Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 27, 14:20)
niu tai pazekit kiek uz darzeli moketi reikia,vyro nera slia,buta islaikyti,vaikus aprengti ir pamaitinti,ko jus puolate sita mamyte,jai jums kazkas nepatinka tada neskaitykit ir nebutin cia komentuoti ir skaiciuoti svetimu lt
Papildyta:

niu va kartu ta pati parasem blush2.gif

as nieko nenorėjau blogo parašyti blush2.gif tikriausi pas mus charakteris skirtingos g.gif , as irgi auginu vaikus viena, bet nieko smile.gif
laikykities ir bukite optimiste ir viskas bus gerai. gyvenimas kaip zebra dabar juoda bet greit bus ir balta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 12 27, 15:26)
estrelij@, o jus nepasiduokite provokacijoms. Nes visada ateis zmones kurie teis, ar savo bloga nuotaika islies. praleiskite tas zinutes ir nesileiskite spaudziama. Cia yra daug geru zmoniu, bet jus pati suprantat, kad cia viesa erdve ir pasisakyti gali bet kas, tai jus tiesiog nereaguokite i nemalonias zinutes  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 14:30)
as nieko nenorėjau blogo parašyti blush2.gif tikriausi pas mus charakteris skirtingos g.gif , as irgi auginu vaikus viena, bet nieko smile.gif
laikykities ir bukite optimiste ir viskas bus gerai. gyvenimas kaip zebra dabar juoda bet greit bus ir balta 4u.gif

niu bet manau ne as viena tda ne taip supratome nes man atrodo kad cia kaip puolimas kad jus daugiau lt gaunate ir prasote pagalbos o as maziau ir nieko neprasau doh.gif
Atsakyti
g.gif o kodėl Jus uz darželio mokote? eigu maziau iseina kaip 350lt ant 1 zmogo, tai tada -100% kompensuoja?
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 14:42)
g.gif o kodėl Jus uz darželio mokote? eigu maziau iseina kaip 350lt ant 1 zmogo, tai tada -100% kompensuoja?

nepamirskit kad ji neissiskyrus tai matomai ir vyro pajamos yra kazkokios as taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 14:10)
sima,neprasiau as taves platinti sitos temos per visa foruma,man nesuvokiamas toks dalykas yra tikrai.

as neplatinau po visa sm foruma. as tik i 1 tema ikeliau apie jus ir viskas.
Atsakyti
Nu jo nebutume mes lietuviai jei neatsirastu kazkas kas prades burnoti ir piktintis neissiaiskines iki galo doh.gif
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 13:14)
nu nežinau g.gif , as is soc. rupybos gaunu po 240 lt, jau 3 men, (uz darželio nemoku ), bet prasiti pagalbos schmoll.gif , pas Jus dar visai normalus pajamos per men.

Nu 500 litu normalios pajamos ????????????????????????????? doh.gif Griuk negyvas. Cia vienam zmogui pajamos nenormalios, o 3 tai isvis, zemiau skurdo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 27 gruodžio 2010 - 14:58
is savivaldybes 105 uz abu vaikus,kaip as imiausi pazyma del darzelio kompensacijos,tai ten man aiskino kad as jos negausiu nes nesu soc.remtina.bet juk vistiek pabandyti galiu susitvarkyti.
pirma noriu prisiteisti alementus,nes prasyme rasiau tu laikinuju,kur priteisia greiciau,o po to tik skyrybos,kodel mano buves vyras man neturi padeti,o islaikyti kazkokius svetimus vaikus,kazkur gyvendamas gali leisti sau pasikeisti plastikinius langus,o pas mane langai yra kiauri,gyvendamas kartu to net nenorejo daryti.
pradejau galvoti kad atsisakyti pagalbos,nes ne as cia tema sukuriau,ne as pradejau prasyti pagalbos,tiesiod mane mamos susirado kitoj temoj,iskapste mano akstesnes zinutes,ir sukure sita tema.pradejau galvoti,juk gyvenau anksciau skurde,tai isgyvenciau dabar taip.

o dabar atrodo kad kazka blogo darau,atrodo kad vagiu is kazko.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 16:59)
o dabar atrodo kad kazka blogo darau,atrodo kad vagiu is kazko.

net nedryskit taip galvot schmoll.gif
Pagalbos ne tyliai prasyt reikia, o saukti ir rekti, nes tikrai dar yra zmoniu su gyva sirdimi ... Neleis jums prazut... Ne dziunglese gyvenam, tik pasakyt reikia smile.gif
Nieko nesigedykit- del savo vaikuciu nieko negeda. Juk nevagiat, ar dar ko blogiau....Taip, kad priimkit visokia pagalba, kokia tik jums siulo, dekokit zmonems ir Dievui.
Turit neikainojama turta- vaikucius 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi taip manau, reikia imti pagalbą, gal po kiek metų pati galėsit kam padėti, juk labai malonu daryti gera kitam 4u.gif o visada atsiras piktų liežuvių, reikia mokėti atsiriboti nuo piktų žmonių mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysiu as atsiriboti nuo blogu zinuciu,nes jos mane labai ismusa is pusiausvyros,tada tikrai pasitraukti noriu is sito forumo.
eisiu veliau pas psichatre.
ir jei tikrai kuri norit galit atvaziuoti pas mane i svecius,pacios realiai viska pamatysit,as nieko neslepiu.
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 14:30)

tai ir nerasykit visai,jei nenorejot doh.gif kazkuom padeti galit?ne,tai pasvarstymai cia visai nereikalingi tokie,dieve,jai kazkas truputy padeda,tai isivaiszduojat,kad zmogus turi cia atsiskaitineti g.gif nu nezuprantu as irgi tokiu tetuliu uzsukanciu cia paburnoti,nei zmogus prase,nei ka,pacios mamos nutare padeti,tai valio thumbup.gif koks isvis kieno reikalas,kiek kur ji gauna,jai zmogui reik kazkuom siuo metu padeti,kas gali,tas padeda,negali,tai ir nepadek,o cia tas burnojimas man niekaip nesuprantamas doh.gif
teko paciai dirbti savanoriska darba,kazkam padeti,ir skirtingai nei LT,ta parama tikrai nemaza,bet gyvenime niekad pas zmones nepaklausem,kiek jis turi,kur jis deda,tik pries pradedant parama,bendra situacija paziurima ir nusprendziama remti ar ne,jai remia,tai nebutinai gi zmogus kaip bomzas turi gyventi,turi jie ir kompus,ir telikus ir t.t tik buna gyvenime situacija gi kiekvienam,kaip kazkiek kazkuom padeti tuo metu reik,ateis laikas ir tas zmogus gal kam pades.norejau parasyti,kad skirtingai nei LT.parama gaunantis zmogus,niekur taip nera zeminamas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 27 gruodžio 2010 - 16:27