Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 12 27, 10:30)
Gal pirmiausiai reiketu padeti atiduoti sia sklola visoms nors po truputi susimetant g.gif

manau į až galima prašyti sąskaitos, kad nekiltų problemų. tikrai galima susimesti nors po truputį.
Atsakyti
sima,neprasiau as taves platinti sitos temos per visa foruma,man nesuvokiamas toks dalykas yra tikrai.
jus nesuprantat manes.
Papildyta:
neturiu ko as slepti gyvenu kauno raj garliavoje berzu 22g
tel 864651127.
prasom atvaziuokit.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 13:37)
esu dar susituokus,dabar teisiuosi alementus.siuo metu esu ant biuletenio,nes del tam tikru priezasciu teko ji pasiimti.
tai sodra kazkur 450lt
savivaldybe 105lt
bandau tvarkytis del tos kompensacijos,bet darbas kazkoki gryba pjauna,nesugeba man pazymos atvesti is siauliu jau dvi savaites,nors kiek prasiau vedejos kad paskubetu.
o vyras buves mums visai nepadeda,net nepasveikino vaiku svenciu proga,o jie kaip to lauke,ypac dukra.
ir sunus vis kartoja teti teti.tai kazkaip sirdi del to labai skauda man.
o tai nesiskaito kad as su vyru dar susituokus,ir kad rodo musu bendras pajamas?gal tikrai pavyktu gauti soc.pasalpa.

nu nežinau g.gif , as is soc. rupybos gaunu po 240 lt, jau 3 men, (uz darželio nemoku ), bet prasiti pagalbos schmoll.gif , pas Jus dar visai normalus pajamos per men.
Atsakyti
Graudu, kai mamos dėl finansų nori atsisaskyti vaikelio verysad.gif
estrelij@_ laikykitės ir nenuleiskit rankų, tikiu, kad jums yra labai sunku, bet tikrai yra nemažai žmonių kurie galėtų padėti, o svarbiausia nori jums padėti, nelikite viena su savo bėda, šiandien jums, o kitą dieną galbųt jus kažkam ištiesite pagalbos ranką, nenuleiskite nosies ir pirmyn 4u.gif
Kada turi gimti mazylis galiu padovanoti nesiokle ir surinkiti kitu daikteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 27 gruodžio 2010 - 13:15
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 14:14)
nu nežinau g.gif , as is soc. rupybos gaunu po 240 lt, jau 3 men, (uz darželio nemoku ), bet prasiti pagalbos schmoll.gif , pas Jus dar visai normalus pajamos per men.

as moku uz darzeli,viena vaikus islaikau,juos pamaitinti turiu,aprengti,kiek gali tiek mama padeda man,uz elektra duoti,vaikus lavinti.
nenorit galit man nepadeti.as neprievartauju del to nieko.
Atsakyti

niu tai pazekit kiek uz darzeli moketi reikia,vyro nera slia,buta islaikyti,vaikus aprengti ir pamaitinti,ko jus puolate sita mamyte,jai jums kazkas nepatinka tada neskaitykit ir nebutin cia komentuoti ir skaiciuoti svetimu lt
Papildyta:
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 14:18)
as moku uz darzeli,viena vaikus islaikau,juos pamaitinti turiu,aprengti,kiek gali tiek mama padeda man,uz elektra duoti,vaikus lavinti.
nenorit galit man nepadeti.as neprievartauju del to nieko.

niu va kartu ta pati parasem blush2.gif
Atsakyti

nu paskaitykit temą visą doh.gif ji neprašė pagalbos,mamytės pačios ją siūlė pakankamai primygtinai doh.gif nu nesuprantu,Jums pavydu ar kas? nematot kad žmogui pakankamai sunku? jūs irgi laukiates ir Jums kyla minčių atsisakyti vaiko? jei Jūs irgi tokioje situacijoje tai padėsim ir Jums smile.gif beje atmetus iš gaunamų jos pajamų darželio išlaidas gaunasi vos ne tas pats kaip jūsų pajamos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika, tau stiprybes, nesuprantu ko kitos mamos kimba, jei turit galimybe padekit, kas neturit ar negalit nepadekit, bet ir neskaiciuokit ir lyginkit kas kiek gauna... juk visos esam skirtingos, skirtingi ir poreikiai!!! teisejos atsirado...
Atsakyti
QUOTE(bituke83 @ 2010 12 27, 14:21)
sveika, tau stiprybes, nesuprantu ko kitos mamos kimba, jei turit galimybe padekit, kas neturit ar negalit nepadekit, bet ir neskaiciuokit ir lyginkit kas kiek gauna... juk visos esam skirtingos, skirtingi ir poreikiai!!! teisejos atsirado...

drinks_cheers.gif o gal ir pacios po menesio prasysit pagalbos juk nezinai kas tavy laukia rytoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 13:37)
esu dar susituokus,dabar teisiuosi alementus.siuo metu esu ant biuletenio,nes del tam tikru priezasciu teko ji pasiimti.
tai sodra kazkur 450lt
savivaldybe 105lt

kodėl Jūs gaunate iš savivaldybės 105 Lt? Gal čia yra ta soc. pašalpa? Jei taip, tuomet galite tą pažymą užsisakyti internetu, o pasiimti kitame skyriuje, juk jos seniūnijoje viską mato. Iškart neškit į darželį ir dar šiandien pasakykit darželyje, kad esate soc. remtina, tai gal kaip man, atbuline data apskaičiuos ir nereikės mokėti už šį mėn. g.gif Bet tas Jūsų statusas mane neramina. Kada skirsitės? g.gif Tai gali trukdyti gauti pašalpą. Ar jūs dabar dirbate, jei taip, ant kiek etato?

Tai Jūs neprašykit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 13:14)
pas Jus dar visai normalus pajamos per men.

Ką jūs kalbat ponia, 500 ar 600lt trims žmonėms normalios pajamos??

Estrelija parašyk jei gali man į AŽ savo sąskaitos numerį, gausiu algą, tada kažkiek bus vaikučiam ar ant darželio ar dar kažkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 27 gruodžio 2010 - 13:29
Negriuke, as manau 105lt, tai cia tie kur po 52 uz du vaikus bus g.gif nors, jei gauna is sodros, tai turetu uz pirma buti kokie 97lt (iki 2 metu), ir uz antra 52lt g.gif

estrelij@, o jus nepasiduokite provokacijoms. Nes visada ateis zmones kurie teis, ar savo bloga nuotaika islies. praleiskite tas zinutes ir nesileiskite spaudziama. Cia yra daug geru zmoniu, bet jus pati suprantat, kad cia viesa erdve ir pasisakyti gali bet kas, tai jus tiesiog nereaguokite i nemalonias zinutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka2008: 27 gruodžio 2010 - 13:28