Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(adžani @ 2011 07 23, 14:43)
Aha,pas mus Šiauliuose irgi taip. smile.gif

man irgi sake , vaziuojam i miesta, pasiruoskit, as is Vilniaus
Atsakyti
as pries pora menesiu laikiau egza vilniuje. tai viskas buvo taip. mane pasikviete toje saleje, nusivede i vidini kiema, pasodino keleivio vietoje, nuvaziavo i aikstele ir paaiskino kiekviena pratima. tada pasodino mane uz vairo, pasibandziau masiniuka (kieme, tiesiog ziurejau kaip jis vaziuoja LETAI, ar negesta) ir pradejau egza aiksteleje. isvaziuojant is aiksteles i miesta, egzaminuotojas paaiskino ka reiks dadyti mieste (tiksliau ko nedaryti, labai paprastai ir glaustai, tiesiog pasake, jog nedaryciau to, uz ka nubaustu policija biggrin.gif ) o apie sviesas ir dirzus... tai nepamenu, man atrodo, kad jas is kart uzsidegiau ir uzsisegiau (dirzas man visai netrugdo, as jo ne nejauciu) tik isvaziavusi is aiksteles sustojau ir veidrodelius pasikeliau thumbup.gif

o instruktoriai liepia be sviesu vazineti aiksteleje, kad degalu sanaudos sumasetu... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Girdejau gandu pazistamu tarpe ir noreciau pas Jus pasiklausti, gal kas kazka panasaus girdejo, zino....?
Sake, kad jau galima be vairavimo mokyklos ,,pagalbos", t.y. paciam ismokti toerija namuose, nuejus i Regitra issilaikyti teorija, ir tada galima vairavima laikytis.
Skamba viliojanciai, bet ar tiesa, ar nenusisnekejo zmogus...?
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 07 24, 18:58)
Sveikos  4u.gif
Girdejau gandu pazistamu tarpe ir noreciau pas Jus pasiklausti, gal kas kazka panasaus girdejo, zino....?
Sake, kad jau galima be vairavimo mokyklos ,,pagalbos", t.y. paciam ismokti toerija namuose, nuejus i Regitra issilaikyti teorija, ir tada galima vairavima laikytis.
Skamba viliojanciai, bet ar tiesa, ar nenusisnekejo zmogus...?

to paties klausete kitoje temoje, ten atsakiau jums wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal žinote, kokia situacija Regitroje (Vilniuje), dėl laisvų vietų praktinio važiavimo?
Noriu kuo greičiau išsilaikyti ir per žioplumą, gavau vietą tik 08.19
Kokia tikimybė, jog nuėjusi anksti, gaučiau laisvą vietą?
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 16:08)
Sveikos. Gal žinote, kokia situacija Regitroje (Vilniuje), dėl laisvų vietų praktinio važiavimo?
Noriu kuo greičiau išsilaikyti ir per žioplumą, gavau vietą tik 08.19
Kokia tikimybė, jog nuėjusi anksti, gaučiau laisvą vietą?

Arba sedi prie internetinio ju puslapio ir be sustojimo "refresh'ini", arba skambini nuo 8 ryto ir klausi, ar gali ateiti "ant palaukimo", arba tiesiog pati vazioji ten ir lauki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 27, 14:16)
Arba sedi prie internetinio ju puslapio ir be sustojimo "refresh'ini", arba skambini nuo 8 ryto ir klausi, ar gali ateiti "ant palaukimo", arba tiesiog pati vazioji ten ir lauki smile.gif

patikėk manim, šiandien visą dieną sėdžiu ir "refresh'inu" bet kol kas nieko gero..
skambinimas jokios naudos neduoda, žinau, kad niekas nedraudžia ten nueiti, sedėti ir laukti. Tik man konkrečiai įdomu, ar dažnai pasitaiko, kad žmogus neateina arba labai greitai baigia egzaminą. Ar nuėjus iš ryto, realu sulaukti laisvesnio pusvalandžio, kad priimtų.
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 17:10)
patikėk manim, šiandien visą dieną sėdžiu ir "refresh'inu" bet kol kas nieko gero..
skambinimas jokios naudos neduoda, žinau, kad niekas nedraudžia ten nueiti, sedėti ir laukti. Tik man konkrečiai įdomu, ar dažnai pasitaiko, kad žmogus neateina arba labai greitai baigia egzaminą. Ar nuėjus iš ryto, realu sulaukti laisvesnio pusvalandžio, kad priimtų.

Kiek žinau, jeigu anksčiau baigia egzaminą, tai kito žmogaus nekviečia schmoll.gif Kviečia tik neatvykus kažkam.
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 17:10)

As siandien nuo ryto tikrai maciau dvi laisvas vietas siai savaitei, tik jos labai greitai dingsta.. Kartais buna nei is sio nei is to - daugybe vietu (praejusia savaite 26 vietos atsirado sekanciai dienai). Vakar buvo kelios vietos siai dienai, o del palaukimo - nezinau, nesu buvus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 27 liepos 2011 - 16:17
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 27, 15:17)
As siandien nuo ryto tikrai maciau dvi laisvas vietas siai savaitei, tik jos labai greitai dingsta.. Kartais buna nei is sio nei is to - daugybe vietu (praejusia savaite 26 vietos atsirado sekanciai dienai). Vakar buvo kelios vietos siai dienai, o del palaukimo - nezinau, nesu buvus..

man jau galvą skauda.. visą dieną Regitros psl. sėdžiu.
Buvo už poros sav. laisvų vietų, bet akimirksniu žiūriu užėmė po to.
Ir ar man vienai taip lėtai krauna Regitros psl.?
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 17:49)
man jau galvą skauda.. visą dieną Regitros psl. sėdžiu.
Buvo už poros sav. laisvų vietų, bet akimirksniu žiūriu užėmė po to.
Ir ar man vienai taip lėtai krauna Regitros psl.?

Aš refreshinau dvi dienas iš eilės,bet trečią gavau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 27, 16:08)
Aš refreshinau dvi dienas iš eilės,bet trečią gavau.  biggrin.gif  biggrin.gif

kelintai dienai gavai?
Atsakyti