Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(denaxa @ 2011 07 06, 10:34)
Tai kad maziau makalavimosi iseina butent vaziuojant teisingai,o ne laisvu riedant,be to,ir kuras tauposi kai riedi ant begio,o ne ant laisvo smile.gif Stabdai su stabdziu (kuria pavara vaziuoji nesvarbu),pries pat sustojant mini sankaba ir kali laisva,na kur cia makalavimasis? ax.gif O jei riedesi laisvu ir i tave skris koks erelis apsinarkasines ar kazkas kam stabdziai atsisake ar pan.-100 proc. kad nespesi pabegti,nes stresinej situacijoj ,labai gali buti, nespesi ijungti reikiamos pavaros ax.gif

drinks_cheers.gif
jau ką išmokstam per pamokas, tai tik į naudą. tikrai nereikia mokytis, kaip blogiau. čia gal iš senų laikų įsivaizdavimas, kad kuras tauposi g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 07 06, 10:34)
Tai kad maziau makalavimosi iseina butent vaziuojant teisingai,o ne laisvu riedant,be to,ir kuras tauposi kai riedi ant begio,o ne ant laisvo smile.gif Stabdai su stabdziu (kuria pavara vaziuoji nesvarbu),pries pat sustojant mini sankaba ir kali laisva,na kur cia makalavimasis? ax.gif O jei riedesi laisvu ir i tave skris koks erelis apsinarkasines ar kazkas kam stabdziai atsisake ar pan.-100 proc. kad nespesi pabegti,nes stresinej situacijoj ,labai gali buti, nespesi ijungti reikiamos pavaros ax.gif

na taip, tavo tiesa, nes kol įjungsi kokią pavarą, anapilin iškeliausi biggrin.gif
tai pala, nesupratau, tai ant laisvo nesitaupo kuras??
nooors jo, tu teisi, važiuoji, stadbai ir sustoji, ir spaudi sankabą, ir laisva pavarą įjungi, bet man toks dabar klausimas, bet kartais kad būna taip jog važiuoji ir stabdai, kažkaip mašina pradeda mėtytis, drebėti, tratėti, na, nemoku paaiškinti, tai čia gal kad per ilgą kelią buvau važiavusi mažu greičiu aukštoje pavaroje?
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 07 06, 11:22)
drinks_cheers.gif
jau ką išmokstam per pamokas, tai tik į naudą. tikrai nereikia mokytis, kaip blogiau. čia gal iš senų laikų įsivaizdavimas, kad kuras tauposi  g.gif

taip, tiesa, gal ir iš senų laikų, kad kuras tauposi ir tikiu, kad ten ne litrais sutaupoma, o keliais mililitrais.
Tiesiog aš dabar kai pabandžiau, visai patogu pasirodė ir jau anksčiau matydavau, kaip tėtis važiuoja, jis su tokiu grakštumu, be jokio bum-bum, tampymosi ir pan., nu gražu žiūrėti, stabdymas tai išvis - pati maloniausia procedūra biggrin.gif Čia jam jau įaugę yra su tuo vairavimu, visą gyvenimą vairuoja, tad čia man net nereikia lygintis blush2.gif
Atsakyti
Naujesnėse mašinose kitokios sistemos ir nesinaudoja kuras. Tiksliai negaliu papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2011 07 04, 22:03)
db uzsiregistravau 15d, nes nera vietu, vaikinas ir tevai sako eit laukt i regitra kasdien, bet as ir taip bijau, o dar ant laukimo. galvojau antrakart maziau bijosiu, bet ne velnio  verysad.gif

QUOTE(Hellsa @ 2011 07 04, 23:21)
sutapimas as ir 15d. nes anksciau nebuvo vietu ;/ eisim ir islaikysim tik reik ta stresa kazkur palikt...

Merginos o gal kuri noretumet su manimi keistis dienomis? as 19 dienai turiu, o man labai dega isilaikyti privalau iki 31 verysad.gif

dar idomu ar tikrai atsiranda tu neateinanciu i egzamina, ar verta bandyti sedeti ten ir laukti, nes visa diena nuplauks jau, vaikas namie visa diena jau gautu buti, manes ten tikrai nelauks g.gif

merginos negi tikrai vln nera aikstukes kokios kur paciam treniruotis galima? kad ir sumoketi nesvarbu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 06 liepos 2011 - 16:39
QUOTE(eglliux @ 2011 07 06, 18:37)
Merginos o gal kuri noretumet su manimi keistis dienomis? as 19 dienai turiu, o man labai dega isilaikyti privalau iki 31  verysad.gif

dar idomu ar tikrai atsiranda tu neateinanciu i egzamina, ar verta bandyti sedeti ten ir laukti, nes visa diena nuplauks jau, vaikas namie visa diena jau gautu buti, manes ten tikrai nelauks  g.gif

merginos negi tikrai vln nera aikstukes kokios kur paciam treniruotis galima? kad ir sumoketi nesvarbu  unsure.gif

tikrink dažniau laisvas vietas regitroje, jų tikrai atsiranda. Aš šeštadieni radau vieta antradieniu. Tik ten labai greitai reikia, nes kol duomenis suvedi, tai gali ir nelikti. Ir dar patariu anksti ryte rinktis laiką, nes nedaug mašinų buna, lengviau važinėti.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 05, 23:15)
Regitroje geriau sito budo nepraktikuoti, gali ir kaip kritine irasyt  smile.gif

sveikutes.cia rimtai , kad toks sustojimas kritine klaida?mane taip instruktorius ir mokyna...kosmaras, tai kaip as vairavima islaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(w.i.o. @ 2011 07 07, 11:27)
sveikutes.cia rimtai , kad toks sustojimas kritine klaida?mane taip instruktorius ir mokyna...kosmaras, tai kaip as vairavima islaikysiu.
man rodos, važiuoti ilgiau nei 3-5s važiuoti laisva yra klaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 07 liepos 2011 - 11:54
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 07, 12:37)

Tiksliai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 07, 12:37)

dekui 4u.gif pakratysiu as ta savo instruktoriu dabar, kad moko nesamoniu. blink.gif
Atsakyti
Na, va, as ejau ant laukimo antradieni, bet nesulaukiau. tada is tu nervu pasiemiau dar viena pamoka siandien, aisku nesiseke, kritiniu nemazai dariau, susinervinau ir dabar laukiu rytojaus eiti vel i regitra. unsure.gif

dar del to stabdymo. visada mokiausi stabdyti tik su sankaba ir stabdziu, o varikliu ne. tai sakot, jei arteju prie sankryzos, reiketu pristabdyti stabdziu pirmiau, o tada sankaba ir stabdziu pabaigt stabdyt? o neuzgesiu, jei spausiu stabdi be sankabos vaziuodama ant 40? vis bijau uzgest.
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2011 07 07, 19:46)
o neuzgesiu, jei spausiu stabdi be sankabos vaziuodama ant 40? vis bijau uzgest.

Užgesi,biški stabį paspaudi ir iškart sankabą,tada niekada neužgesi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2011 07 07, 18:46)
o neuzgesiu, jei spausiu stabdi be sankabos vaziuodama ant 40? vis bijau uzgest.

jei važiuosi trečia ar ketvirta, iki kokių 30 gali susitabdyt be sankabos. jei matai, kad dar toli, tai pariedi. jei nieko nespaudi, kad ir mažesniu greičiu važiuodama, neužgesi. o tada jau stabdis+sankaba.
Atsakyti