Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(munkaa @ 2006 02 19, 22:19)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uodegiukas

tas uodegiukas dar ir groja - "musical pantie "HERE COMES THE BRIDE"
manishkis turbut ish juoko mirtu, jei as ir vonios grojanchiu uzpakaliu ishlishchiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2006 02 23, 13:41)
manishkis turbut ish juoko mirtu, jei as ir vonios grojanchiu uzpakaliu ishlishchiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ci atai naujiena, che che che geras, idomus vaizdelis butu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2006 02 23, 13:41)
manishkis turbut ish juoko mirtu, jei as ir vonios grojanchiu uzpakaliu ishlishchiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu
user posted image
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 26 vasario 2006 - 21:41
paprasta ir grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issdykelle @ 2006 02 26, 23:01)
paprasta ir grazu 4u.gif  4u.gif

super kad be petnešėlių thumbup.gif kur tokį radai?
Atsakyti
na jau net nepamenu.kazkokiam internetiniam puslapyje.man irgi del to kad be petneseliu patiko 4u.gif
Papildyta:
dar karta ikeliu nuotraukyte nes istryniau is failu savo netycia blush2.gif
Atsakyti
man grazus tas paskutinis, papasakosiu baeri, nusipirkau ir as ta gorsetuka, ta kur kojines reik priristi, tai va uzsidedu viska, o nugaroje reik prissisegt tas kojines ir man niekaip neisejo to padaryti, sukaus ir taip ir taip(norejau staigmena padaryt saviskiam,) o isejo taip kad ejau jo prasyt kad jis prisegtu tas kojines.Pirma kart toki drabuzeli apsirengiau. 4u.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(issdykelle @ 2006 02 26, 23:25)
na jau net nepamenu.kazkokiam internetiniam puslapyje.man irgi del to kad be petneseliu patiko 4u.gif
Papildyta:

Nu jau šis paskutinis, tai nerealiai gražus wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
dar vienas
Atsakyti
QUOTE(issdykelle @ 2006 02 26, 22:25)
Papildyta:

va sitas tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 10, 17:12)
ne, reikia internetu uzsakyti...LT  tokiu kokybisku apatiniu srity dar laaaabai atsilikus.......................

Va va, man irgi labai patiko Victoria's secret apatiniai, man Brangiausiojo sesuo atsiunčia iš USA biggrin.gif Turiu jos ir liermenuką, ir losjono kūnui. Tai reiks internete išsisrinkti, ir paprašyti jos kad atsiųstų bigsmile.gif
Papildyta:
Na aš tai visada pas savo mama perkuosi apatinį trikotažą, ji dirba dabar jau Akropoly "Laumoj", tai ir dabar pas ją nusipirkau nauja baltą komplektuką eiti matuotis sukneles. kartais būna, kad pasižiūri į kabantį drabužėlį ir net neatkreipi dėmesio, o kai mama paduoda pasimatuoti ir užsidėjus pamatau, kad labai gražiai atrodau. ax.gif Tai turbūt ir vestuvėms apatinį trikotažą pas ją pirksiuos biggrin.gif kaip tik ir kelraiščių pas ją yra, o tą tai tikrai dėsiuos ax.gif nail.gif

Merginos, kas domėjotės kojinėm prilipdomom, tai jų yra jau ir Akropoly "Laumoj", tik kad kol kas mačiau tik tamsias kojines, bet gal pavasarėjant atsiras ir vestuvėms tinkamų blush2.gif
Atsakyti
Jo, vadinasi, man labai pasiseke.... lotuliukas.gif Issirinkau tokia a la zuvytes formos suknyte, tai gerokai neidealu uzpakaliuka aptraukia blush2.gif Susiradau tokius aptempiamus sortukus, ilgus, beveik iki krutines, na, kad suknele geriau guletu... O dabar visos isivaizduokite mano brangiausiojo veida mane nurengiant biggrin.gif Ir kokios dar prisegamos kojines, kad neisivaizduoju net, kaip i prispyrus i atitinkama vieta tokia atributika reiks paciai nusiimt.... blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti