o priekyje tikriausiai pūkuota širdis

Toks labai vestuvinis apdaras:) kaip vėliumas...

QUOTE(katyteee @ 2006 02 10, 18:16)
na nelabai manau kad sius tau kas is usa..dazniausiai viska jie siuncia tik usa ribose, be to ir kortele turi buti isduota usa...
na o tau galiu pasakyti kad tekdavo apsipirkt Victoria Seacret parduotuvese ir nieko ten tokio stebuklingo nera...kokybe sakyciau vertinciau 8, 10simtbalej sistemoj...
mano mama anksciau prekiavo apatiniu trikotazu, ir tikrai esu macius grazesniu ir manau kad lietuvoj tikrai galima nuspikrt kazka grazaus...aisku ir kaina bus atitinkama...na bet ir Victoria Seacret nera pigu!
na o tau galiu pasakyti kad tekdavo apsipirkt Victoria Seacret parduotuvese ir nieko ten tokio stebuklingo nera...kokybe sakyciau vertinciau 8, 10simtbalej sistemoj...
mano mama anksciau prekiavo apatiniu trikotazu, ir tikrai esu macius grazesniu ir manau kad lietuvoj tikrai galima nuspikrt kazka grazaus...aisku ir kaina bus atitinkama...na bet ir Victoria Seacret nera pigu!
nu jei ka, tai as siunciuosi

p.s. uzsikabinau nuo tada, kai buvau JAV, ir palyginus su LT, man jie 10 balu

QUOTE(tinaa @ 2006 02 13, 12:44)
nu jei ka, tai as siunciuosi
ir tinka ir labai patinka
lyginant su LT siulomais naktiniais ir kt. apatiniu trikotazu, tai ir kokybe ir kaina geresne (ypac kaip perki is sale'u)..ir is vis LT tokiu kaip baby dol is viso nerasi! apskritai, pries uzsisakant pirma karta, spec. aplankiau keleta atseit geru parduotuviu (etam, triumph, migle) kainos kosmines, kokybe tragiska ir nieko seksualaus!

O kaip tu siuntiesi? Nes as irgi ziauuuriai noriu is VS, taip seile varvinau penktadieni beziurinedama. O Etam'e irgi nieko nerandu, be to kainos nenormalios, Ties ais Triumph turiu kelnaites su liemenele, tai laiko puikiai ir atrodo neblogai, bet svarbiausia labai patogus, net nejauciu ant kuno, bet aisku ir mokejau

Tai paaiskink kaip tu siuntiesi, ar jau bandei, ar tik bandysi? Nes as jau ieskau draugu JAV, kas galetu atsiusti, bet kad bernai visi, tai kai jie isrinks tai tikiu

As irgi ieškau kokio super sexualaus apatinio trikotažo, bet niekur tooookio nemačiau. Na,dar laiko yra, bet....Vat tose nuotraukose tikrai labai labai gražu
Ir as tokio norečiau

sveikutes. skaiciau kad dauguma per vestuves perka tik triusikelius.o tai kaip be liemeneles jei krutine nemaza?

QUOTE(issdykelle @ 2006 02 18, 13:31)
sveikutes. skaiciau kad dauguma per vestuves perka tik triusikelius.o tai kaip be liemeneles jei krutine nemaza? 

ir as per vestuves tik triusikelius neriniuotus buvau nusipirkus.
o lemeneles nereikejo,juk suknele be sleikuciu buvo tai ir nereikejo.
jie ten apacioj tokias pagalveles prisiuva,o kai kur net ir lemenuka,ir kai uztraukia ta sukne,tai ir laikosi ant papuku.

QUOTE(Pacific @ 2006 02 18, 13:11)
ir as per vestuves tik triusikelius neriniuotus buvau nusipirkus.
jie ten apacioj tokias pagalveles prisiuva,o kai kur net ir lemenuka,ir kai uztraukia ta sukne,tai ir laikosi ant papuku.

tai va as irgi galvoju kad gal reiks paprasyt salone kai jau atsius mano suknele kad irgi kazka po apacia prisiutu.nes siaip liemenukai be sleikuciu man nelabai gerai laiko.tai tokiopo apacia detis negaleciau.o jei korseta detis tai jau per daug.juk ir taip po suknele korsetas yra tai iskepciau vasara ir nelabai patogu

o tai tikrai tie prisiuti gerai laiko?
Oi, apie apatinį aš dar net nepradėjau mislyti, bet nenoriu kažko ypač super hiper įmantraus

QUOTE(varliuz @ 2006 02 12, 20:50)
man tai kazkaip nelabai

nesiseka idet poros labai sexi varijantu apatinuku, velnias

Papildyta:
QUOTE(majami @ 2006 02 20, 15:06)
Oi, apie apatinį aš dar net nepradėjau mislyti, bet nenoriu kažko ypač super hiper įmantraus

per paprasta man sitas, bet gal kazkurios vyrukui ir patiks