Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 05, 14:06)
Sveika, man va irgi taip. Ir važiuoti mieste patinka, ir aikštelės nemoku. O jei jau kažkas svarbesnio tai tik apie tai mintys ir sukasi. Apie egzaminą man dar biškį nesisuka, bet apie vairavimą ir ypač apie aikštelę, tai ojoj kaip sukasi. unsure.gif  Šiaip tai galvoju, kad nėra jau toks baisus reikalas tas egzaminas. Žmonės dirba savo darbą (egzaminuoja) ir tiek. Tik tegul nesikabinėja prie nesąmonių. Ir mažiau reikia klausyti visokių istorijų, nes nežinia kiek iš jų yra tikros.
Tau dabar baisu, nes nesi užtikrinta savo jėgomis. Kai mokėsi gerai valdyti auto aikštelėj, tada nebus baisus egzaminas, nes mokėsi ir pasitikėsi savo įgūdžiais. Man ir gatvėj buvo baisu iš pradžių važiuot, nes nieko nežinojau ir nemokėjau, o kai moki tai nebaisu. mirksiukas.gif
O kaip čia taip išėjo, kad instruktorius neišmokė aikštelės?

Labukas,

Nu va, ne viena as tokia thumbup.gif Taip, kai moki tai ir pasitiki savimi - paprasta wink.gif
Ne tai, kad neismoke, bet mano instruktores tokia metodika - pirma miestas, paskui aikstele, bet man kaip matai, nepasiteisino... doh.gif Ryt vaziavimas vel aikstelej, ziuresiu kaip seksis.. smile.gif Darbe sedziu ir braizaus ant lapo garazus biggrin.gif ir galvoju kaip vaziuoju, kur ir kaip suku vaira lotuliukas.gif
Bet nuo siandien sau pasizadejau, kad galvosiu tik teigiamai... Vaziavau is darbo namo ir isivaizdavau kaip laikau Regitroj, kaip egzaminuotojas mane pasveikina su islaikytu egzaminu ir pan, gal ir kvaila, bet man jau po truputi padeda.. Nes taip tai panikos priepuolis gali apimti... doh.gif
Kiek tu jau pravaziavusi esi?
Atsakyti
Kristut, saunuole, taip galvoti ir reikia bigsmile.gif tik teigiamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 01 05, 20:54)
Kristut, saunuole, taip galvoti ir reikia bigsmile.gif tik teigiamai 4u.gif

Stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 05, 20:48)
Labukas,
Nu va, ne viena as tokia  thumbup.gif Taip, kai moki tai ir pasitiki savimi - paprasta wink.gif
Ne tai, kad neismoke, bet mano instruktores tokia metodika - pirma miestas, paskui aikstele, bet man kaip matai, nepasiteisino...  doh.gif Ryt vaziavimas vel aikstelej, ziuresiu kaip seksis.. smile.gif Darbe sedziu ir braizaus ant lapo garazus biggrin.gif ir galvoju kaip vaziuoju, kur ir kaip suku vaira  lotuliukas.gif
Bet nuo siandien sau pasizadejau, kad galvosiu tik teigiamai... Vaziavau is darbo namo ir isivaizdavau kaip laikau Regitroj, kaip egzaminuotojas mane pasveikina su islaikytu egzaminu ir pan, gal ir kvaila, bet man jau po truputi padeda.. Nes taip tai panikos priepuolis gali apimti...  doh.gif
Kiek tu jau pravaziavusi esi?

Aš pravažiavus 11 dbr. Jau kiek daug.. unsure.gif mažai liko. Tikiuosi gal bus aptirpęs sniegas šeštadienį, gal nuvažiuosim į aikštelę. Žinok man tai aną dieną pasimaišė žaislinė mašinėlė po ranka, tai pasistačiau kliūtis iš degtukų dėžučių ir "važinėjausi". Draugas sakė reik nufilmuot kaip blondinė mokosi parkuotis ir i youtuba idet. hihihi.gif
Kaip man tas egzas bus tai neisivaizduoju.. Sunkiausia laukti, o kai prasidės tai gal jau nieko bus. Bet... vat reik kažkaip susitvarkyt su savim, kad nebūt įsitempus, nes jei įsitempiu tai kirtinėju ant stabdžių ir vairą kapoju, lb baisu man į tas kliūtis įvažiuoti. doh.gif reikia daugiau pasipraktikuot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 05, 23:08)
Aš pravažiavus 11 dbr. Jau kiek daug.. unsure.gif  mažai liko. Tikiuosi gal bus aptirpęs sniegas šeštadienį, gal nuvažiuosim į aikštelę. Žinok man tai aną dieną pasimaišė žaislinė mašinėlė po ranka, tai pasistačiau kliūtis iš degtukų dėžučių ir "važinėjausi". Draugas sakė reik nufilmuot kaip blondinė mokosi parkuotis ir i youtuba idet. hihihi.gif
Kaip man tas egzas bus tai neisivaizduoju.. Sunkiausia laukti, o kai prasidės tai gal jau nieko bus. Bet... vat reik kažkaip susitvarkyt su savim, kad nebūt įsitempus, nes jei įsitempiu tai kirtinėju ant stabdžių ir vairą kapoju, lb baisu man į tas kliūtis įvažiuoti. doh.gif reikia daugiau pasipraktikuot. smile.gif

Aš jau kokias 26 esu pravažiavus, iš jų 21 mieste, o 5 aikštelėj kažkur tik, šiandien dar važiuosiu į aikštelę ir rytoj jei susitarsiu. Atidėjau egzaminą, laikysiu 22 sausio wink.gif Nes instrultorė dvi dienas negalėjo manęs paimti ir nuplaukė man egzas, nu bet nieko - geriau pasiruošiu.
Man tokia nuojauta, kad tas egzas ne toks jau baisus vilkas, kaip mes įsivaizduojam - dabar patrizniosim, bet kai išlaikysim nė nepastebėsim, atrodys, kad dar reikia pravažiavimams ruoštis.. wink.gif
Aš geriu profilaktiškai Neuromed lašiukus, jie kaip valerijonas, man padeda nuimti stresą ir neslopina reakcijos wink.gif Nes aš darbe atgrūdžiu dieną ir paskui dar sėdu už vairo, tai streso užtenka, nes jau būna pikas mieste.. 4u.gif
Nesvarbu iš ko statais kliūtis ir su kuo važinėji, svarbiausia, kad suprastum kaip ir ką daryt lotuliukas.gif O ka blondinė tai nereiškia, kad neišmoksi ax.gif Pamatysi, išlaikysim ir varysim kaip šumacherės lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kiek tu pravažiavus bigsmile.gif Lėksim lėksim kaip vėjurkai biggrin.gif Man kartais taip užplaukia noras vairuoti, atrodo tik sėsčiau prie vairo, ir lekiu, kaip gerai būtų.. bigsmile.gif taip žinai kaip būna kai užsimanai šokolado doh.gif ir šiandien ant tiek nuotaika ir labai noriu į mašiniuką. Dar savo instruktorių mačiau pravažiuojant. Mintyse "mano mašiniux važiuoja". biggrin.gif O ryte kai išėjau, oras baisus, galvoju, nu blyn, duokit kad ir kokia geldą, kad tik nereikėtų pėsti eiti. biggrin.gif
Aš irgi per piką dažnai varau drinks_cheers.gif ir dar dažnai centre. Dėl parkavimo tai aš suprantu kaip ten kas sukasi, tik reik žinot ką matyt ir kiek važiuot, žodžiu praktikos reikia. mirksiukas.gif
Čia biškį ne apie Regitrą jau kalbam, gal reikėtų į besimokančias persikelt. wink.gif
O to Neuromed poveikis jauciasi? Aš galvoju jau užsipirkt ko tai.. gal sedatif o gal šitų. Homeopatinis jis ar stipresnis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 07 sausio 2011 - 21:22
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 07, 22:17)
Oho kiek tu pravažiavus bigsmile.gif Lėksim lėksim kaip vėjurkai biggrin.gif Man kartais taip užplaukia noras vairuoti, atrodo tik sėsčiau prie vairo, ir lekiu, kaip gerai būtų.. bigsmile.gif  taip žinai kaip būna kai užsimanai šokolado doh.gif  ir šiandien ant tiek nuotaika ir labai noriu į mašiniuką. Dar savo instruktorių mačiau pravažiuojant. Mintyse "mano mašiniux važiuoja". biggrin.gif O ryte kai išėjau, oras baisus, galvoju, nu blyn, duokit kad ir kokia geldą, kad tik nereikėtų pėsti eiti. biggrin.gif
Aš irgi per piką dažnai varau drinks_cheers.gif  ir dar dažnai centre. Dėl parkavimo tai aš suprantu kaip ten kas sukasi, tik reik žinot ką matyt ir kiek važiuot, žodžiu praktikos reikia. mirksiukas.gif
Čia biškį ne apie Regitrą jau kalbam, gal reikėtų į besimokančias persikelt. wink.gif
O to Neuromed poveikis jauciasi? Aš galvoju jau užsipirkt ko tai.. gal sedatif o gal šitų. Homeopatinis jis ar stipresnis? ax.gif

Aga, suprantu ką nori pasakyt 4u.gif Šiandien važiavau pusantros valandos, aikštelėj pažangą sakė padariau, žodžiu nosis aukštai šiandien mano, dabar jau beliko vienas važiavimas dar pusantros valandos ir lauksiu pasimatymo su Regitra thumbup.gif
Neuromed poveikis nesijaucia, tik gal jis nelabai skanus tongue.gif jis homeopatinis - tai yra lasiukai, bet jei lasiuku nenori, rekomenduoju homeopatini Valeridix 4u.gif
Galim persikelt, tik pasakyk kur lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai aš noriu, kad jaustųsi poveikis, kad ramesnė būčiau, kad mažiau nervas imtų mirksiukas.gif Kažin gal jau per vėlu homeopatinį gert jei planuoju egzą po kokių trijų savaičių? unsure.gif kai gėriau herbastress ir sedatif kartu tai kartais vakare jau kaip beprotė sėdėdavau į vieną tašką žiūrėdama, rami kaip belgas irnesakyk.gif draugės juokdavosi, jei tik kas biškį, sakydavo, tu nesigilink, geriau įkalk sedatif lotuliukas.gif
Besimokančios http://www.supermama...?...9985&st=324
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 07, 23:36)
Tai aš noriu, kad jaustųsi poveikis, kad ramesnė būčiau, kad mažiau nervas imtų mirksiukas.gif Kažin gal jau per vėlu homeopatinį gert jei planuoju egzą po kokių trijų savaičių? unsure.gif kai gėriau herbastress ir sedatif kartu tai kartais vakare jau kaip beprotė sėdėdavau į vieną tašką žiūrėdama, rami kaip belgas irnesakyk.gif draugės juokdavosi, jei tik kas biškį, sakydavo, tu nesigilink, geriau įkalk sedatif lotuliukas.gif
Besimokančios http://www.supermama...?...9985&st=324

lotuliukas.gif Poveikis jauciasi, bet reakcijos neletina thumbup.gif Nes jai prigersi tokiu, kur i viena taska ziuresi, tai gali but blogai paskui per egza unsure.gif
Jau kraustausi i besimokancias, i sita tema reikes po egzo sugrizti ir papasakoti kaip sekes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 08 sausio 2011 - 11:54
As 4 karta islaikiau egza prisigerus sedatif tableciu.Visai gerai veikia mirksiukas.gif Sekmes egzaminuose
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2011 01 08, 16:12)
As 4 karta islaikiau egza prisigerus  sedatif tableciu.Visai gerai veikia mirksiukas.gif Sekmes egzaminuose

4u.gif
pamenu, kai trecia karta laikiau, tai man vaistininke irgi ju isiule doh.gif manau, be ju jausciausi geriau- keistai paveike mane, liezuvis pynesi (negalejau istart "artimosios sviesos")lotuliukas.gif na ir neislaikiau tada, bet tai ne del tableciu aisku rolleyes.gif
sekmes.
Atsakyti
Kokių dar esminių pasikeitimų atsirado po sausio 1 d.? 4u.gif
Atsakyti