Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(kisulka @ 2011 09 06, 17:56)
as posukio nerodziau,tiesiog vaziavau savo juosto,tik, zymiai arciau tos juostos,na kairiau smile.gif

Teoriškai, tai turėjot rodyti posūkį, mane instruktorius bent jau taip mokino, kad jeigu ir slenkiesi, geriau parodyti tą posūkį, nes gal kažkas sumanė tave lenkt ir pan. Na, bet ką padarysi, aš per egzaminą dar žiauresnių žioplų klaidų pridariau, čia dar nėra žiauri klaida smile.gif Linkiu didelės sėkmės antrą kartą 4u.gif
Atsakyti
aciu,prireiks smile.gif
Atsakyti
na ką, neužilgo ir aš trauksiu į regitrą šiandien laimės ir savęs bandyt.. pranešiu kaip sekės g.gif
Atsakyti
Sakykit, mielosios...o kaip su pavaru perjungimu per isibegejimo pratima?Reik jungt i antra, ar uztenka su pirma isibeget?Nu as niekaip nesuprantu, instruktorius sako, kad nereikia...Vakar puske laike, neislaike.Sake kad perjungt i antra tikrai reikia... g.gif Kur ten ta pavara perjungt, kad iskart stabdyt jau reikia, neisivaizduoju... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sincera_trahatur @ 2011 09 07, 08:42)
na ką, neužilgo ir aš trauksiu į regitrą šiandien laimės ir savęs bandyt.. pranešiu kaip sekės  g.gif

Kaip sekesi?kaip nekantru...pas visus taip skiriasi viskas...ir reikalavimai, ir klaidos del kuriu nepraleidzia...nu jau ir as imu bijoti, o dar pries pora dienu buvau tikra, kad esu pasiruosus...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 07, 09:12)
Sakykit, mielosios...o kaip su pavaru perjungimu per isibegejimo pratima?Reik jungt i antra, ar uztenka su pirma isibeget?Nu as niekaip nesuprantu, instruktorius sako, kad nereikia...Vakar puske laike, neislaike.Sake kad perjungt i antra tikrai reikia...  g.gif Kur ten ta pavara perjungt, kad iskart stabdyt jau reikia, neisivaizduoju...  doh.gif

Mažeikiuose reikia.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 07, 10:12)
Sakykit, mielosios...o kaip su pavaru perjungimu per isibegejimo pratima?Reik jungt i antra, ar uztenka su pirma isibeget?Nu as niekaip nesuprantu, instruktorius sako, kad nereikia...Vakar puske laike, neislaike.Sake kad perjungt i antra tikrai reikia...  g.gif Kur ten ta pavara perjungt, kad iskart stabdyt jau reikia, neisivaizduoju...  doh.gif

Vilniuje nereikia smile.gif Trumpas labai ten tas takelis,ir su pirma isibegeti nelabai yra kur ax.gif O jei dar fura painiojasi...(isibegejimo takelis sutampa su furos pratimo pradine padetim ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 09 07, 11:48)
Mažeikiuose reikia.

Ir Klaipedoj reikia...puske ten laike... g.gif
QUOTE(denaxa @ 2011 09 07, 11:55)
Vilniuje nereikia smile.gif Trumpas labai ten tas takelis,ir su pirma isibegeti nelabai yra kur ax.gif O jei dar fura painiojasi...(isibegejimo takelis sutampa su furos pratimo pradine padetim ax.gif ).

Cia rimtai?Tai va net nuo miesto priklauso...Kaip gerai, kad nereikia...as vakar buvau aikstelen uzejus, tai man irgi pasirode, kad labai jau ten nera kur begetis, o jei dar ir pavara perjungt...Ir instruktorius sako, kad nereikia...tai matyt reik nusiramint ir po sio atsakymo nebeskaityti forumu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad regitros aikštelės turi kažkokius reikalavimus, ir įsibėgėjimas daugmaž vienodo ilgio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 09 07, 11:59)
Aš galvojau, kad regitros aikštelės turi kažkokius reikalavimus, ir įsibėgėjimas daugmaž vienodo ilgio  g.gif

As irgi galvojau...o neturi ten 50m buti ar kazkaip?..Ne visur tiek?

Ai, nu koks skirtumas tada...svarbu, kad pasirodo nereikia perjunginet.Jei kam buvo kitaip, pasisakykit...mazu cia irgi nuo egzaminuotojo priklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 07 rugsėjo 2011 - 11:05
aš skaityt bandžiau vertinimo kriterijus, bet panikea apėmė neįpusėjus lotuliukas.gif http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 09 07, 12:11)
aš skaityt bandžiau vertinimo kriterijus, bet panikea apėmė neįpusėjus  lotuliukas.gif  http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

Neskaityk,ramiau miegosi lotuliukas.gif doh.gif As pries laikant C buvau skaicius,pajutau kad panika ima ir meciau ta reikala... smile.gif Ka reikes-instruktorius pasakys smile.gif As ir Regitros marsruto nei vieno nezinau,niekad jais nesidomejau,juk regitrininkas pasako kur vaziuot,kam sau lisnai smegenis "uzsigruzint" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 07, 10:12)
Papildyta:

Kaip sekesi?kaip nekantru...pas visus taip skiriasi viskas...ir reikalavimai, ir klaidos del kuriu nepraleidzia...nu jau ir as imu bijoti, o dar pries pora dienu buvau tikra, kad esu pasiruosus...

Išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif nenuėjo veltui papildomos pamokos su nuostabiu instruktorium.. nors jau maniau kad nebegaliu ir nebenoriu...

Laikiau Vilniuj, gavau golfa, prie kurio ne karto nesedėjus, mokiaus su astra. Egzaminuotojas parodė kur kas - kur šviesos, kaip atbulinis ir pan. Paklausiau dėl įsisibegėjimo -patvirtino, kad galima su pirmu bėgiu, nebūtina junginėtis. Gavau taip bijoto lygiagretų parkavimą.. iš streso priparkavau tik iš trečio kart.

Tiesą, sugebėjau iš streso ir nepripratus prie mašinos kitos užgest per įsibegėjimą du kart. Susirinkau nekrtines kelias ir tiek.

Išvažiavus į miestą visada aiškiai nurodydavo kada sukt. Buvo žioplų klaidų, bet nekritinių, pvz nesugebėjau įsijungt trečio bėgio.. viena klaida buvo ant ribos tarp kritinės ir ne, turėjau praleist mašiną, tačiau važiavau, bet nesudariau avarinės situacijos, t.y. mašinai nereikėjo staigiai stabdyt ar pan.

Pabaigoj klausiu na kaip? sako kaip jauti? na ir išlaikiau:D

Nors po parkavimo maniau velniop viską, pabaiga. Patarimas - nusispjaut, nepasimest, nebijot taisytis ir klaust.
Atsakyti