QUOTE(denaxa @ 2011 07 06, 10:34)
Tai kad maziau makalavimosi iseina butent vaziuojant teisingai,o ne laisvu riedant,be to,ir kuras tauposi kai riedi ant begio,o ne ant laisvo

Stabdai su stabdziu (kuria pavara vaziuoji nesvarbu),pries pat sustojant mini sankaba ir kali laisva,na kur cia makalavimasis?

O jei riedesi laisvu ir i tave skris koks erelis apsinarkasines ar kazkas kam stabdziai atsisake ar pan.-100 proc. kad nespesi pabegti,nes stresinej situacijoj ,labai gali buti, nespesi ijungti reikiamos pavaros
na taip, tavo tiesa, nes kol įjungsi kokią pavarą, anapilin iškeliausi
tai pala, nesupratau, tai ant laisvo nesitaupo kuras??
nooors jo, tu teisi, važiuoji, stadbai ir sustoji, ir spaudi sankabą, ir laisva pavarą įjungi, bet man toks dabar klausimas, bet kartais kad būna taip jog važiuoji ir stabdai, kažkaip mašina pradeda mėtytis, drebėti, tratėti, na, nemoku paaiškinti, tai čia gal kad per ilgą kelią buvau važiavusi mažu greičiu aukštoje pavaroje?
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 07 06, 11:22)
jau ką išmokstam per pamokas, tai tik į naudą. tikrai nereikia mokytis, kaip blogiau. čia gal iš senų laikų įsivaizdavimas, kad kuras tauposi
taip, tiesa, gal ir iš senų laikų, kad kuras tauposi ir tikiu, kad ten ne litrais sutaupoma, o keliais mililitrais.
Tiesiog aš dabar kai pabandžiau, visai patogu pasirodė ir jau anksčiau matydavau, kaip tėtis važiuoja, jis su tokiu grakštumu, be jokio bum-bum, tampymosi ir pan., nu gražu žiūrėti, stabdymas tai išvis - pati maloniausia procedūra

Čia jam jau įaugę yra su tuo vairavimu, visą gyvenimą vairuoja, tad čia man net nereikia lygintis