Nu ne tokie ir naujoviški tie pedalai. Esu prieš tris metus su tokiu važiavusi ir tikrai ne pati naujausia mašina buvo
Gal tiesiog anksčiau neteko susidurti su tokiais ir tiek
QUOTE(blablablaa @ 2011 07 01, 11:54)
sveikos, zadu laikyti teorija ir jei islaikysiu vazinet apie 3men su seimos nariu (m raide) kaip manot ar as nepamirsiu visko ka moke mokykloje ir ar verta taip delsti?
o kodėl tu nori delsti?
QUOTE(Meškuolė @ 2011 07 01, 12:24)
o kodėl tu nori delsti?
noriu kad teorija netrukdytu mokslam todel anksciau laikausi teorija o praktika veliau
tai kaip suprantu vilniuje nera aiksteles kur butu galima susimoketi biski ir paciam vazinetis?
blyn nezinau ka daryti 19 tik kita egzamina laikyti galiu o 31 baigiasi teorijos islaikymo galiojimas, nezinau gal kokiam instruktoriui pamoketi reiktu, nes man ant nervu pareis jauciu ir vien nuo itampos neislaikysiu o tada jau batai.
neteko su tokiu dalyku susidurti kaip nzn kysis cia jau turbut?
blyn nezinau ka daryti 19 tik kita egzamina laikyti galiu o 31 baigiasi teorijos islaikymo galiojimas, nezinau gal kokiam instruktoriui pamoketi reiktu, nes man ant nervu pareis jauciu ir vien nuo itampos neislaikysiu o tada jau batai.
QUOTE(eglliux @ 2011 07 02, 14:08)
tai kaip suprantu vilniuje nera aiksteles kur butu galima susimoketi biski ir paciam vazinetis?
Megink eiti anksciau,"ant laukimo",o apie kysi,jei Vilniuje,net negalvok-busi isgrusta is egzo,tiesiai i rankas jie neima. Kad kysi duot cia jau reikia savo kanalus tureti per ka duot,ir to kysio dydis yra toks,kad gerokai pigiau butu dar karta uz kursus susimoket...
QUOTE(eglliux @ 2011 07 02, 14:08)
na manau jau geriau isilaikyt antra karta teorija,nei duot kysi ir po to dar problemu turet...
p.s. visur viskas filmuojama kur tu ta kysi paduosi?
reikia turet pazinciu ten kad tokius dalykus padaryt...
QUOTE(linuciukas5 @ 2011 06 30, 13:26)
nieko tu cia nepajusi nes naujam golfui gazo pedalas naujoviskas ne pedalas kaip sankaba o kaskokia lentele prie apacios jai anie nores i paspaudis juk koja aikstelei laikai ant sankabos ir ten stabdi prisistabdai o i kojas juk neziuri ar jis ten kadaro 
Tik neprisigalvokit, nieko ten ne keistas tas pedalas, visai normalus
nepavyko man susidraugaut su regitros masinuku, aplamai negalvojau,kad mane taip gali paveikt stresas
nesupratau net ka dariau, neisivaizduoju kaip sugebejau mieste 6 kartus uzgest, kazkur lb skubejau per greit atleidinejau sankaba ir stabdydama nespejau sankabos imint (nu bet ir stabdziu jautrumas..) po sio egzamino jauciuosi tokia kvaisa ir pikta ant saves, na ka bandysiu antra karta bet jau net nzn del stabdymo ka daryt, buvau ipratus prisistabdyt nekeiciant pavaros ir pries pat sustojima spaust sankaba... norejau su jum pasikonsultuot kaip jus stabdot artejant prie salutinio ar sankryzos ar zeminat pavaras ir kaip isties reikia?
ir beje ar klaida jei as prie salutinio sustoju apsiziuriu nors ir nera stop zenklo..
Neislaikiau ir as egzamino
nuejau drebanciom kojom, uzgesau iskart ant estakados 2 kartus. jau galvojau tikrai susimausiu ir pradejau nebesinervint ir viska gerai suvazinejau. sako vaziuosim i miesta, vel pradejau stresuot. kaip ir mieste viskas buvo gerai, bet dviratininkas is salutinio isvaziavo, as i kita juota rikiuotis ir... per istisine. egzaminuotojas toks bjaurus tipas, nesakes per egzamina ne zodzio pradejo ironiskai juoktis, sako stok. db uzsiregistravau 15d, nes nera vietu, vaikinas ir tevai sako eit laukt i regitra kasdien, bet as ir taip bijau, o dar ant laukimo. galvojau antrakart maziau bijosiu, bet ne velnio 
Papildyta:
su tuo stabdymu as irgi kaip tu darydavau visada, ir sake egzaminuotojas, kad blogai darau, uzrase irgi kaip klaida, tik nekritine. sako nuspaudi sankaba ir riedi iki sankryzos, o taip blogai. sako keiskis pavara mazesne. bet tai as ipratusi jau taip, kazi ar man iseis.
Papildyta:
su tuo stabdymu as irgi kaip tu darydavau visada, ir sake egzaminuotojas, kad blogai darau, uzrase irgi kaip klaida, tik nekritine. sako nuspaudi sankaba ir riedi iki sankryzos, o taip blogai. sako keiskis pavara mazesne. bet tai as ipratusi jau taip, kazi ar man iseis.
QUOTE(karamone @ 2011 07 04, 22:03)
o tai gal per ilgai riedi? lygtais 5 sekundės gali būti, ne daugiau. Mane irgi taip mokė, kaip jus. Nemanau, kad blogai mokytų.