Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 16:10)
Tik man konkrečiai įdomu, ar dažnai pasitaiko, kad žmogus neateina arba labai greitai baigia egzaminą. Ar nuėjus iš ryto, realu sulaukti laisvesnio pusvalandžio, kad priimtų.

Jeigu kazkas greitai baigia egzamina, tai nekviecia turbut, bet jeigu neatvyksta kazkas, tai gali pakviesti tave. As ana savaite buvau, tai 3h pralaukus, atsirado net kelios vietos ir mus kelis belaukiancius paeme smile.gif

Nors belaukdama maciau bent kokius 5 instruktorius zujancius be darbo pirmyn atgal ir taip kelias valandas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera negra: 28 liepos 2011 - 08:58
QUOTE(pantera negra @ 2011 07 28, 07:56)
Jeigu kazkas greitai baigia egzamina, tai nekviecia turbut, bet jeigu neatvyksta kazkas, tai gali pakviesti tave. As ana savaite buvau, tai 3h pralaukus, atsirado net kelios vietos ir mus kelis belaukiancius paeme  smile.gif

Nors belaukdama maciau bent kokius 5 instruktorius zujancius be darbo pirmyn atgal ir taip kelias valandas smile.gif

įdomi sistema ten smile.gif
aš vakar, po ištisų 10 valandų Regitros psl. pagaliau pagavau geresnį laiką.. tfu, šiandien ramia galva atsibudau ir nebeturiu jokio noro lįsti į Regitrą, ramiai lauksiu savo eilės smile.gif
kaip sekėsi, išlaikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailyn: 28 liepos 2011 - 11:17
QUOTE(ailyn @ 2011 07 28, 11:16)
įdomi sistema ten smile.gif
aš vakar, po ištisų 10 valandų Regitros psl. pagaliau pagavau geresnį laiką.. tfu, šiandien ramia galva atsibudau ir nebeturiu jokio noro lįsti į Regitrą, ramiai lauksiu savo eilės smile.gif
kaip sekėsi, išlaikei?

nea, neislaikiau ir jau prarandu vilti islaikyti, nes niekaip is aiksteles neissikrapstau doh.gif Vis ka nors praziopsau, nors su instruktorium kai parkuojuos, tai viskas gaunas ir aisku smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nepraraskit vilties islaikysit thumbup.gif as vakar islaikiau is 9 karto,as juos iveikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau buvau visiskoje nevilty galvojau kad as beviltiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 07 28, 12:54)
sveikutes 4u.gif nepraraskit vilties islaikysit thumbup.gif as vakar islaikiau is 9 karto,as juos iveikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o jau buvau visiskoje nevilty galvojau kad as beviltiska blush2.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
isivaizduoju, kaip nerealu po tiek nesekmiu islaikyt smile.gif
ka darei? mokeis papildomai ar tiesiog pasiseke? Nes mane jauciu, kad sekme visiskai apleidus...
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 07 28, 11:14)
nea, neislaikiau ir jau prarandu vilti islaikyti, nes niekaip is aiksteles neissikrapstau  doh.gif  Vis ka nors praziopsau, nors su instruktorium kai parkuojuos, tai viskas gaunas ir aisku  smile.gif

o siandien kokia klaida padarei?
Atsakyti
ir papildomai mokiausi, ir labai jau fain egzaminuotojas papuole 4u.gif jubiliejaus proga latleido 8 uzgesimus, blush2.gif nes jau taip staigiai masinyte geso doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 07 29, 09:35)
ir papildomai mokiausi, ir labai jau fain egzaminuotojas papuole 4u.gif jubiliejaus proga  latleido 8 uzgesimus, blush2.gif nes jau taip staigiai masinyte geso doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokiam cia mieste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 18:27)
kelintai dienai gavai?

Aš jau išlaikius,seniau kai ieškojau. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ziuzytea @ 2011 07 28, 13:54)
sveikutes 4u.gif nepraraskit vilties islaikysit thumbup.gif as vakar islaikiau is 9 karto,as juos iveikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o jau buvau visiskoje nevilty galvojau kad as beviltiska blush2.gif

Oho,sveikinu,jaučiu smagu,kad pagaliau po tiek laiko pasisekė.Aš jaučiu nebūčiau tiek ėjus,nes ir taip sveikata pašlijo per tas teises. doh.gif
Atsakyti
Laba, gal galite rekomenduoti vairavimo instruktoriu Vilniuje, kad pamokos nebutu brangios?
Aciu, lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2011 07 29, 11:52)
Laba, gal galite rekomenduoti vairavimo instruktoriu Vilniuje, kad pamokos nebutu brangios?
Aciu, lauksiu

Manau, kad kainos labai panasios - 70-80 lt uz 1,5 val. Ir nuosirdziai (is asmenines patirties) patariu - ieskokit ne pagal kaina, o pagal atsiliepimus. Blogas instruktorius gali paskui labai brangiai kainuoti (perlaikymai, nervai ir pan) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 29, 12:12)
Manau, kad kainos labai panasios - 70-80 lt uz 1,5 val. Ir nuosirdziai (is asmenines patirties) patariu - ieskokit ne pagal kaina, o pagal atsiliepimus. Blogas instruktorius gali paskui labai brangiai kainuoti (perlaikymai, nervai ir pan) wink.gif

Visiskai sutinku, geriau sumoketi 10 lt brangiau uz pamoka, bet kad ta amoka is tikruj unaudonga butu.
Nes pas viena instruktoriu ismoksti per 15 pamoku ta, ka pas kita instruktoriu ismoktum per 5 pamokas.
Atsakyti