aciu uz jusu gera sirdi,tikrai nesu as to verta,bet yra mamytems kurioms reik tikrai pagalbos ir net labai.ir pamirskim viska,nes neturejo buti atrastos tos zinutes ir as atrasta pati.
jau ir man dabar yra sunku pagalvojus kaip reiks viska padaryti...tiesiog nejudinam mano tos susiktos sirdies...
aciu uz jusu gerus norus tikrai.
Kaip suprantu, pagrindinė problema yra mamos noro ir ryžto trūkumas
O išties tai Estrelija - atsakykite pati sau - ar kai turėsite tik 2 vaikus jiems staiga ims visko užtekti ir vien nuo trečiojo nebuvimo situacija iš esmės pasikeis ir jūs gyvensite laimingai ir turtingai... Ar tikrai taip ??? ....
Off topic - Viskas gerai - Jūsų istorija ir ryžtas padėti tiesiog sužavėjo. Man rodos kiekvienas gyvenime prieina tam tikrus lūžio momentus ir tada turi pasirinkti. Ir nuo to pasirinkimo labai daug priklauso. Labai norėtųsi kad temos herojė tai suprastų ir surastų savy jėgų pasielgti taip, kaip pasielgėte Jūs.

O išties tai Estrelija - atsakykite pati sau - ar kai turėsite tik 2 vaikus jiems staiga ims visko užtekti ir vien nuo trečiojo nebuvimo situacija iš esmės pasikeis ir jūs gyvensite laimingai ir turtingai... Ar tikrai taip ??? ....
Off topic - Viskas gerai - Jūsų istorija ir ryžtas padėti tiesiog sužavėjo. Man rodos kiekvienas gyvenime prieina tam tikrus lūžio momentus ir tada turi pasirinkti. Ir nuo to pasirinkimo labai daug priklauso. Labai norėtųsi kad temos herojė tai suprastų ir surastų savy jėgų pasielgti taip, kaip pasielgėte Jūs.
QUOTE(crema @ 2010 12 17, 16:54)
Kaip suprantu, pagrindinė problema yra mamos noro ir ryžto trūkumas

Pagrindinė problema, greičiausiai, yra depresija. Kol jos suvaldyt nepavyks, nebus nei noro, nei ryžto

QUOTE(laukinukė @ 2010 12 17, 18:59)
Pagrindinė problema, greičiausiai, yra depresija. Kol jos suvaldyt nepavyks, nebus nei noro, nei ryžto
Kas pats patyrė, tas žino, kad vien žodžiai nepadeda - nei užjaučiantys, nei pikti.

visiškai pritariu. Todėl tiesą pasakius ne rūbeliais reiktų padėti, bet surasti ir apmokėti žmogui psichologą.
rubeliu,ir kitu dalyku as tikrai susirinkciau pati,ta tikrai zinau,be jusu yra zmoniu kurie man ir noretu padeti rubais ir daikteliais.
viesai nenoriu as pasakoti kodel taip bijau pasilikti sau ta vaikeli,nes zinau kad ji palikdama pulsiu i didesne depresija ir sielvarta,kad del to gailesiuos visa gyvenima.as juk sakiau kad ta darau nenoredama net pati.
jus tiesiog manes nesuprasit.nes nepazystat gerai.
ir dar suprannat jei as dabar neisgyvenu niekaip,vis man turi kazkas padeti,tai kas bus kaip gims trecias vaikas,juk ta pagalba yra laikina.
viesai nenoriu as pasakoti kodel taip bijau pasilikti sau ta vaikeli,nes zinau kad ji palikdama pulsiu i didesne depresija ir sielvarta,kad del to gailesiuos visa gyvenima.as juk sakiau kad ta darau nenoredama net pati.
jus tiesiog manes nesuprasit.nes nepazystat gerai.
ir dar suprannat jei as dabar neisgyvenu niekaip,vis man turi kazkas padeti,tai kas bus kaip gims trecias vaikas,juk ta pagalba yra laikina.
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 17, 19:33)
išgyvenat dabar, išgyvensit ir keturiese. Pati žinot, kad išgyventumėt. Bet matyt yra kitų priežasčių.
Nežinau, gal man taip atrodo, bet Jūsų atveju pirma ką padaryčiau - tai perpykčiau ant vaiko tėvo ir jį išmesčiau iš galvos, tada supykčiau ant savęs ir imčiau kovot už save ir savo vaikus. Du trys ar keturi - jie Jūsų turtas, šeima, paguoda ir džiaugsmas. Jūsų gyvenimas. Toks, kokį kuriate. Ir jis negali būti blogas. Tiesiog.
pabandysiu ten parasyti,vistiek turiu dar laiko.
taip darau ta del tokios savo situacijos,nemanau kad ji kazkada pasikeis,atrodo atsitiesiu kazkiek ir po to vel brendu i ta pacia bala kurioje kazkada buvau.
ir taip jauciuos labai vienisa,nors turiu stipru palaikyma.bet kazkaip truksta man gyvo bendravimo.
taip darau ta del tokios savo situacijos,nemanau kad ji kazkada pasikeis,atrodo atsitiesiu kazkiek ir po to vel brendu i ta pacia bala kurioje kazkada buvau.
ir taip jauciuos labai vienisa,nors turiu stipru palaikyma.bet kazkaip truksta man gyvo bendravimo.
Labuka
Vakar vakare radau šią temelę, perskaičiau, tačiau nieko neparašiau. Nuėjau miegot galvodama apie šią mamytę, o pabudus ryte vėl negaliu išmest iš galvos šios istorijos. Todėl nusprendžiau ir aš parašyt šioje temelėje. Mamytei noriu labai palinkėt stiprybės
Rašau ir ašaros tvenkiasi akyse
nepasiduok, tikrai kažkada baigsis tas nesėkmingas periodas ir išvysi šviesą tunelio gale. Žiūriu aš į savo sūnelį ir bandau įsivaizduoti kas būtų jei jis gyventų kitoje šeimoje, o gal net vaikų namuose, man tai nesuvokiama ir baisu
. Patikėk, turbūt nebus nei dienos, kad nepaglvotum apie savo mažylę, jei atsisakysi jos, būk gerutė, gerai viską apmastyk. Aplinkui tikrai yra daug gerų žmonių, ypač paskaičius šį skyrelį, tiek daug mamyčių su tokiom didelėm širdim. Yra čia dar viena mamytė, kuriai teko šiek tiek padėti, kai pagalvoju jos situacija gal dar blogesnė, ji gyvena nakvynės namuose su dviem savo vaikučiais, net neturi stogo virš galvos
Pažiūrėjau kur rašei dabartines savo pajamas, tai norėjau pasakyti, kad jei tu grįši darban ir dirbanti išeisi į dekretą, dar gausi už savo mažąją mergytę pinigėlių, pajamos šiek tiek padidėtų ir dar alimentus gi susitvarkysi, tai dar papildomų pajamų bus
Linkiu kad šitas juodas periodas kuo greičiau baigtūsi. Gerai viską apmastyk, labai labai tikiuosi, kad priimsi tinkamą sprendimą
laikykis
Jei turi kokią saskaitėlę parašyk man į Až

Vakar vakare radau šią temelę, perskaičiau, tačiau nieko neparašiau. Nuėjau miegot galvodama apie šią mamytę, o pabudus ryte vėl negaliu išmest iš galvos šios istorijos. Todėl nusprendžiau ir aš parašyt šioje temelėje. Mamytei noriu labai palinkėt stiprybės

Pažiūrėjau kur rašei dabartines savo pajamas, tai norėjau pasakyti, kad jei tu grįši darban ir dirbanti išeisi į dekretą, dar gausi už savo mažąją mergytę pinigėlių, pajamos šiek tiek padidėtų ir dar alimentus gi susitvarkysi, tai dar papildomų pajamų bus

Linkiu kad šitas juodas periodas kuo greičiau baigtūsi. Gerai viską apmastyk, labai labai tikiuosi, kad priimsi tinkamą sprendimą

Jei turi kokią saskaitėlę parašyk man į Až

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 18, 13:57)
dabar tikrai galvoju tokia galimybe pasilikti vaikeli sau.
Džiugu girdėt

Aukščiau nosiuką, viskas susitvarkys