Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Bet kaip suzinoti kas teisus g.gif
Atsakyti
Issilaikom visos iki rugsejo 1 d. ir bus rami galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2011 06 08, 14:50)
Issilaikom visos iki rugsejo 1 d. ir bus rami galva smile.gif

thumbup.gif
nu kai pagalvoju, jei nepavyks iki rugsėjo išmokti, tai ar apskritai mano vieta kely? Nebent nebus kada mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 08, 09:53)
jeigu taip, tai super  thumbup.gif
o kas Tau kitaip sakė? (gali gi būti, kad patys jie ten tiksliai nežino dar)

regitroi sake tas kur dokumentus paziurejo ir uzregistravo egzaminui
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2011 06 08, 10:44)
Na nezinau, as kaip tik pries pora dienu instruktoriaus klausiau del viso sito. jis sake, kad po teorijos praktika per metus galima issilaikyti, jeigu teorija laikai eksternu. Kitu atveju teorijos egzaminas baigiasi galioti kartu su mokykliniu pazymejimu.

As pvz. einu teorijos egzamino laikyti 06.23. Jei nespesiu iki 09.01 issilaikyti praktikos, tai mano teorija nebegalios kaip ir mokyklinis pazymejimas.

Kadangi man irgi aktualus sis klausymas, tai tikiuosi, kad instruktorius suklydo  biggrin.gif

sekmes tau 4u.gif as tai 06.16 einu gal pavyks kai sprendziu tuos testus tai surenku 80% -93% dar laiko biski turiu tai pasimokisiu o kaip jum parasykit cool.gif
Atsakyti
Kiek jums laiko truko vairavimo mokymosi procesas, t.y. nuo pradžios iki egzamino praktinio regitroje? Ar imanoma per menesi gauti pazymejima?
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2011 06 08, 20:31)
Kiek jums laiko truko vairavimo mokymosi procesas, t.y. nuo pradžios iki egzamino praktinio regitroje? Ar imanoma per menesi gauti pazymejima?

Šiaip įmanoma, jeigu esi gabi ant to. Bet vidutinių gabumų žmogui, manau, vargu ar pavyks 4u.gif
Atsakyti
Poryt keliauju i regitra praktika laikyti, labai bijau, nesijauciu pasiruosus, tas vairavimas man labai sunkiais einasi, snd buvau papildomoje pamokoje su kitu instruktoriumi su 6 golfu, nu baisu, tikejausi, kad jau gerai vaziuosiu, o visai ten grybavau, parase 8 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 06 09, 11:11)
Poryt keliauju i regitra praktika laikyti, labai bijau, nesijauciu pasiruosus, tas vairavimas man labai sunkiais einasi, snd buvau papildomoje pamokoje su kitu instruktoriumi su 6 golfu, nu baisu, tikejausi, kad jau gerai vaziuosiu, o visai ten grybavau, parase 8  doh.gif

o tai dar ir pažymius rašo?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 09, 12:47)
o tai dar ir pažymius rašo?

na taip, paskutine pamoka raso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2011 06 09, 12:08)

geras! man nerašė. o koks pažymys reiškia, kad jau gali eiti į egzaminą?
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2011 06 08, 21:31)

3 savaites 4u.gif
QUOTE(renaciukea @ 2011 06 09, 13:08)

Man rašė kiekvieną pamoką smile.gif
Atsakyti