Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

nu va, as irgi is pradziu vis masciau koki cia gal horzetuka ar dar ka nors tokio sexy... bet paskui pagalvojau, kad po visos dienos bus visi tie groziai purvini, suprakaitave ir siaip ne tokios estetines isvaizdos kaip tikiuosi...
tag dabar mintys sukasi apie grazius naktinukus ar kazka skirto tai pirmajai nakciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2007 05 03, 08:55)
Tai yra profesionalo patarimas, nes suknele ir nuometa siuvuosi pas dizainere. Nors suknele pieno spalvos, pasake, kad nuometas butinai bus baltas. Pasidairyk foto, jei suknele ir kitos spalvos, nuometas buna baltas  cool.gif
Gristam i tema  rolleyes.gif  blush2.gif

Tikrai ne!!!!!!! g.gif Labai priestarauju, zinau kad senas pasisakymas, bet tos kurios skaito dabar tegul zino - pieno baltumo veliumas labai graziai atrodo. Mano suknele tokia ir velionas bus toks, ir viskas labai gerai, gal medziaga nekokybiska buvo kad taip negraziai atrode g.gif
Atsakyti
mane taip pat domina jau apatinis trikotazas. siaip as pati esu apkunoka ir net neisivaizduoju kokius apatinius reikes mautis kad niekur nenutrintu. doh.gif
gal yra tokiu merginu? ka galit patarti? g.gif
Atsakyti
Jau uzsakiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanka: 10 balandžio 2008 - 11:36
QUOTE(Lanka @ 2008 04 10, 12:36)
Jau uzsakiau  wub.gif

o kokie grazus wub.gif

kai gausi, pasakyk, ar naturoj ir taip graziai atrodys, ar patiks kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 04 10, 12:36)
Jau uzsakiau  wub.gif

kiek kainuoja toks grozis?
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 04 10, 16:27)
kiek kainuoja toks grozis?

Apie 100 LT mirksiukas.gif naktinukai
apie 40 LT ant kojos
Papildyta:
Dar suradau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanka: 10 balandžio 2008 - 15:34
na nejau nei viena negalit atsakyti kas geriau butu stambesniai merginai, kad niekur nenutrintu???? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2008 04 11, 10:49)
na nejau nei viena negalit atsakyti kas geriau butu stambesniai merginai, kad niekur nenutrintu???? verysad.gif

Gal pabandyt ka nors panasaus i tai. Akcentas bus ant grazios krutynes mirksiukas.gif Manau, turi but nepersvieciamas.
Atsakyti
Gal kas patiks..
Apatiniai

O cia veliumas dupciukui biggrin.gif
http://www.bridalonl...p;i=96451793221
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 04 11, 13:21)
is kur cia? bigsmile.gif

Victoria Secret wub.gif

Vorukas, veliumas thumbup.gif Gal turesi per savo vestuves? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

ziuriu cia visos keliate nuotraukytes bet butent baltu apatiniu, o as kazkada savo brangiausiojo paklausiau kokiais apatiniais tu noretum mane matyti pirmaja nakti, o jis vienareiksmiskai atsake - ruzavais blush2.gif tai va ir nezinau ka cia bedaryti ar paklusti jo norams ar buti tradiciskai tokia diena ir nakt - balta. a? kaip jums atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti