Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

4u.gif
Atsakyti
kazkas panasiau i mano stiliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 16, 17:53)
katyte cia apie liemeneles kalba smile.gif  blush2.gif

upss...nesupratau.. blush2.gif

QUOTE(Dovė @ 2006 03 16, 22:27)
Buvau su baltais nėriniuotais stringais ir prilipinamom kojinėm (patogumas  thumbup.gif ), ant  vienos kojos., t.y. ant kojinės nėrinuko - keliaraištis) wub.gif  wub.gif  labai jau vyrui vakare patiko, kai dviese po visko likom
smileysex.gif

Jei dar labiau norėtumėt sugundyt savąjį (nors ir taip jis visas erdvėse plaukios), pasidarykit "šukuoseną"  thumbup.gif

blink.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 17 kovo 2006 - 18:01
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 17, 19:24)
kazkas panasiau i mano stiliu smile.gif
user posted image

Na maniskio tai vaikiskas apatinis trikotazas nezavi. Kai miegu viena gal ir apsirengciau kazka medvilninio, patogaus.
Atsakyti
Man tai patiko uzrasas "I do" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 17, 21:20)
Na maniskio tai vaikiskas apatinis trikotazas nezavi. Kai miegu viena gal ir apsirengciau kazka medvilninio, patogaus.

kodel nusprendei, kad vaikiskas? ir kodel nusprendei, kad medvilninis... o tuo labiau, kad patogus... o as siaip medvilninius apatinius labiau megstu, negi sintetika nesiosi... g.gif
Atsakyti
As irgi kazkodel pasamoningai nusprendziau, kad ten medvilne smile.gif Kazkaip labai minkstai, svelniai atrodo smile.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 18, 01:43)
kodel nusprendei, kad vaikiskas? ir kodel nusprendei, kad medvilninis... o tuo labiau, kad patogus... o as siaip medvilninius apatinius labiau megstu, negi sintetika nesiosi...  g.gif

gal ir nebutinai vaikiskas?
As sakau kad man medvilne patinka labiau nei sintetika, bet vestuviniai nakciai gal kazka is sintetikos apsirengti galima.
O cia skonio reikalas jei taviskiui ir tau tokie patinka tai puiku. Svarbiausia kad jums butu ir jauku ir seksualu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 18, 01:45)
smile.gif  smile.gif
gal ir nebutinai vaikiskas?
As sakau kad man medvilne patinka labiau nei sintetika, bet vestuviniai nakciai gal kazka is sintetikos apsirengti galima.
O cia skonio reikalas jei taviskiui ir tau tokie patinka tai puiku. Svarbiausia kad jums butu ir jauku ir seksualu. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 18, 11:56)

man tai patinka toks apatinis, nemanau kad jis jau toks labai vaikiskas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
g.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Vo cia tai apatiniai thumbup.gif As tai galvoju, kad po vestuvine suknele nieko nesidesiu, tik kelnaites ir kojines, o korseta su visokiais ten peniuarais uzsidesiu jau pries einan liuliuko biggrin.gif Nes juk ta apatini trikotaza reiketu derinti ir prie sukneles, ir kad neislystu kas nereikia, ir dar kad tiktu, ir patiktu - per daug vargo schmoll.gif Be to mano lyg ir jau busimosios suknytes virsus kap korsetas...
Papildyta:
Man tas trecias grazus smile.gif
Atsakyti