Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 12, 10:42)
Del uzgesimo tik nebent.Kitu variantu nera.

Na nežinau,sakyčiau dėl užgesimo irgi ne mašina kalta.Pirmas bandymas laikyti praktiką man baigėsi aikštelėj,nes nu gesau ištisai,bet net minties mašiną kaltint nebuvo.Pati kalta,kad nepasibandžiau normaliai ir nepajutau sąnkabos,tiesiog nejaučiau mašinos,bet ne dėl jos kaltės,o dėl savo skubėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 12, 11:57)
Na nežinau,sakyčiau dėl užgesimo irgi ne mašina kalta.Pirmas bandymas laikyti praktiką man baigėsi aikštelėj,nes nu gesau ištisai,bet net minties mašiną kaltint nebuvo.Pati kalta,kad nepasibandžiau normaliai ir nepajutau sąnkabos,tiesiog nejaučiau mašinos,bet ne dėl jos kaltės,o dėl savo skubėjimo mirksiukas.gif

Taip taip,ne masina kalta,tik sakau,del gesimo galima dar galvoti,kad kaltas nepripratimas prie masinos,nejautimas jos,bet kad masina kalta....na ,nesamone,as manau,kad mes pacios kaltos,musu nemokejimas,praktikos trukumas smile.gif .Todel niekada nesuprasiu,kai del neislaikymo kaltina masina,vietoje to,kad pagalvotu,kad reikia dar pasimokinti,dar labiau pasistengti.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 12, 12:18)
Taip taip,ne masina kalta,tik sakau,del gesimo galima dar galvoti,kad kaltas nepripratimas prie masinos,nejautimas jos,bet kad masina kalta....na ,nesamone,as manau,kad mes pacios kaltos,musu nemokejimas,praktikos trukumas smile.gif .Todel niekada nesuprasiu,kai del neislaikymo kaltina masina,vietoje to,kad pagalvotu,kad reikia dar pasimokinti,dar labiau pasistengti.

Kad truksta praktikos dar sutiksiu, kadangi po 15 pravaziavimu, kur 7 mieste ir 8 aiksteleje, nelabai ka ismoksi. Bet ir nevisada kaltas pats studentas. Per 1 minute irgi nelabai ka pagausi masinoje jeigu yra kazkur kazkas. Kai pasmutini karta laikiau tai vilniuj isvaziavus is aiksteles stoveja fura, todel ta diena tiesiai nelabai kur buvo o is desines pilna vairavimo mokyklu masinu, kadangi atvaziavo paziureti kaip laiko. Aisku galima suprasti kaip pasiteisinima, bet buna ir atvirksciai, nieko cia nepadarysi. Jau rasiau kad mane nepraleido kai laikiau paskutini karta, pravaziavo ir i mane ziurejo 4 masinos tik paziurejo tokiu zvilgsniu, tik vairavimo mokyklos masina kazkokia praleido, ir tai tikriausiai kad galetu paskui mane vaziuoti ir ziureti marsruta.
Atsakyti
As tai galvoju kad cia visu kaltes yra po truputi ir masinos, ir laikancio, ir egzaminuojancio instruktoriaus, ir netgi oro salygos, marsrutas ir eismo intensyvumas. Nes tikrai yra tokiu, kurie pasakoja, kad egzamina butu tikrai neislaike, jei ne gera instruktoriaus nuotaika ir noras padeti islaikyti egza. (man asmeniskai net ir drauge pasakojo, kad pati nezino kaip galejo islaikyti vairavima, nes vaziavo tikrai neidealiai). Manau kad vienos is musu yra sutvertos vairuoti, joms pakanka tu 30val. praktikos, o kitom gerokai sunkiau susidraugauti su ratais, todel ir egzo neislaikom is pirmo karto. Bet nera reikalo labai pergyventi, nes tai tik dar viena pamoka, kuria reiktu isidemeti.
Atsakyti
Cia ne matematika, niekas negali patikrinti teisingai tu cia padarei ar ne, greiciau prilyginciau atlikimo menui...pas mus irgi laikant egza priklausydavo nuo komisijos nuotaiku doh.gif Tai jei laikantysis nera uztikrintas, o dar ir egzaminuotojui bloga nuotaika, tai viskas aisku... Nu, cia kiek zmoniu, tiek ir situaciju.Nieka nepadarysi.Zodz, visoms sekmes...man irgi biggrin.gif
Atsakyti
na ir as prie jusu prisijungiu spalio menesi manes ir laukia egzaminas cool.gif
Atsakyti
O kas jau laikete ar klausinejo tu visu klausimu kaip veikia vairo stiprintuvas, kaip tikrinti oro slegi padangose, kur kokie skysciu bakeliai ir t.t.??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 16, 16:07)
O kas jau laikete ar klausinejo tu visu klausimu kaip veikia vairo stiprintuvas, kaip tikrinti oro slegi padangose, kur kokie skysciu bakeliai ir t.t.???  g.gif

Manęs neklausinėjo. Kaune laikiau. Net minties nebuvo, kad dar gali kažką paklaust, iškart jungiau mašiną ir pirmyn. biggrin.gif Bet kitos pasakoja, kad būna klausinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 16 rugsėjo 2011 - 17:27
O kas jau laikete ar klausinejo tu visu klausimu kaip veikia vairo stiprintuvas, kaip tikrinti oro slegi padangose, kur kokie skysciu bakeliai ir t.t.???  g.gif

Pirmą kartą kai laikiau, tai prieš estakadą paprašė sustoti ir uždavė keletą klausimų blink.gif Aišku, pasimečiau, nes tikrai nesitikėjau doh.gif Tai kaip patikrinti tepalus, sugebėjau aiškiai papasakoti (rodyti nereikėjo), bet kai paklausė, kaip patikrinsiu, ar veikia stovėjimo stabdis, tai susimėčiau ir š... pradėjau malti biggrin.gif Na, bet neišlaikaiu aš tąkart, tai net ir nežinau, ar jis "užskaitė" tuos mano atsakymus smile.gif
Antrą kartą laikant neklausinėjo.
Atsakyti

O kas Vilniuje laikete? Ar klausineja?
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2011 09 16, 18:46)
O kas Vilniuje laikete? Ar klausineja?

Vilniuje laikiau, neklausinejo. laikiau tris kartus ir ne karto neklause nieko
Atsakyti
Laikiau šiandien egzą Vilniaus Regitroj ir išlaikiau. Pirmasis blynas neprisvilo. thumbup.gif Nežinau ar čia visada taip, bet manęs visiškai nieko neklausinėjo, tik pats pasakė, jog nereikia jungti šviesų ir nebūtina segtis diržą aikštėj. Važiavau su Astra ir kas buvo nauja, tai kad atbulinė pavara jungiasi su mygtuku ir kaip 6. Šiaip pati mašinytė superinė, užgest nelabai įmanoma. Padariau porą nekritinių klaidų, T formoj per daug gazą spaudinėjau, ir vienoj sankryžoj per vėlai sustabdžiau.
Be abejo, egzaminuotojas ne iš maloniausių pasitaikė (dauguma ten turbūt tokie) , bet nesugebėjo sukirst. biggrin.gif
Linkiu sėkmės visoms besiruošiančioms laikyti 4u.gif Nėra ta Regitra tokia baisi, kaip ją visi piešia, tiesiog reikia atidumo ir kuo mažiau nervų. ax.gif
Atsakyti