Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 15, 20:37)
nuo tokio tai maniskis nugriutu. Super

maniskiui tai labai patiktu ir siaip galvoju kazka panasaus deveti...tik tures kazkas buti be petneseliu...nes suknute to reikalauja....

QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 16, 12:04)
tokių ir panašių drabužėlių galima užsisakyti svetainėje www.eliteshop.lt ax.gif

kazkaip nieko ten gero..... schmoll.gif
Atsakyti
Na bent jau tie, kurie prisegti paveikslėliuose, būtent iš ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 16, 11:48)
tame ir esme, is bazes pirktus gali kasdienai nesioti, o vat vestuvinei nakciai reikia kazko ypatingo, va tokio, kur nuotraukose ideta, taciau nei parduotuvese, o tuo labiau bazej tokiu nerasi  schmoll.gif

Tai ar jums yra skirtumas is kur pirktas ar kaip atrodo? Kita gal paprastam turguj atras super grazu ir jai patinkanti apatini trikotaza, o kita uzsisakys is zinomos firmos ir sumokes nemaza sumele, bet atrodys negraziai. Nesvarbu ar mano rubelis bus is firmines parduotuves ar is paprastos, svarbu kad man tiktu. O labai norint galima nueiti pas siuveja ir ji pasius kad ir toki pati kaip is katalogo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 16, 16:18)
Tai ar jums yra skirtumas is kur pirktas ar kaip atrodo? Kita gal paprastam turguj atras super grazu ir jai patinkanti apatini trikotaza, o kita uzsisakys is zinomos firmos ir sumokes nemaza sumele, bet atrodys negraziai. Nesvarbu ar mano rubelis bus is firmines parduotuves ar is paprastos, svarbu kad man tiktu. O labai norint galima nueiti pas siuveja ir ji pasius kad ir toki pati kaip is katalogo.  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 16, 07:13)
O ko čia Mike griūti iš to juoko  g.gif tegu jaunikis griuna, bet iš nuostabos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na aš tai irgi galėčiau tokį apsirengti, o ir jaunikiui žinau patiktų... ax.gif

todel, kad ne mano budui tokius rubiukus nesioti... nu kazkaip nezinau, ne man... as gal kokius baltus dailius stringiukus isisiuvinesiu kaip juokingai su pukais ir kaspineliais ir koki uzrasa smile.gif tai bent jausiuos savam kaily... o virsutine kuno dali paliksiu ramybeje, nes negi eisi persirenginet - apsirenginet... arba dar turiu spintoj uzsleptus tokiu baltus stringiunu su spindincia metaline sirdute nugaroje vietoj trikampiuko....
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 08, 20:31)
Siaip yra prilipinamos liemeneles mirksiukas.gif  Bet pritariu tai nuomonei, kad geriausia is vis be ju.

o kas nors esat bande tas prilipinamas? koks jausmas? as paziuriu parduotuvej ir nekyla noras pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 03 16, 17:35)
o kas nors esat bande tas prilipinamas? koks jausmas? as paziuriu parduotuvej ir nekyla noras pirkti biggrin.gif

labai geras jausmas, niekas nesiraito pagal liemeni ir tiesiog tu kojiniu nejauti...
as tokias beveik visada nesioju...nebent jau labai trumpas sijonasss.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 16, 16:49)
labai geras jausmas, niekas nesiraito pagal liemeni ir tiesiog tu kojiniu nejauti...
as tokias beveik visada nesioju...nebent jau labai trumpas sijonasss.. ax.gif

katyte cia apie liemeneles kalba smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2006 02 08, 20:28)
Na bent jau aš žadu vilktis kažkokias ypatingas, puošnias kelnaites ir prilipinamas arba prisegamas kojines, nes liemenelės vis tiek po suknele nereikės, t.y. bus pakietinimai, kurie viską ir laikys blush2.gif  Nu, o nakčiai būtų smagu, kokius tai ypatingus naktinukus ar kažką panašaus ax.gif

Buvau su baltais nėriniuotais stringais ir prilipinamom kojinėm (patogumas thumbup.gif ), ant vienos kojos., t.y. ant kojinės nėrinuko - keliaraištis) wub.gif wub.gif labai jau vyrui vakare patiko, kai dviese po visko likom
smileysex.gif

Jei dar labiau norėtumėt sugundyt savąjį (nors ir taip jis visas erdvėse plaukios), pasidarykit "šukuoseną" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė: 16 kovo 2006 - 23:29
Na mano didziausia manija - grazus apatiniai, tai nezinau kokius cia reiks issirinkt, kad vyra nustebinciau lotuliukas.gif Jauciu nebent lateksu apsitempciau gal tada pastebetu, kad kazkas naujo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O cia gal kuri kokia ideja susizvejos:
user posted imageuser posted imageuser posted image

O man patiko sitas komplektukas (prasau nesisaipyti, as rimtai) blush2.gif Gal biski primena, kaip as tokius vadinu, "darbinius", bet kazkuo jis man patinka, nors Tu ka doh.gif
user posted image
Papildyta:
Cia dar keletas foto idejoms smile.gif

Papildyta:
user posted imageuser posted image

O kaip Jums tokie? doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Na man taip pat apatinio trikotažo liga blush2.gif Ir nežinau kaip reikės išsirinkti, kažką tokio.... ax.gif

Beja Kachiukai, labai gražus tavo sudėti nuotraukose apatiniai, iš kur tokių radai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 16, 18:28)
todel, kad ne mano budui tokius rubiukus nesioti... nu kazkaip nezinau, ne man... as gal kokius baltus dailius stringiukus isisiuvinesiu kaip juokingai su pukais ir kaspineliais ir koki uzrasa smile.gif tai bent jausiuos savam kaily... o virsutine kuno dali paliksiu ramybeje, nes negi eisi persirenginet - apsirenginet... arba dar turiu spintoj uzsleptus tokiu baltus stringiunu su spindincia metaline sirdute nugaroje vietoj trikampiuko....

Na jei aš pūkučiais visokiais ar užrašais juokingais pasidabinčiau, tai likčiau našle biggrin.gif numirtų iš juoko maniškis, nes tokie nebūdingi man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagalvotų, kad man kažkas negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 17, 07:30)
Beja Kachiukai, labai gražus tavo sudėti nuotraukose apatiniai, iš kur tokių radai? g.gif

Sveika Leduti, priimk mane i serganciu apatinio trikotazo liga buri drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
O tos nuotraukos, kur sudejau, yra is sex shop'o lotuliukas.gif Nejuokauju, ta firma prekiauja "pilnu asortimentu". Jeigu kazka "tokio" tarp ju pamatei, gali pasiziureti kainas ir pristatymo salygas cia. Tarp apatiniu pasirink "wedding collection" ir atrusiuos visus vestuvems skirtus apatinius.
O siaip mano vienas mylimiausiu (bet ir vienas brangiausiu) apatiniu puslapiu yra cia. Gal rasit ka nors ypatingo ypatingiausiai savo dienai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kachiukai: 17 kovo 2006 - 10:01