laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu
siemet ruosiuos ji kepti
QUOTE(limma @ 2011 10 30, 12:28)
laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu
siemet ruosiuos ji kepti 
geras, siandien atsikelus kaip tik pagalvojau kaledinius kepinius, tikslaiu cipciuko meduolius
QUOTE(limma @ 2011 10 30, 12:28)
laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu
siemet ruosiuos ji kepti 
[quote=Mayfly,2011 10 30, 21:21]
pats laikas, mano pyragas jau kelios dienos kaip iškeptas ir saugiai laukia Kalėdų 
[/quo
Labuka, mergytes.
Susidomejau ir as jau Kalediniais kepiniais. Kepsiu meduolius greiciausiai. Imbierinius ir paprastus, ir dar darysiu tiramisu deserta.
O koks pyragas jau iskeptas ir laukia Kaledu? Susidomejau
[/quo
Labuka, mergytes.
Susidomejau ir as jau Kalediniais kepiniais. Kepsiu meduolius greiciausiai. Imbierinius ir paprastus, ir dar darysiu tiramisu deserta.
O koks pyragas jau iskeptas ir laukia Kaledu? Susidomejau
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 30, 20:21)
ar galetum parasyti tikslias porcijas laistymo pyrago
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 30, 21:36)
su dziovintais vaisiais
pirmam puslapyje receptas
http://www.supermama...?...st&p=657049
QUOTE(limma @ 2011 10 31, 13:55)
ar galetum parasyti tikslias porcijas laistymo pyrago
su dziovintais vaisiais
pirmam puslapyje receptas
http://www.supermama...?...st&p=657049
su dziovintais vaisiais
pirmam puslapyje receptas
http://www.supermama...?...st&p=657049
Oho,pirma karta matau toki pyrago recepta ir, kad ji taip anksti reikia kepti
Kepsiu butinai ir as. Labai patiko receptukas. Tik paslept reikes iskepus, kad mano didysis smalizius (vyras) anksciau laiko jo nesunaikintu
Kaip suprantu, tikrai skanus gaunasi?
QUOTE(limma @ 2011 10 31, 11:55)
ar galetum parasyti tikslias porcijas laistymo pyrago
Tiksliai nepasakysiu
Vakar namai kvepėjo Kalėdom
kepėm meduoliukus....
aš visada kepu po lapkričio 14 d.
dabar reikės anksčiau kept, nes kelionė į UK bus.
QUOTE(limma @ 2011 10 30, 12:28)
laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu
siemet ruosiuos ji kepti 
aš visada kepu po lapkričio 14 d.
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?
QUOTE(drugelis. @ 2011 11 03, 10:28)
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?
aš kepu tortinėj. arba būna kvadratinės pirkti, jos mažesnės nei kad orkaitės "blėka". pirmą kartą kepiau orkaitės "blėkoj" - nepatiko, nes per plonas. O tortinėj kai kepu - tai irgi nepripilu pilnos - nepatinka stori ar per ploni pyragai
Sveikos kepejeles
teta jau kepe si kaledini keksa, as sakiau nekepsiu turbut, bet kai atejau i namus kvapas nerealus ir tikiu kad visai skanu turetu buti po plona gabaleli kaledoms suvalgyti ir pavaisinti svecius.
Mes nelaistom i i tesla pilam brendziuko
Einu ruoztis kepimui.
Aš irgi susidomėjau Kalėdiniu pyragu, vis skaitydavau, bet nekepdavau, o šiais metais manau reikia išbandyti. Tik klausimas, kokio dydžio jis išeina iš pusės normos? Labai didelio nenoriu, pirmam kartui norėtųsi maximum vidutinės tortinės dydžio.







