aš ryte nušvitau...parodė vistik II...ryt kelaiusiu pas gine, tikiuosi ji man patvirtins jau tikrai, kad as
(nes MB sako jau nebžinau nė ką galvot...tūrėsime ar ne mes leliuką)

na netikėtina, bet man ryškią! ir po 3 min.! parodė jau po 10 DPO.
Gal kad dariau ryte tik atsikėlus po apsiprausimo, ir ne pirmo šlapimo (taip kaip reiktų nešti tyrimams).
Gal kad dariau ryte tik atsikėlus po apsiprausimo, ir ne pirmo šlapimo (taip kaip reiktų nešti tyrimams).
mergytes, esu siek tiek pasimetusi, labai noriu tiketi, bet bijau! Vakar pasidariau HCG tyrima, siandien suzinojau rezultatus -HCG 129. Sesute telefonu tik pasake, kad tai reiskia nestuma. Bet nieko daugiau nezinojo kaip pakomentuoti... pagal paskutine mmm data turetu buti jau 40 dienu arba beveik 6 savaites... ar ne per mazas tas HCG? ar kuri esate su tuo susidurusi?
jau taip noriu buti
noriu ir bijau kazka blogo isgirsti

QUOTE(Myciute @ 2011 01 07, 12:51)
mergytes, esu siek tiek pasimetusi, labai noriu tiketi, bet bijau! Vakar pasidariau HCG tyrima, siandien suzinojau rezultatus -HCG 129. Sesute telefonu tik pasake, kad tai reiskia nestuma. Bet nieko daugiau nezinojo kaip pakomentuoti... pagal paskutine mmm data turetu buti jau 40 dienu arba beveik 6 savaites... ar ne per mazas tas HCG? ar kuri esate su tuo susidurusi?
jau taip noriu buti
noriu ir bijau kazka blogo isgirsti 

bet ne visada ovuliacija ivyksta pagal plana, taip kad gali buti ir maziau laiko, o del nestumo augimo, tai kiek zinau mergaites pagartoja hcg tyrima ir stebi skaiciuku augima

Taigi sveikinu su tokia puikia naujiena

aciu labai uz padrasinima, esu turejusi nelaiminga atveji, todel dabar labai bijau prisisvajoti ir dziaugiuosi santuriai

man 14 dpo siand bet nt nieko gero nezada

QUOTE(LeSecret @ 2011 01 07, 08:39)
Sveiki,o as dariau is eurovaistines pirkta juostele,blanku,bet parode vaiduokliuka,veliau nusipirkau is Drogo juostele,visai jokio pedsako juosteles antros,net nzn ir ka galvot..:(ar buvo taip kam?
gali buti, kad pirmos juosteles jautrumas didesnis, uztai ir kazka parode, o kita ne tokia jautri, uztai nieko neparode...

QUOTE(KashaloTe @ 2011 01 07, 20:57)
gali buti, kad pirmos juosteles jautrumas didesnis, uztai ir kazka parode, o kita ne tokia jautri, uztai nieko neparode... 

Nusipirkau vel ji,ryt ryte vel bandysiu,nors jau kazkaip praradau vilty..
kaip manote, kiek tikėtina, kad ginekologė apžiūros metu nepastebėjo nėštumo 2,5-3 mėn? Nuo kada jį galima lengvai pastebėti apžūros metu? ačiū

QUOTE(Elcia @ 2011 01 07, 22:46)
kaip manote, kiek tikėtina, kad ginekologė apžiūros metu nepastebėjo nėštumo 2,5-3 mėn? Nuo kada jį galima lengvai pastebėti apžūros metu? ačiū 

nu kazin ar galejo nepastebeti,man buvo 7 sav kai per apziura pasake kad laukiuosi
QUOTE(Elcia @ 2011 01 07, 21:46)

Tikrai ne

Ekoskopu jau nuo 5 savaitės dažniausiai yra matoma plakanti širdutė.
o trijų mėnesių vaikiukas jau atrodo taip:

tai manau ir pati pastebėtumėt jeigu tiek laiko lauktumetės