Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(cangoroo @ 2010 12 30, 10:50)
verysad.gif Siandien pirmakart laikiau vairavimo egzamina. Ir kaip pikta, kad iskart sudirbo ant teoriniu klausimu. Atsiverte egzaminuotojas savo segtuva ir eme skaityti klausimus vos ne skiemenuodamas. doh.gif Na tikrai as ne ka tezinojau... Bet taip pikta, kad iskart ir uzbaigiau egzamina
  verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Pagal taisykles :

NK – nesugeba surasti egzaminuotojo nurodytų transporto priemonės valdymo įtaisų ar
įrangos; pademonstruoti savo žinių ar sugebėjimų, kaip juos valdyti, sureguliuoti arba patikrinti jų
būklės; pasirengti važiuoti saugiai.

Tad jis turejo pazimeti kaip nekritine ir vaizuoti i aikstele, cia teisingai kazkas pasake kad reikia iskalti savo teises ir riezti, nes as irgi pabijojau ar ka, ir reikes man moketi antra karta 10o litu
Atsakyti
islaikiau merginos 4u.gif pagaliau oficiali vairuotoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 31, 17:36)

saunuole 4u.gif as ir vakar islaikiau, o senden taip pat jau oficiali vairuotoja, jau ir su pazymejimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 31, 13:36)

Valio valio valio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 31, 16:36)

sveikinu, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif visgi Kalėdos tikrai stebuklų metas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Einu laikyt pirmą kartą sausio 4 dieną. smile.gif
Šiaip, nemanau, kad išlaikyisu, duodu 70proc kad neišlaikyisu, bet vistiek einu. biggrin.gif Nežinau, kažkodėl jaučiu, jog vistiek man nusišypsos laimė.
Už vairo jau tikrai 2 mėnesius nesedėjus, nežinau, gal kaip nors pavyks, svarbu nesinervinti.
O sakykit tos, kurios laikė žiemą, ar važiuoti reikia tom provėžom nepaisant linijų?
Atsakyti
QUOTE(MuOnce @ 2011 01 01, 22:19)
Šiaip, nemanau, kad išlaikyisu, duodu 70proc kad neišlaikyisu, bet vistiek einu. biggrin.gif Nežinau, kažkodėl jaučiu, jog vistiek man nusišypsos laimė.
Už vairo jau tikrai 2 mėnesius nesedėjus, nežinau, gal kaip nors pavyks, svarbu nesinervinti.
O sakykit tos, kurios laikė žiemą, ar važiuoti reikia tom provėžom nepaisant linijų?

as vaziavau ten, kur jau isvazineta buvo biggrin.gif
siaip zinok daug kas priklauso nuo nusiteikimo... kai pirmus du kart ejau laikyt, galvojau ne nepavyks, neislaikysiu. taip ir buvo. sikart nusiteikiau, kad islaikysiu ir islaikiau... svarbu susikaupt ir nesinervuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuOnce @ 2011 01 02, 00:19)

as tai kai vaziavau egzamino metu buvo gan nenuvalytas sniegas, tai vaziavau kur pravazineta, bet vistiek stengiausi ziuret kur istisine linija ir t..t kazkada man instruktorius buvo sakes, jai nesimato liniju tai pasitelkt vaizduote reikia ax.gif
Atsakyti
Įdomiai čia smile.gif
Na, man sakė, kad provėžom važiuot ir tiek, neturėtų prikibti.
Šiaip aš nesu nusiteikusi kad neišlaikysiu, kažkur giliai tikiu, kad pavyks ;D
Galvojau paimti gal dvi papildomas, bet AI, nu pabandysiu, aišku gaila 100Lt pabandymui. biggrin.gif Labiausiai susimauti galiu tik aikštelėje.
Atsakyti
QUOTE(MuOnce @ 2011 01 02, 15:01)
Įdomiai čia smile.gif
Na, man sakė, kad provėžom važiuot ir tiek, neturėtų prikibti.
Šiaip aš nesu nusiteikusi kad neišlaikysiu, kažkur giliai tikiu, kad pavyks ;D
Galvojau paimti gal dvi papildomas, bet AI, nu pabandysiu, aišku gaila 100Lt pabandymui. biggrin.gif Labiausiai susimauti galiu tik aikštelėje.

aš tai siūlyčiau paimti papildomų pamokų, blogiau nuo to nebus 4u.gif
nepamiršk pranešt kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Žinau, kad blogiau nebus, bet.. nežinau, daugelis draugų išlaikė būtent tada, kai išvis daug laiko buvo nevairavę ir neėmę pamokų. smile.gif
Pabandysiu, jei ne, tai paimsiu dvi papildomas ir vėl bandysiu kol neišlaikyisu. Tik bus tikrai liūdna kai neišlaikysiu pirmą kartą. smile.gif
Būtinai pranešiu. smile.gif
Atsakyti