Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 09, 01:25)
Na, 13dpo jau dažniausiai mergaitės pamato bent vaiduokliuką  ax.gif
Šiaip NT rekomenduojama daryti mmm diena  mirksiukas.gif

Nebuvo net vaiduokliuko sad.gif Na kol mm neatejo , vis dar tikiuosi smile.gif Laikau kumstukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i l i u z i j a @ 2011 01 09, 01:27)
Nebuvo net vaiduokliuko sad.gif Na kol mm neatejo , vis dar tikiuosi smile.gif Laikau kumstukus smile.gif

Pabandykit už poros dienų pakartoti jei mmm neateis 4u.gif
Linkiu, kuo greičiau II pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 09, 01:28)
Pabandykit už poros dienų pakartoti jei mmm neateis  4u.gif
Linkiu, kuo greičiau II pamatyti  4u.gif

Didelis dekui uz gerus palinkejimus, tikiuosi tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi, ar kaip ten sakoma smile.gif Jau turiu nusipirkus testuka, bandysiu po keliu dienu pasidaryti, tik va, laaabaaai sunku tas dienas laukti smile.gif Pasirodo, kad ir labai nekantri esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i l i u z i j a @ 2011 01 09, 01:31)
Didelis dekui uz gerus palinkejimus, tikiuosi tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi, ar kaip ten sakoma smile.gif Jau turiu nusipirkus testuka, bandysiu po keliu dienu pasidaryti, tik va, laaabaaai sunku tas dienas laukti smile.gif Pasirodo, kad ir labai nekantri esu smile.gif

Man tas pats, as jau 10dpo pradedu testukus darytis hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasiklausti kiek jums laiko pries mm skauda kturine? Anksciau nekreipdavau demesio, taciau si menesi, atrodo per ilgai skauda - jau savaite.
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 09, 10:24)
Sveikos, noreciau pasiklausti kiek jums laiko pries mm skauda kturine? Anksciau nekreipdavau demesio, taciau si menesi, atrodo per ilgai skauda - jau savaite.

man ankasciau niekad neskaudedavo, o si menesi nuo pat O skauda.. ir lb skauda.. doh.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad šioje temoje diskutuojama šiek tiek ir apie pirmuosius nėštumo požymius. Apžiūros metu 19 cd ginekologė pakomentavo, kad mano gimdos gleivinė storoka, paklausė, gal mėnesinės artėja. O mėnesinės turėtų neaksčiau kaip po 11 dienų. Kiek dienų iki mėnesių gleivinė pradeda storėti ? O gal aš laukiuosi ? Ir krūtinę jau jaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 01 09, 15:09)
Pastebėjau, kad šioje temoje diskutuojama šiek tiek ir apie pirmuosius nėštumo požymius. Apžiūros metu 19 cd ginekologė pakomentavo, kad mano gimdos gleivinė storoka, paklausė, gal mėnesinės artėja. O mėnesinės turėtų neaksčiau kaip po 11 dienų. Kiek dienų iki mėnesių gleivinė pradeda storėti ? O gal aš laukiuosi ? Ir krūtinę jau jaučiu.

man atrodo kad jinai iskart po ovuliacijos pradeda po truputi storeti, na tiksliai nezinau bijau sumeluot, bet taip manau.
Atsakyti
Man testukas II parode 3 dienos iki menesiniu. smile.gif Bet manau ir nuo pacio testuko priklauso.
Linkiu Jums visom greiciau sulaukti II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varrna @ 2011 01 09, 19:31)
Man testukas II parode  3 dienos iki menesiniu.  smile.gif  Bet manau ir nuo pacio testuko priklauso.
Linkiu Jums visom greiciau sulaukti II  wub.gif

Šaunu, nuoširdžiai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip manot, ar verta darytis testuka ne su rytiniu slapimu g.gif mmm turetu but 13 diena, planuoju ryt ryte pasidaryt testuka...bet siandien taip knieti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2011 01 10, 13:02)
Mergaites, kaip manot, ar verta darytis testuka ne su rytiniu slapimu g.gif mmm turetu but 13 diena, planuoju ryt ryte pasidaryt testuka...bet siandien taip knieti blush2.gif

priklauso nuo to kada turi buti mmm, bet vistiek patarciau luktelti ir daryti su rytiniu mirksiukas.gif
Atsakyti