Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(sonata 5 @ 2011 06 08, 22:31)
Ar imanoma per menesi gauti pazymejima?

Įmanoma smile.gif
aš ne tas variantas, bet žinau, kad per dvi savaites susitvarko kai nori smile.gif
nesąmonė tas pamokas teorijos lankyti, labai laiko daug atima ax.gif

merginos, o jei netyčia ryt išlaikau, tai vietoj fotkins ir gamins pažymėjimą g.gif

važiuoju paskutinė 16 val gal jau nedirbs unsure.gif o jei dirbs, tai padarys iki šeštadienio ar nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 06 09, 18:20)
merginos, o jei netyčia ryt išlaikau, tai vietoj fotkins ir gamins pažymėjimą  g.gif

važiuoju paskutinė 16 val gal jau nedirbs  unsure.gif o jei dirbs, tai padarys iki šeštadienio ar nelabai  blush2.gif

Dirba berods iki 16:15,bet iki šeštadienio nemanau,kad pagamins unsure.gif Aš išlaikiau šeštadienį,tai pagamintas VP buvo antradienį apie pietus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 10, 12:36)
Dirba berods iki 16:15,bet iki šeštadienio nemanau,kad pagamins unsure.gif Aš išlaikiau šeštadienį,tai pagamintas VP buvo antradienį apie pietus 4u.gif

tai kad jie nedirba sekmadieni ir pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kokius aparatus ta regitra pasistate- nei plauku,nei akiu, kazkoks albinosas gaunasi nuotraukoj. O reikalauja pas juos fotografuotis ir pinigus moketi,pasityciojimas.
Atsakyti
QUOTE(Dunkan @ 2011 06 10, 22:28)
Bet kokius aparatus ta regitra pasistate- nei plauku,nei akiu, kazkoks albinosas gaunasi nuotraukoj. O reikalauja pas juos fotografuotis ir pinigus moketi,pasityciojimas.

Foto tikrai nekokia gavos,bet pinigų už nuotraukas juk neima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 11, 08:09)

Ima-iskaiciuota i VP kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2011 06 08, 21:31)
Kiek jums laiko truko vairavimo mokymosi procesas, t.y. nuo pradžios iki egzamino praktinio regitroje? Ar imanoma per menesi gauti pazymejima?

as mokiausi menesi ir dvi savaites su vairavimo instruktorium ,buciau greiciau pabaigusi,bet instruktoriu labai uzimta buvau pasirinkusi (pagal rekomendacijas) tai jau teko prisiderint man prie jo. o siaip tai imanoma per menesi tik noro reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 09, 13:14)
geras! man nerašė. o koks pažymys reiškia, kad jau gali eiti į egzaminą?

kiekviena pamoka raso pazymius,paskutiniaja irgi nes atseit laikai mokyklini egzamina. galir rase pazymius tik tau nesake mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Exit @ 2011 06 09, 18:20)
Įmanoma  smile.gif
aš ne tas variantas, bet žinau, kad per dvi savaites susitvarko kai nori  smile.gif
nesąmonė tas pamokas teorijos lankyti, labai laiko daug atima  ax.gif

merginos, o jei netyčia ryt išlaikau, tai vietoj fotkins ir gamins pažymėjimą  g.gif

važiuoju paskutinė 16 val gal jau nedirbs  unsure.gif o jei dirbs, tai padarys iki šeštadienio ar nelabai  blush2.gif

as islaikiau ketvirtadieni,pazymejima gavau tik antradieni,nors ir buvau pasirinkusi vilniuje virsuliskiu skyriu kuris ir pirmadieniais dirba. beje laikiau puse 4,tai fotografuotis ejau po 16h ir dirbo. manau jie privalo dirbti kol negrizta visi ekipazai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 11, 08:09)

kad ir neima atskirai bet iskaiciuota tikrai i pazymejimo kaina mirksiukas.gif
Papildyta:
ojej vakar buvo metai laiko kai teises issilaikius ir pamirsau tokia proga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, gal kuri esat uzsirasius praktikos egzaminui Siauliu Regitroj Birzelio 18d. su automatine pavaru deze? Gal norit keistis vietomis, esu uzsirasius Liepos 2d 13val, reikia isvaziuoti o vietu egzaminams nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2011 06 15, 12:04)
Laba, gal kuri esat uzsirasius praktikos egzaminui Siauliu Regitroj Birzelio 18d. su automatine pavaru deze? Gal norit keistis vietomis, esu uzsirasius Liepos 2d 13val, reikia isvaziuoti o vietu egzaminams nebera verysad.gif

tikrinkit daznai grafikus buna kad atsiranda laisvu vietu,arba jei turit laiko vaziuokit i regitra pasedet,ten buna kad neateina nepranese ir paprasius gali jums leisti laikyt.
Atsakyti
o kai cia suprasti jai ussiregistravau birzelio 29 tai galiu nueiti bet kokia diena ir ten laukti jai kas neateis tai mane priims g.gif otai ten rikia pasakyti kam kad as laukiu ar kaip ten tai gal ir susimoketi galima is anksciau
Atsakyti
Na ką, pirmas pasivažinėjimas regitros mašinėle - nevykęs. verysad.gif Egzaminuotojas labai fainas pakliuvo, vos tik įsėdus į mašiną ir persimetus keliom frazėm, visa baimė išgaravo, nors ne tiek jau daug jos ir tebuvo. Visus pratimus pavyko atlikti idealiai, tik įvažiuojant į paskutinį, T formą, užsivažiavau per toli dešiniosios linijos. Per žioplumą ar neatidumą, nei nepasižiūrėjau į kairįjį veidrodėlį - bučiau tikrai pasitaisius. Taigi, atbulomis besukdama į T formą, nuverčiau stulpelį kairėj pusėj. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštru @ 2011 06 21, 14:34)
Na ką, pirmas pasivažinėjimas regitros mašinėle - nevykęs.  verysad.gif Egzaminuotojas labai fainas pakliuvo, vos tik įsėdus į mašiną ir persimetus keliom frazėm, visa baimė išgaravo, nors ne tiek jau daug jos ir tebuvo. Visus pratimus pavyko atlikti idealiai, tik įvažiuojant į paskutinį, T formą, užsivažiavau per toli dešiniosios linijos. Per žioplumą ar neatidumą, nei nepasižiūrėjau į kairįjį veidrodėlį - bučiau tikrai pasitaisius. Taigi, atbulomis besukdama į T formą, nuverčiau stulpelį kairėj pusėj.  verysad.gif

NIeko, kitas kartas bus laimingesnis smile.gif 4u.gif pati ketvirtadieni eisiu bandyti laime smile.gif bet na ir kelias prie regitros, plius remontuojamas kelias ...tai gal db dazniau pakliuna ne i kaire, o i desnia puse marsrutai?
Atsakyti