif
Nebezinau ka galvoti, siandien 38 CD... Taip noriu pamatyt tuos 2 bruksnelius, bet kodel tada vakar ryte rode tik I?  g.gif

O kiek raso kad reikia minuciu pralaukti?... nes jeigu vertinti testa reikia pvz iki 5 min, tai po 20min rezultato vertinti negalima... man irgi taip buvo, kai reikiamu laiku patikrinau gavosi I o jau po n minuciu tapo II bet cia jau klaidingas rezultatas 4u.gif
o puodelis EasyCup jei cia tas, as irgi naudojau, net droge man atrodo yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 01 06, 11:16)
O kiek raso kad reikia minuciu pralaukti?

taip, raso, kad po 10min vertinti nebegalima sad.gif Bet as taip noriu pamatyty II, kad prisigalvoju visko smile.gif Siryt vel dariau, turejau dar kasete, bet vel tas pats, po 3 min tik I, o po 10 min atsirado antras blyskus blyskus pagaliukas...

Kadangi vakar buvau pas seimos gydytoja del kitu reikalu, patare pasidaryti HCG tyrima. tai pridaviau ryte kraujuka. Kaip laukiu atsakymo, nes pilva tai maudzia, tai diegia, krutine lyg ir nebejautri... Bijau, kad tuoj ateis nelauktos mmm verysad.gif Ir dar kiek laukti atsakymu! sake laboratorijoj daug serga darbuotoju, tai gali tekti laukti rezultatu iki antradienio! Isprotesiu, ir taip naktim nemiegu doh.gif kad tik greiciau paaisketu!
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 06, 09:34)
Ir dar kiek laukti atsakymu! sake laboratorijoj daug serga darbuotoju, tai gali tekti laukti rezultatu iki antradienio! Isprotesiu, ir taip naktim nemiegu  doh.gif  kad tik greiciau paaisketu!

Taigi kraujukas jau priduotas ir rezultato jau nepakeisi,tad pasistenk atsipalaiduoti ir islaukti smile.gif susigalvok sau veiklos savaitgaliui ir SEKMES!
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 01 05, 17:20)
1. baby card juostele. 2. nepamenu pavadinimo, bet kasete. 3. berods After10, kasete (tas 1 tik parode)..
2 ir 3 pirkau, nes kitokiu neturejo...

Kur tuos puodelius perkate?

ju irgi yra eurovaistinej,arba droge smile.gif nu bet jeigu jau kraujuka pridavei,tai nebemetyk pinigeliu,nors zinau,kaip sunku islaukti iki antradienio smile.gif linkiu tik teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Briggitte*: 06 sausio 2011 - 13:02
QUOTE(Dženy @ 2011 01 05, 20:27)
tai gal pas tave prolaktinas padidejes, jeigu pasirodo tie pieno lasai  g.gif  gal tiesiog reiketu hormonus issitirti, arba dar gali but kad ir nesusireguliave po nestumo.

tai ta pati ir gine sake,bet dar liepe bandyti... o jau po to daris tyrimus...Na bus matyti. Sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 06, 14:01)
ju irgi yra eurovaistinej,arba droge  smile.gif nu bet jeigu jau kraujuka pridavei,tai nebemetyk pinigeliu,nors zinau,kaip sunku islaukti iki antradienio  smile.gif linkiu tik teigiamo rezultato  4u.gif

aciu merginos uz palaikyma 4u.gif 4u.gif pilva vis maudzia, tai ner kaip uzsimirst. rytoj popiet pabandysiu pasukti i klinika, sake, gaaaal jau bus rezultatai, jei ne - pirmadieni bandysiu. jau taip knieti doh.gif sekmes visoms, kas laukia ir tikisi nestuke.gif
Atsakyti