Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Islaikiau vairavima treciadieni thumbup.gif ,nebuvo labai sunku,nes daug mokinausi,tikrai daug doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 30, 22:12)
Islaikiau vairavima treciadieni thumbup.gif ,nebuvo labai sunku,nes daug mokinausi,tikrai daug doh.gif  biggrin.gif .

O tas "labai daug" jei pamokomis, tai kiek butu? ax.gif smile.gif

Beja, sveikinimai, isivaizduoju ta euforija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 30, 22:41)
O tas "labai daug" jei pamokomis, tai kiek butu?  ax.gif  smile.gif

Beja, sveikinimai, isivaizduoju ta euforija  tongue.gif

15 papildomu pamoku su super geru instruktoriumi ir dar 5 pamokos su vyru biggrin.gif .
Aciu smile.gif .Oi,patikek,vos neapsiverkiau,kai egzaminuotojas pasake,kad islaikiau,nors pradzioje labai isgasdino doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 31, 11:55)
15 papildomu pamoku su super geru instruktoriumi ir dar 5 pamokos su vyru biggrin.gif .
Aciu smile.gif .Oi,patikek,vos neapsiverkiau,kai egzaminuotojas pasake,kad islaikiau,nors pradzioje labai isgasdino doh.gif  biggrin.gif .

nieko sau penkiolika papildomu pamoku blink.gif ir pries tas pamokas imdama nebandei laikyt egzamino? as jau geriau su vyru buciau daugiau vazinejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 31, 11:55)
Aciu smile.gif .Oi,patikek,vos neapsiverkiau,kai egzaminuotojas pasake,kad islaikiau,nors pradzioje labai isgasdino doh.gif  biggrin.gif .

Tai ir privalomu buvo 15 ir is karto po ju 15 papildomu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 07 31, 13:28)
nieko sau penkiolika papildomu pamoku  blink.gif  ir pries tas pamokas imdama nebandei laikyt egzamino?  as jau geriau su vyru buciau daugiau vazinejus  g.gif

Tai kad jau buvau pamirsus vairavima,teko vel mokintis ax.gif .

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 31, 18:37)
Tai ir privalomu buvo 15 ir is karto po ju 15 papildomu?  ax.gif

Nea,ne is karto,buvau ilgam apleidus vairavima,kai neislaikiau pirma karta doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 31, 20:45)
Tai kad jau buvau pamirsus vairavima,teko vel mokintis ax.gif .
Nea,ne is karto,buvau ilgam apleidus vairavima,kai neislaikiau pirma karta doh.gif .

Matot, svarbiausia pasiryžimas išlaikyti mirksiukas.gif Todėl sveikinimai ir didelis pliusas jūsų užsispyrimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 08 01, 11:47)
Matot, svarbiausia pasiryžimas išlaikyti  mirksiukas.gif  Todėl sveikinimai ir didelis pliusas jūsų užsispyrimui  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif ,per ta laika pasikeite poziuris i vairavima,turbut taip ir reikejo man,ilgam mesti mokinimasi,kad daug ka suprasciau.Dabar,kai ejau mokintis vel vairuoti,mano noras buvo ne egzamina islaikyti,o ismokti gerai vairuoti,nes pagalvojau,kad as juk busi atsakinga ir uz savo dukryte,su kuria vazinesiu smile.gif .Todel dabar ir kitoms patarciau,nebijoti pasimokinti daugiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 01, 13:46)
Aciu labai 4u.gif ,per ta laika pasikeite poziuris i vairavima,turbut taip ir reikejo man,ilgam mesti mokinimasi,kad daug ka suprasciau.Dabar,kai ejau mokintis vel vairuoti,mano noras buvo ne egzamina islaikyti,o ismokti gerai vairuoti,nes pagalvojau,kad as juk busi atsakinga ir uz savo dukryte,su kuria vazinesiu smile.gif .Todel dabar ir kitoms patarciau,nebijoti pasimokinti daugiau smile.gif .

as irgi jau nemazai emiau papildomu pamoku, nes pas mane nieks nevasiruoja, vyras sake eis kai as islaikysiu smile.gif taipogi stengiuos del saves ir del vaikuciu , bet pradziuoj sakiau, nevazinesiu su vaikais, mb salia sodinsiu ,kad taip baugu nebutu smile.gif tai ziuresiu, kaip mane ivertins snd iunstruktorius, prasysiu man nekomentuoti, kad pati galeciau vaziuot, kaip per ekza ax.gif
Atsakyti
Registruojantis praktiniam egzaminui, prašymo numeris, kurį reikia įsiminti, kas kartą vis naujas suteikiamas? Ar pakeitus datą išlieka toks pat?
Atsakyti
Mergaitės ,turiu atliekamas pusantros valandas teorijai arsleidiniuose,autogide ir t.t spręs ,gal mokinasi kuri teoriją -galiu perleist ,o gal pritrūks 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, Regitroj dabar pertvarka, t.y. pasikeite marsrutai, per lazdynus ir kt. , gal kas turi kokiu patarimu, kur atkreipti demesi i ka ir kt? smile.gif
Atsakyti