Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(linuciukas5 @ 2011 06 16, 15:03)
o kai cia suprasti jai ussiregistravau birzelio 29 tai galiu nueiti bet kokia diena ir ten laukti jai kas neateis tai mane priims g.gif otai ten rikia pasakyti kam kad as laukiu ar kaip ten tai gal ir susimoketi galima is anksciau

tai kai nueini tai ir eini pas tas kurios pildo dokumentus egzaminui ir pasikalbi,kad tokia ir anokia situacija,jei atsiras laisva vieta kazkas neateis tai tu nori i laisva vieta ir pan... galima anksciau nes tau stampa uzdes kad mokestis panaudotas kai tik eisi laikyt egzamino.
Atsakyti
QUOTE(Aštru @ 2011 06 21, 16:34)
Na ką, pirmas pasivažinėjimas regitros mašinėle - nevykęs.  verysad.gif

4u.gif

QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 06 22, 01:03)
plius remontuojamas kelias ...tai gal db dazniau pakliuna ne i kaire, o i desnia puse marsrutai?

aš laikiau per pačius karščius ir dar į darbo pabaigą, tai jis sakė, kad baisuma kairėn sukti, važiuojam dešinėn biggrin.gif biggrin.gif

ir kol laukiau mačiau, kad daugiausia suka į dešinę mirksiukas.gif

sėkmės visom 4u.gif
Atsakyti
Iveikiau Regitra, po metu pertraukos smile.gif
gal ir gerai kad remontuojamas kelias mirksiukas.gif
Egzaminuotojas tiesiog super pakliuvo thumbup.gif nors isjaudulio
padariau kelias klaideles...
Jausmas nerealus:)
taigi merginos nebijokite, iveiksite anksciau
ar veliau Visos baisiaja regitra 4u.gif
Buvo malonu dalytys nuotykiais mokantis vairuoti ,
ir patiriant sunkius momentus regitroje smile.gif
Ai merginos, gal kuri atsiiminejo Vp saudos rumuose? nors dar nepagamintas, bet kurioje ten mazdaug vietoje yra VP isdavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo instaliacijaaa: 23 birželio 2011 - 16:20
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 06 23, 17:17)

Sveikinu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 06 23, 18:17)
Ai merginos, gal kuri atsiiminejo Vp saudos rumuose? nors dar nepagamintas, bet kurioje ten mazdaug vietoje yra VP isdavimas?

Labas, aš antradienį atsiėmiau spaudos rūmuose. Regitra pirmam aukšte, įėjimas iš šono, kur aikštelė mašinų didelė. ant pagrindinio įėjimo kabo rodyklė, kur ieškot regitros smile.gif
sveikinu išlaikius egzaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 06 24, 09:23)
Labas, aš antradienį atsiėmiau spaudos rūmuose. Regitra pirmam aukšte, įėjimas iš šono, kur aikštelė mašinų didelė. ant pagrindinio įėjimo kabo rodyklė, kur ieškot regitros smile.gif
sveikinu išlaikius egzaminus  4u.gif

Aciu uz informacija, ir sveikinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 06 23, 18:17)

greiciau iveiket savo nemokejima o ne regitra
Atsakyti
Sveikos merginos,

sakykit prasau susigincijau su drauge ji sako kad Kaune regitroj mate aikstelej kur 45 laipsniu kampu reikia ivaziuoti kazkaip kitaip reikia vaziuoti nes ten kuoliukai sudeti eilute ir gaunasi ne 45 laipsniu kampas o didesnis, ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2011 06 27, 23:07)
Sveikos merginos,

sakykit prasau susigincijau su drauge ji sako kad Kaune regitroj mate aikstelej kur 45 laipsniu kampu reikia ivaziuoti kazkaip kitaip reikia vaziuoti nes ten kuoliukai sudeti eilute ir gaunasi ne 45 laipsniu kampas o didesnis, ar tai tiesa?

45 laipsniu kampas, tai lygiagrečiai šaligatviui, taip? Gavau šita pratima per egzamina ir ivažiavau laisvai. Važiuok kaip tave mokina, nesiblaškyk. Geriau klausyk instruktoriaus, o ne draugės. Kaune viskas gerai su tais kuoliukais. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi wink.gif 4u.gif

Ruosiuos eit laikyti teises greitu metu, tad turiu klausimeli:

Gal kartais kas turit KET programele ir galetumet pasidalinti? ax.gif Jei ka, brukstelkit i az man wink.gif buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2011 06 28, 18:25)
Sveiki visi wink.gif  4u.gif

Ruosiuos eit laikyti teises greitu metu, tad turiu klausimeli:

Gal kartais kas turit KET programele ir galetumet pasidalinti? ax.gif Jei ka, brukstelkit i az man wink.gif buciau begalo dekinga smile.gif

as tai mokinaus ww w.ketbiletai.lt tai pasimokinau gal penkes dienas neatsitraukus nuo kompiuterio nuejau i regitra oten is trisdesimt klausimu buvo dvi sankrizos ir vienas stovintis policinkas visa kita visokie klausimai tai islaikiau lygiai 80% tai sendien 11:00einu i praktikos egzamina o koks jaudulys doh.gif
Atsakyti
merginos ar yra kur vilniuje aikstele kur galima su savo masina treniruotis? su instruktoriumi idealiai vaziuoju nu regitroj 3 kartus susikirtau jau, tai noriu zulinti ta aikstele kol uzsimerkusi mokesiu blush2.gif
Atsakyti