Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Meškuolė @ 2011 07 05, 09:22)
o tai gal per ilgai riedi? lygtais 5 sekundės gali būti, ne daugiau. Mane irgi taip mokė, kaip jus. Nemanau, kad blogai mokytų.

Aš stabdau taip: nuspaudžiu stabdžių pedalą,paskui sankabą ar taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 05, 08:25)
Aš stabdau taip: nuspaudžiu stabdžių pedalą,paskui sankabą ar taip? g.gif

Tai ir aš taip. Stabdausi iki 30 tik su stabdžiu, nesvarbu, ar 3 ar 4 bėgis. Tada sankaba ir iki galo susistabdau, jei nevažiuosiu, arba 2 bėgis, jei suksiu.
Atsakyti
kol mokiausi, stabdydavau ; pristabdai tada sankaba+stabdis ir sustoji.

o dabar MB išmokino ; įsijungiu laisvą ir su stabdžiu tik , kad sankabos nemaiyti, nelaikyti smile.gif jei sustoju tada pirma jungiu, jei riedu / antrą , o jei greitai/ trečią mirksiukas.gif

mano pažįstama šiandien neišlaikė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 07 05, 19:13)
kol mokiausi, stabdydavau ; pristabdai tada sankaba+stabdis ir sustoji.

o dabar MB išmokino ; įsijungiu laisvą ir su stabdžiu tik , kad sankabos nemaiyti, nelaikyti  smile.gif jei sustoju tada pirma jungiu, jei riedu / antrą , o jei greitai/ trečią  mirksiukas.gif

mano pažįstama šiandien neišlaikė  verysad.gif

Šiandien žiūriu daug kam nesėkminga diena. verysad.gif Tuo tarpu ir man. unsure.gif
Atsakyti
siaubas kaip nera vietu Vilniaus regitroj praktikos egzaminui, neislaikiau jau 2 kartus, per jauduli mieste nebematau zenklu verysad.gif
Atsakyti
o dabar MB išmokino ; įsijungiu laisvą ir su stabdžiu tik , kad sankabos nemaiyti, nelaikyti  smile.gif jei sustoju tada pirma jungiu, jei riedu / antrą , o jei greitai/ trečią 

Regitroje geriau sito budo nepraktikuoti, gali ir kaip kritine irasyt smile.gif
Atsakyti
o dabar MB išmokino ; įsijungiu laisvą ir su stabdžiu tik , kad sankabos nemaiyti, nelaikyti  smile.gif jei sustoju tada pirma jungiu, jei riedu / antrą , o jei greitai/ trečią  mirksiukas.gif

Budas nera geras,o per egzamina tai-gana stambi kritine klaida,isvarytu is karto uz tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 05, 23:15)
Regitroje geriau sito budo nepraktikuoti, gali ir kaip kritine irasyt  smile.gif

kai islaikiau egzamina,MB man irgi sake taip vaziuot t.y. isimest laisva ir riedet,bet vis dar sunkiai gaunasi riedet,ipratau su instruktorium ir automatiskai taip gaunasi kaip regitra reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 07 05, 23:48)
kai islaikiau egzamina,MB man irgi sake taip vaziuot t.y. isimest laisva ir riedet,bet vis dar sunkiai gaunasi riedet,ipratau su instruktorium ir automatiskai taip gaunasi kaip regitra reikalauja biggrin.gif

Daug kas taip vazineja, bet tai nereiskia, kad sis budas taisingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 07 05, 23:48)

Tai taip ir vazinek,kaip ismokai ir kaip regitra reikalauja smile.gif Nelabai suprantu,kuriems galams reikia pratintis vaziuot taip kaip negerai,jei esi ismokusi taip kaip reikia teisingai ir saugiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 07 05, 23:21)
Tai taip ir vazinek,kaip ismokai ir kaip regitra reikalauja smile.gif Nelabai suprantu,kuriems galams reikia pratintis vaziuot taip kaip negerai,jei esi ismokusi taip kaip reikia teisingai ir saugiai? ax.gif

bet tai kaip patogu, nereikia ten makaluotis, jei nesuspėji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 06, 00:55)
bet tai kaip patogu, nereikia ten makaluotis, jei nesuspėji  smile.gif

Tai kad maziau makalavimosi iseina butent vaziuojant teisingai,o ne laisvu riedant,be to,ir kuras tauposi kai riedi ant begio,o ne ant laisvo smile.gif Stabdai su stabdziu (kuria pavara vaziuoji nesvarbu),pries pat sustojant mini sankaba ir kali laisva,na kur cia makalavimasis? ax.gif O jei riedesi laisvu ir i tave skris koks erelis apsinarkasines ar kazkas kam stabdziai atsisake ar pan.-100 proc. kad nespesi pabegti,nes stresinej situacijoj ,labai gali buti, nespesi ijungti reikiamos pavaros ax.gif
Atsakyti