Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

drinks_cheers.gif aš irgi taip žadu puoštis tik prieš einant į lovytę blush2.gif
Atsakyti
Kazka tokio tikrai po vestuvine suknele neiseitu paslepti angel.gif
http://www.marieluli..._40_00_860.html
Papildyta:
Kazka tokio tikrai po vestuvine suknele neiseitu paslepti angel.gif
http://www.marieluli..._40_00_860.html
Papildyta:
Ko tai strigineja kompas mano wacko.gif
Atsakyti
Kaip jums toks?
Atsakyti
Merginos, o kur galima "šukuoseną" pasidaryti? blush2.gif
Domina Vilniuje arba Klaipėdoje. Gal galite ką rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Bruknishka @ 2006 03 24, 09:49)
Merginos, o kur galima "šukuoseną" pasidaryti?  blush2.gif
Domina Vilniuje arba Klaipėdoje. Gal galite ką rekomenduoti?

Gal cia rasi atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 24, 10:29)
Kaip jums toks?

Visai gražu, bet man labiau mėlynas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 24, 07:29)
Kaip jums toks?

Nieko ypatingo tongue.gif Pirmas - tai vien paziurejus matosi, kad tie nerinukai maloniai kuno nekutens lotuliukas.gif O man svarbu, kad apatiniai butu ir patogus. Antras - sunku pasakyt, prastai matosi, bet irgi "nieko tokio" blush2.gif Nezinau, gal as ispindejus, bet man jau is apatinius niekas nebeitinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai mieliausias ir tinkamiausias paprastas latviskas apatinis trikotazas, kuri perku turguje, nes kiek imantrybiu matavausi, mano nestandartinei ismeria ne vienos netiko blush2.gif O tos latviskos liemeneles taip puikiai suspaudzia, pakelia ir prilaiko, kad grazu ziuret blush2.gif wub.gif
Papildyta:
Siaip megstu juoda apatini trikotaza, bet kaip jaunajai manau reikes pasipuosti baltu g.gif
Atsakyti
tas melynas tai labai thumbup.gif atrodo nuotraukoj bet neaisku kaip tikrovej ir tuo labiau ar butu patogus g.gif
Atsakyti
Zinot mergytes, mano filmuotojas pasiule mums jei noresim gales meniskai pafilmuoti musu pirmaja nakti smileysex.gif na aisku ne kaip nors vulgariai, o labai romantiskai wub.gif Manasis dar kazkaip maivosi - ryskiai nori, bet nedrysta, o as tai manau, kad bus nerealu, juo labiau, kad tai ko gero vienintele ir tokia nereali proga "sitaip" isiamzinti heart.gif
Na bet gryztant prie temos, tai man butinai reikia nerealiu apatiniu, ir kad butinai butu galima juos muvet po suknele ax.gif , nes ... na juk pacios suprantat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 28, 17:01)
Zinot mergytes, mano filmuotojas pasiule mums jei noresim gales meniskai pafilmuoti musu pirmaja nakti  smileysex.gif  na aisku ne kaip nors vulgariai, o labai romantiskai wub.gif Manasis dar kazkaip maivosi - ryskiai nori, bet nedrysta, o as tai manau, kad bus nerealu, juo labiau, kad tai ko gero vienintele ir tokia nereali proga "sitaip" isiamzinti  heart.gif
Na bet gryztant prie temos, tai man butinai reikia nerealiu apatiniu, ir kad butinai butu galima juos muvet po suknele ax.gif , nes ... na juk pacios suprantat mirksiukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif

na kazkaip man tikraio tokiu asmenisku reikalu pavest kazkam kitam nesinoretu..net jei jis ir profesionalus fil;muotojas...per daug tai asmeniska!
Atsakyti
Tai aisku asmeniska ... Bet pats sitaip meniskai niekada nepasifilmuosi. Na nezinau, bent jau dabar manau kad tai butu nereali dovana sau... Ir po keleto metu pvz per metines pasiziuret kokie aistringi ir nereliai grazus buvom vestuviu nakti... Na nezinau man tai labai patinka si ideja... ir dar tokia nenuvalkiota.. nekiekvianas tokiu mini filmuku gali pasigirt, o juolab pirmosios nakties wub.gif
Nepykit prasau, kad as cia ne visai i tema... 4u.gif
Atsakyti