Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

labuka visoms 4u.gif
as pas jus naujoke,bet pasigirsiu biggrin.gif
islaikiau!!! thumbup.gif thumbup.gif is pirmo karto thumbup.gif

instruktorius sake kad jeigu kokia greitejimo juosta uzsnigta,nu tai i ja ir nevaziuot smile.gif
taip ir dariau,ir viskas puikiai pavyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš laikiau gruodžio 30 d, pirmą kartą. neišlaikiau.. galvojau, kad aikštelėj galiu susimauti, kadangi kursus baigiau spalio 12 d, aikštelėj važinėjau iki rugsėjo.. na bet nepasisekė būtent mieste.. Klaipėdoj, išvažiavus iš Regitros, liepė sankryžoj apsisukti, na ir užnešė truputį mašiną.. doh.gif dabar laikysiu sausio 8 dieną, žinau kur mano klaida, nebevažiuosiu kaip vasarą ir tikiuosi išlaikyti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalijakom: 04 sausio 2011 - 14:10
Sveikinu islaikiusias! mirksiukas.gif
Vitalijakom, na ir kas kad uznese truputi masina? Nepasirinkot saugaus greicio, bet, kaip suprantu, kritines situacijos nesukelet, tai kaip gali nutraukti egzamina del tokio dalyko? negi cia kt? absurdas... unsure.gif
Atsakyti
Nebuvo mašinų, aš pati būčiau ištaisiusi viską, bet jis sako, viskas, čia bus sustojimo vieta, sustosi.. svarbiausia aš nė kiek nesijaudinau, bet kai slystelėjo mašina, nutirpo kojos, supratau, kad egzaminas baigtas. unsure.gif grįžusi į Regitrą sutikau savo vairavimo mokyklos instruktorius, viską papasakojau, tai jie taip pat stebėjosi, kodėl jis nutraukė egzaminą g.gif
P.S jau važiuojant atgal į Regitrą, egzaminuotojas paklausė, kada paskutinį kartą važinėjau, pasakaiu, kad rudenį, tai taip truputį pasimetė. gal praleidęs būtų.. g.gif
Na, bet kitą kartą turiu išlaikyti bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Na ką, neišlaikiau šiandien.
Kažkaip neisjaudinu per daug. Inkstruktorius tikrai fainas, ramus, man patiko.
Susimoviau paskutiniam aikštelės pratime - T forma. Kai išvažinėjau, užkabinau kairiu šonu VOS VOS, tačiau pasakė, jog negali praleisti, nes kameros yra.
Beje, nuo šių metų, dabar vienam pratime galima pasitaisyti 3 kartus ir dar apsisukime ribotame plote neskaičiuoja klaidų. Taip šiandien pasakė egzaminuotojas.

Kažkaip keista, nesijaudinau, koja net nedrebėjo, pasitaikė golfas, šiaip patogi mašinikė, lengvai važiuoja. Tik ant estakados užgesau, kadangi slidu, pradėjo buksuoti. Na, nieko, užsirašiau sausio 20 dienai, bei paimsiu prieš pat regitrą vieną papildomą aikštelėje, tikiuosi ir vėl pasitaikys geras instruktorius. smile.gif Dabar jau tikrai turiu išlaikyti, nes jei ne, tai bus apmaudu. Aš išvis emocionalus žmogus labai, tai tikrai jau labai abydna bus iš antro karto neišlaikyt.
Atsakyti
Gal žinot, ar gali kitas žmogus paimti teises? Mano pažymėjimą jau pagamino, bet pati neturiu galimybės nuvažiuoti pasiimti smile.gif
Atsakyti
Muonce, console.gif na nepergyvenk as pati tik is 3 kart islaikiau 4u.gif
Geismas, kotais abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2011 01 04, 22:30)
Gal žinot, ar gali kitas žmogus paimti teises? Mano pažymėjimą jau pagamino, bet pati neturiu galimybės nuvažiuoti pasiimti smile.gif

gali taciau reikia eiti pas notara. turet patvirtinanti dokumenta,kad tas zmogus gali atsiimti teises, :)bent jau taip anksciau buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalijakom @ 2011 01 04, 17:25)
Nebuvo mašinų, aš pati būčiau ištaisiusi viską, bet jis sako, viskas, čia bus sustojimo vieta, sustosi.. svarbiausia aš nė kiek nesijaudinau, bet kai slystelėjo mašina, nutirpo kojos, supratau, kad egzaminas baigtas. unsure.gif  grįžusi į Regitrą sutikau savo vairavimo mokyklos instruktorius, viską papasakojau, tai jie taip pat stebėjosi, kodėl jis nutraukė egzaminą g.gif
P.S jau važiuojant atgal į Regitrą, egzaminuotojas paklausė, kada paskutinį kartą važinėjau, pasakaiu, kad rudenį, tai taip truputį pasimetė. gal praleidęs būtų..  g.gif
Na, bet kitą kartą turiu išlaikyti  bigsmile.gif  ax.gif

bet kaip idomiai.kad nutrauke egzamina g.gif o koks egzaminuotojas tau pasitaike? ax.gif nes ten klp beveik jau visus perejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajms: 04 sausio 2011 - 22:18
Toks jaunas, nežinau pavardės. Su daug apgamų ant veido rolleyes.gif
Na, bet man jis pasirodė kažkodėl geras labai thumbup.gif Aikštelėj labai lengvai suvažinėjau smile.gif nieko net neprikibo
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausia sveikinu visas išlaikiusias thumbup.gif Šaunuolės. O toms, kurioms iš pirmo karto nepavyko po 4u.gif

Aš turėčiau laikyt šeštadienį, sausio 8 Šiauliuose wink.gif turėčiau, nes pravažiavau didžiąją dalį valandų mieste, o paskui į aikštelę ir pasirodo, kad čia man nelabai sekasi, tai jaučiu, kad reikės dar atidėt egzaminą ir paimti paildomų valandų. doh.gif

Nežinau kaip susikoncentruoti, kaip nusiteikti, nes jau dabar apie nieką kitą negaliu galvot.. verysad.gif doh.gif Sėdžiu darbe ir negaliu susikaupti... O tai vien todėl, kad nepasitikiu savimi. Šiaip važiuoti man patinka, ypač mieste, bet kai pagalvoju, kad reikės eit į Regitrą, jau dabar vidurius susuka.. verysad.gif

Kaip nugalėt tą jaudulį ar yra kokių stebuklingų būdų? g.gif
Atsakyti
Kristut, stebuklingas budas yra saviitaiga 4u.gif tiesiog kartoti sau, kad viskas bus gerai, kad islaikysi 4u.gif man padejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 05, 12:25)
...Nežinau kaip susikoncentruoti, kaip nusiteikti, nes jau dabar apie nieką kitą negaliu galvot..  verysad.gif  doh.gif Sėdžiu darbe ir negaliu susikaupti... O tai vien todėl, kad nepasitikiu savimi. Šiaip važiuoti man patinka, ypač mieste, bet kai pagalvoju, kad reikės eit į Regitrą, jau dabar vidurius susuka..  verysad.gif

Kaip nugalėt tą jaudulį ar yra kokių stebuklingų būdų?  g.gif

Sveika, man va irgi taip. Ir važiuoti mieste patinka, ir aikštelės nemoku. O jei jau kažkas svarbesnio tai tik apie tai mintys ir sukasi. Apie egzaminą man dar biškį nesisuka, bet apie vairavimą ir ypač apie aikštelę, tai ojoj kaip sukasi. unsure.gif Šiaip tai galvoju, kad nėra jau toks baisus reikalas tas egzaminas. Žmonės dirba savo darbą (egzaminuoja) ir tiek. Tik tegul nesikabinėja prie nesąmonių. Ir mažiau reikia klausyti visokių istorijų, nes nežinia kiek iš jų yra tikros.
Tau dabar baisu, nes nesi užtikrinta savo jėgomis. Kai mokėsi gerai valdyti auto aikštelėj, tada nebus baisus egzaminas, nes mokėsi ir pasitikėsi savo įgūdžiais. Man ir gatvėj buvo baisu iš pradžių važiuot, nes nieko nežinojau ir nemokėjau, o kai moki tai nebaisu. mirksiukas.gif
O kaip čia taip išėjo, kad instruktorius neišmokė aikštelės?
Atsakyti