Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(laloka @ 2007 07 23, 11:49)
labai idomiai ir ekstravagantiskai atrodo ....  bigsmile.gif

neblogai atrodo tikrai sexy biggrin.gif , tačiau ne vestuvėms 4u.gif
Atsakyti
Planuoju tik stringiukus užsidėt, nes suknelė su korsetuku, ilga, o kojinių jokių nenoriu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
is kitos puses mergaites.. tai kai pagalvoju, kad i viesbuti grizom 6 ryto... tai net jei buciau turejusi korsetuku kojiniu pukuciu ir kitokiu dalyku, ir man ir jam butu toli iki ju ir net minties kad reikia dar kazka persirengti, nes labai jau norisi isinerti is visu rubu po baliaus.... lotuliukas.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 07 23, 14:59)
is kitos puses mergaites.. tai kai pagalvoju, kad i viesbuti grizom 6 ryto... tai net jei buciau turejusi korsetuku kojiniu pukuciu ir kitokiu dalyku, ir man ir jam butu toli iki ju ir net minties kad reikia dar kazka persirengti, nes labai jau norisi isinerti is visu rubu po baliaus....  lotuliukas.gif  smileysex.gif

irgi tiesa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 14, 14:45)
vestuvines nakties apatiniai wub.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
siaip apatiniai
user posted image

mmh kokie grazuciai , ypac pirmi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 23, 22:17)
mmh kokie grazuciai , ypac pirmi wub.gif

Victoria Secret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 23, 19:30)
Victoria Secret mirksiukas.gif

as tai siandien Ann Summers buvau.jega parduotuve ir gera kokybe.susipirkau viska ka reikia pirmai naktelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 07 23, 22:38)
as tai siandien Ann Summers buvau.jega parduotuve ir gera kokybe.susipirkau viska ka reikia pirmai naktelei  smile.gif

as irgi is ten nusipirkau bigsmile.gif bet ne pirmai nakiai osiaippo vestuvine suknele stringiukus kojines prisegamas ir ta daikta kur ant trusu uzsimauna kad kojines prisegt...nes pirmos nakties drabuzius man sake dovanos busimas vyras blush2.gif
bet Ann Summers del apatiniu viena mano mylimiausiu pardu,ir kainos liuks...o jei dar ispardavimai tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 24, 01:07)
as irgi is ten nusipirkau bigsmile.gif bet ne pirmai nakiai osiaippo vestuvine suknele stringiukus kojines prisegamas ir ta daikta kur ant trusu uzsimauna kad kojines prisegt...nes pirmos nakties drabuzius man sake dovanos busimas vyras blush2.gif
bet Ann Summers del apatiniu viena mano mylimiausiu pardu,ir kainos liuks...o jei dar ispardavimai tai isvis thumbup.gif

kaip faina, o kur ta parduotuvė yra? eisiu ir aš ten biggrin.gif bet jaučiu Vilniuje nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 07 24, 10:02)
kaip faina, o kur ta parduotuvė yra? eisiu ir aš ten  biggrin.gif  bet jaučiu Vilniuje nėra  verysad.gif

nu Lietuvoje man atrodo jos dar nera g.gif bet gal galima uzsisakyti paziurek... www.annsummers.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 24, 11:06)
nu Lietuvoje man atrodo jos dar nera g.gif  bet gal galima uzsisakyti paziurek... www.annsummers.com mirksiukas.gif

ot žiopla juk ir taip aišku, kad ne lIetuvoje doh.gif bet neatidaro man doh.gif visai norėčiau užsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Mano brangiausiasis negeria ir sexovi apatiniai butu pastebeti blush2.gif Bet jei ju nebus-bus dar geriau biggrin.gif
Atsakyti