Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(laloka @ 2007 07 30, 14:09)
Mano brangiausiasis negeria ir sexovi apatiniai butu pastebeti  blush2.gif  Bet jei ju nebus-bus dar geriau  biggrin.gif

ne nu 5 kartus perskaičiau ir nieko nesupratau doh.gif
Atsakyti
o ka reik suprast? Ne apatiniai pirma nakti svarbiausia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 07 30, 15:34)
o ka reik suprast? Ne apatiniai pirma nakti svarbiausia...  mirksiukas.gif

ai va dabar supratau lotuliukas.gif

niu gal ir ne, bet irgi svarbu ir norisi palepinti vyrą, nes šiaip pvz baltų apatinių beveik nenešioju biggrin.gif
Atsakyti
Mano suknytė buvo be petnešėlių, tad aš nusegiau nuo šios liemenėlės.

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 14, 19:28)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelle: 17 rugsėjo 2007 - 08:26
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pirmiausia apie patoguma ir praktiskuma pagalvoti reikia. Tekejau pries metus - tai irgi kaip kvaile galvojau, ieskojau, rinkausi...O baigesi viskas tuo, kad net kaspineliais puostos klubu juostos kojinems prisegti neuzsidejau. Trukde viskas po tais sijonais ir nieko nesinorejo. Liemeneles is viso nesegejau, nes korsetas buvo, o kelnaites tiesiog grazesnes baltas issirinkau is savo apatiniu garderobo ir tuo viskas baigesi. Paskui, kai gamtoj ir net degalinej WC su nuotakos suknele apsilankyti teko, tai tik dziaugiausi, kad jokiu raukiniu ir juostu nesegejau lotuliukas.gif O "pirmaja nakti" abu po baliaus jokiu erotiku nebenorejom - as pirmoji grizau i jaunavedziu kambari ir nuotrauku albuma studijavau, o jaunikis lauko baseine su ant koju dar pastovinciais sveciais maudesi lotuliukas.gif Kai i kambari pas mane atejo, tai norejau tik vieno....kad padetu visas "spilkas" is plauku irankioti, nes i oda susmigusios buvo lotuliukas.gif I viska paprasciau ziureti reikia. As grazu apatini trikotaza ir be vestuviu randu kur ir kada apsivilkti mirksiukas.gif Efektas didesnis, nei vestuviu nakti.
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2007 10 02, 04:59)
I viska paprasciau ziureti reikia. As grazu apatini trikotaza ir be vestuviu randu kur ir kada apsivilkti  mirksiukas.gif  Efektas didesnis, nei vestuviu nakti.

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Per vestuves pakako tik patogių, gražesnių baltų kelnaičių biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku ir as su paskutinem isreikstom nuomonem drinks_cheers.gif

Pati teturejau grazias kelnaites ir daugiau nieko, o vestuviu nakty irgi vyras man is plauku rankiojo spilkas doh.gif lotuliukas.gif , atsigerem sampaniuko ir nuluzom kaip lapai tongue.gif
Atsakyti
As ir manau, kad po tokios itemptos dienos nieko nesinores kaip tik krist i lovyte ir skaniai nusnusti... As galvoju nusipirksiu ka nors ypatingo, gal net ir botageli kai po vestuviu leksim meducio kopineti...zinau kas ji veda is proto tad pasistengsiu ji nustebinti... 4u.gif ax.gif smileysex.gif
Vestuviu diena atsizvelgsiu i tai kas yra patogu, o del kelnaiciu tai pritariu, kad turetu buti grazios...o liemenele tikrai nebutina, kam tada tie korsetai wub.gif
Atsakyti
Kaip neidomu... ax.gif Mums nors ir kokia itempta ir audringa vestuviu diena buvo, tikrai vakaro neuzbaigem paprasciausiai sudribe i lova. Grizom apie 02.00 tai tik atsigavom dviese budami. Vis gi, nuostabiai romantiskas liukso kambarys... zvakes, sampanas, maistas...vonia... ROMANTIKA.
Aisku, ne visus savo graziuosius apdarelius teko parodyti, nes kai kas buvo patape purvina (nusiemiau vos grizusi), todel labai dziaugiuosi, kad visas grozis liko nuotraukose, darytose specialiai manajam pries vestuves wub.gif
Atsakyti