Galbūt reiktų sąskaitos numeriuko, tada kas galėtų po truputį pervestų ir būtų pinigėlių darželiui ir dar kam reikia
laba 
perskaiciau visa tema nuo pirmo iki 10 psl. ir vieno nesuprantu_nieko neturi, o internetas namie yra
perskaiciau visa tema nuo pirmo iki 10 psl. ir vieno nesuprantu_nieko neturi, o internetas namie yra
QUOTE(Sim@ @ 2010 12 27, 10:58)
laba 
nesiimu teisint nieko..bet kaip suprantu, kažkada ji gyveno žymiai geriau nei dabar. o man internetas, kai už jį moku 10lt/mėn neatrodo tokia didžiulė prabanga
QUOTE(Sim@ @ 2010 12 27, 11:58)
laba 
internetu naudojasi brolis,uz ji as nieko nemoku,kompiuteri atidave drauges,is depresijos skyrelio.
ar as sakiau kad nieko neturiu?turiu ir kuo vaikus aprenkti,ir pavalgyti yra,nors tas maistas nera itin geras,ir pati kazka apsirengiu.tik nieko neturiu treciam vaikui,nes rasiau kad nesitikejau kad lauksiuos vel kazkada ir viska atidaviau kitai mamai,kuri buvo tokioj kaip mano padeti.visu pirma reik viska issiaiskinti,o po to cia smerkti.
uz darzeli sunui 129lt
dukrai 140lt
nezinau ar cia leistina savo saskaita parasyti,o jai ir po to blogai padarysiu.
Papildyta:
as sakiau kad mano pajamos yra siuo metu tikrai mazos,ir sakiau kad padides kaip pradesiu gauti alementus,tai bus kazkur sausio men gale.
laba 
ne taip jau atidžiai ir skaitėt
O kokios Jūsų pajamos yra dabar? Ar buvote ištekėjus?
Gal galima už vaikiukų darželį gauti 50 % nuolaidą? Nes iš tų sumų suprantu, kad čia pilna kaina plius nuolaida, kad abuvaikai lanko darželį. Prašau pakartokite savo situaciją, kokia ji dabar. Jau teisiantis alimentus galima gauti soc. paramą, tada už darželį visai nereikės mokėti.
QUOTE(negriuke @ 2010 12 27, 13:26)
O kokios Jūsų pajamos yra dabar? Ar buvote ištekėjus?
Gal galima už vaikiukų darželį gauti 50 % nuolaidą? Nes iš tų sumų suprantu, kad čia pilna kaina plius nuolaida, kad abuvaikai lanko darželį. Prašau pakartokite savo situaciją, kokia ji dabar. Jau teisiantis alimentus galima gauti soc. paramą, tada už darželį visai nereikės mokėti. 
esu dar susituokus,dabar teisiuosi alementus.siuo metu esu ant biuletenio,nes del tam tikru priezasciu teko ji pasiimti.
tai sodra kazkur 450lt
savivaldybe 105lt
bandau tvarkytis del tos kompensacijos,bet darbas kazkoki gryba pjauna,nesugeba man pazymos atvesti is siauliu jau dvi savaites,nors kiek prasiau vedejos kad paskubetu.
o vyras buves mums visai nepadeda,net nepasveikino vaiku svenciu proga,o jie kaip to lauke,ypac dukra.
ir sunus vis kartoja teti teti.tai kazkaip sirdi del to labai skauda man.
o tai nesiskaito kad as su vyru dar susituokus,ir kad rodo musu bendras pajamas?gal tikrai pavyktu gauti soc.pasalpa.
sia tem pareklamavau 1 sm temoje, kur jau keli metai pati bendrauju.
ir 1 mama, gyvenanti Rokuose, susidomejo, kur gyvena mama estrelij@_?
nes raso, kad Kauno rajone. O jis_be galo didelis.
gal konkreciau butu galima?
ir 1 mama, gyvenanti Rokuose, susidomejo, kur gyvena mama estrelij@_?
nes raso, kad Kauno rajone. O jis_be galo didelis.
gal konkreciau butu galima?
laba 
mes taip pat nepergeriausiai gyvenam siuo metu bet internetas yra nes kai dar gyvenom gerai pasirasem sutarti tai dabar ja nutraukus bus dideles baudos. negalima pamirsti tokiu dalyku kad kiti ir neturtingi siuo metu gali turet interneta nes kazkada gyveno gerai
QUOTE(Sim@ @ 2010 12 27, 13:44)
parasiau jums i az. laukiu atsakymo su jusu adresu!!!
jei jums tikrai reikia pagalbos_rubu, avalynes, maisto, vaikisku rubeliu ir pan. , ir t.t._bukit maloni, parasykit i AZ savo namu adresa.
atsiprasau kt.mamu, bet man cia kazkas ne taip...
jei siai mamai reikalinga pagalba, ji jau butu parasius savo koordinates..o ne temptu gumos.