Nieko gyvenime nėra beprasmiško. Kad ir kiek Jūs patarimų čia gausite visvien sprendimą priimsite pati. Bet Jūs galite pabendrauti, gauti pagalbą ir paramą iš įvairių žmonių. Šiandien gal bus rūbeliai, daiktai, maistas, nedidelė perlaida. O po to gali būti ir darbo pasiūlymas. O Jūsų dukrytė, kuri ateis į šį pasaulį, ir kiti du vaikai turi savo vietą šioj žemėje. Tik mylėkite juos ir stenkitės dėl jų.
Linkiu ir tikiu, kad viskas bus gerai Jums. Ne tik Kalėdos yra stebuklų metas. Tikėkite ir turėkite šviesią ateities viziją. Sėkmės Jums dideliausios, langą į pasaulį turite (internetą
), o pagalbą visuomet rasite - tik nereikia bijoti ar gėdytis jos prašyti, kai reikia. Juk nesėdite rankas sudėjusi, ir netinginiaujate - o stengiatės dėl savo vaikų
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 21, 17:14)
tai ir yra du skirtingi dalykai,kaip jums nereikejo galvoti ka jus vaikams valgyt duosit, o kaip as kiekviena diena ta galvoju,kaip turesiu susimoketi mokescius.kad vaikams kazka aprengti reiks,jei dabar as neisgyvenu,bus dar sunkiau kaip atsiras tas trecias vaikas.
na aš manau, kad tikrai dauguma turi galvoti kaip išmaitinti vaikus, kaip susimokėti mokesčius, manau, kad tikrai labai nedaug šeimų, kurios gali sau leisti visai negalvoti apie pinigus
Ar Jūs turite gerų draugų, kurie reikalui esant galėtų pažiūrėti vaikus, su kuriais galima kažkur išvažiuoti ar pašvesti, galų gale kurie pritrūkus galėtų paskolint pinigų ? Ar Jums padeda tėvai ? Ar turit kokių pomėgių gyvenime, kurie jums patiktų ?
Papildyta:
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 21, 17:48)
myliu as savo vaikus,tik trecio negaliu dar pamilti....
zinau kad as cia gauciau pagalba,tik dar anksti manau apie tai galvoti.
zinau kad as cia gauciau pagalba,tik dar anksti manau apie tai galvoti.
meilei gimti kartais irgi reikia laiko. Tai normalu
Labas, Estrelij@,
Tikiuosi pameni mane, maciau tave ir tavo vaikucius Akropolyje, kai viena kart buvai atvaziavus i mamu susitikima.
Pirmiausia ka gali padaryti, tai padeti sau - butinai nueik poliklinikoj pas psichologa, gerk vaistu ir kai pageres, tada galesi kazkokias jau isvadas daryti ir gal i viska is salies pazvelgti. Juk sveiki ir grazus tavo vaikai, turi dar tevus, kurie prieme tave, neisvare lauk.. Neatimk is vaiku mamos, nes be ju jiems bus augt labai labai sunku..
Svarbiausia kazka daryti, nesedeti sudejus rankas, situacija pati tada prades sprestis. Neatsisakyk zmoniu pagalbos, jie nuosirdziai nori tau padeti. Gyvenam cia ir dabar. Jei tau tiesia pagalbos ranka, neatsisakyk jos, ne visiems ir ta pagalbos ranka istiesia.. Sekmes tau
.
Tikiuosi pameni mane, maciau tave ir tavo vaikucius Akropolyje, kai viena kart buvai atvaziavus i mamu susitikima.
Pirmiausia ka gali padaryti, tai padeti sau - butinai nueik poliklinikoj pas psichologa, gerk vaistu ir kai pageres, tada galesi kazkokias jau isvadas daryti ir gal i viska is salies pazvelgti. Juk sveiki ir grazus tavo vaikai, turi dar tevus, kurie prieme tave, neisvare lauk.. Neatimk is vaiku mamos, nes be ju jiems bus augt labai labai sunku..
Svarbiausia kazka daryti, nesedeti sudejus rankas, situacija pati tada prades sprestis. Neatsisakyk zmoniu pagalbos, jie nuosirdziai nori tau padeti. Gyvenam cia ir dabar. Jei tau tiesia pagalbos ranka, neatsisakyk jos, ne visiems ir ta pagalbos ranka istiesia.. Sekmes tau
taip susikloste gyvenime kad turiu tik viena artima drauge,bet ji man padeti nieko negali,nes pati mokinasi ir savo pajamu neturi,kad nelabai ji ir zino mano situacijos,nelabai as jai pasakoju apie tai...
turiu tevus,bet man padeda tik mama,bet zinokit ir is jos daznai pradedu girdeti priekaistus,kad per mane sedim skolose,kad to vaiko galejo ir nebuti,tai jei ir apie tai nustojau pasakoti,nors ji gal ir mato kad man yra blogai,padeda kiek ji man gali,bet uz tokius dalykus kaip darzelis turiu pati susimoketi,tik kaip truksta duoda ant maisto,bet mums uztenka pasidarius valgyti pora dienu ar net ilgiau.
is ko pasiskolinti pinigu neturiu,tai skolintis as ir nenoriu nes atiduoti neturesiu is ko.
turiu tevus,bet man padeda tik mama,bet zinokit ir is jos daznai pradedu girdeti priekaistus,kad per mane sedim skolose,kad to vaiko galejo ir nebuti,tai jei ir apie tai nustojau pasakoti,nors ji gal ir mato kad man yra blogai,padeda kiek ji man gali,bet uz tokius dalykus kaip darzelis turiu pati susimoketi,tik kaip truksta duoda ant maisto,bet mums uztenka pasidarius valgyti pora dienu ar net ilgiau.
is ko pasiskolinti pinigu neturiu,tai skolintis as ir nenoriu nes atiduoti neturesiu is ko.
Labukas, noriu Tave truputi padrąsinti, viskas bus gerai, šiuo momentu as truputį padedu tokiai mamai kuri ir planavo savo leliuką palikti gyvybes langelyje, nes ją besilaukiančią paliko draugas, neteko darbo, neturi tėvelių ir aplamai gyvena nakvynes namuose.... Atrodo ir baisiau būti negali taip dar augina pirmoką, o pajamos gana skurdžios.... Bet nepaisant visko, šiai dienai visi turi ką apsirengti ir net gi mažasis labai gražiai aprengtas, visad turi sauskelnių tikrai nenaudoja vystiklų, reikalui esant turi ir reikiamų vitaminų ir vaistukų, tiesiog žmonės padeda turi ji sukurtą temukę. Ir šiai dienai labai džiaugiasi, kad nepaliko savo vaikelio, labai jį myli ir viskas susiklostė gana neblogai, kai sukaks metukai vaikiukui, priims jį i savaitinį daržiuką, gales ta mama ieškotis darbo, arba priims pagyventi jei planai nepasikeis tokia viena mama, taip, kad yra problema yra ir sprendimas. Priimk pagalbos ranką ir tikrai Tau pades nemažai žmonių, tik būk nuoširdi ir atvira su jais jei blogai garsiai šauk ir tikrai būsi išgirsta. Žmonės jau žino apie Tave, tad priimk patarimus apsilankyk pas gydytojus, ramiai viską apmąstyk ir žinok, kad tas veikelio atsisakymas neispręs finansinių problemų, jos niekur nedings.....
Noriu palinkėti stiprybės ir truputį tikėjimo žmonėmis. Tikiu prašyti sunku, bet tu negalvok, kad tai prašymas, tu tiesiog pasakok apie save kaip gyveni, kokios bėdos kokie džiaugsmai, o mes paskaitysim, galbūt kažko paklausim, kuo galėsim, padėsim, pasidalinsim. Tik užkrėsk mus, savo ryžtu ir didžiuliu noru auginti vaikiuką ir jam būtiniausių daiktelių tikrai netrūks.
Kuo didžiausios sėkmės ir stiprybės ir visada žinok, kad vaikiukas yra pati nuostabiausia dovana skirta tik Tau
Noriu palinkėti stiprybės ir truputį tikėjimo žmonėmis. Tikiu prašyti sunku, bet tu negalvok, kad tai prašymas, tu tiesiog pasakok apie save kaip gyveni, kokios bėdos kokie džiaugsmai, o mes paskaitysim, galbūt kažko paklausim, kuo galėsim, padėsim, pasidalinsim. Tik užkrėsk mus, savo ryžtu ir didžiuliu noru auginti vaikiuką ir jam būtiniausių daiktelių tikrai netrūks.
Kuo didžiausios sėkmės ir stiprybės ir visada žinok, kad vaikiukas yra pati nuostabiausia dovana skirta tik Tau
tai as priemu kitu mamu patarimus,ir pas daktare siandien uzsiregistruosiu,nes einu siandien pas ginekolige,bandysiu prasyti i ligonine,arba bent i dienos stacionara kad nereiktu tevams vaiku ziureti,nes ten gauciau nemokamu apsilankymu pas psichologe,nes pas mus jie poliklinikoj kainuoja nors tik 20lt,atrodo nedaug,bet negaliu as ir ju sau leisti siuo metu.
atidaryta sita man tema,mane istikro sukrete kazkiek,kad pradeciau i viska ziureti kitaip.
ir zinau kad atsisakuius to vaikelio,niekur nedinks mano tos problemos, o tik dar bus sunkiau.
jei tikrai kas domina klauskit,as nezinau ka pasakyti,bet lieku prie tokios minties kad ta vaikeli auginsiu pati,gimus jam tikiuosi ji pamilsiu.
skaiciau as apie ana mamyte,dziugu kad jus tokios geros esat ir padedat.
Papildyta:
manau kad esu as atviras zmogus,gal per daug net atvira,tik siuo metu labai pasimetus gyvenime.
ir jei kas nori su manim gyvai pabendrauti,tai prasom mano durys atviros.
nesu as tokia bloga gal tik kitiems taip susidare ispudis apie mane.
atidaryta sita man tema,mane istikro sukrete kazkiek,kad pradeciau i viska ziureti kitaip.
ir zinau kad atsisakuius to vaikelio,niekur nedinks mano tos problemos, o tik dar bus sunkiau.
jei tikrai kas domina klauskit,as nezinau ka pasakyti,bet lieku prie tokios minties kad ta vaikeli auginsiu pati,gimus jam tikiuosi ji pamilsiu.
skaiciau as apie ana mamyte,dziugu kad jus tokios geros esat ir padedat.
Papildyta:
manau kad esu as atviras zmogus,gal per daug net atvira,tik siuo metu labai pasimetus gyvenime.
ir jei kas nori su manim gyvai pabendrauti,tai prasom mano durys atviros.
nesu as tokia bloga gal tik kitiems taip susidare ispudis apie mane.
Aišku, kad Tu nesi bloga, tiesiog sunki ekonominė situacija griauna planus džiaugtis būsimu kūdikėliu, ir šitoje vietoje aš labai suprantu Tavo nerimą, kad sunku bus užauginti dar ir trečią žmogeliuką, kad parama laikinas dalykas, ir pan.
Bet skaitydama Tavo susirašinėjimą su kitomis mamomis, padariau išvadas, kad esi atsakinga, protingai dėlioji mintis, tik esi labai sutrikusi ir pasimetusi, pliusas, kad pati atsakinėji į klausimus, ieškai pagalbos, supratimo.
Aš manau, kad vis gi Tu esi gera mama savo 2 vaikams, tokia pat būsi gera mama ir trečiajam , o pamilti tai tikrai pamilsi tą mazą leliuką jam gimus
Gal būt jei to vaikiuko atsisakysi, jį pamims auginti kita šeima, gal jam ten nieko ir netrūks, bet tai tik prielaida, juk niekas neduoda 100 procentų, kad viskas taip ir bus, o gal jis vargšiukas augs kūdikių namuose, ir visą laiką augdamas svajos, kada ateis jo mama pasiimti jo iš čia...
Taigi, laikykis, galvok, kad susitvarkysi, ir pamažu jau domekis kūdikėlio kraiteliu, duok žinoti ko reikia, laiko dar yra iki vaikelio gimimo, tad pamažu susirinksi reikiamus dalykėlius.
Na tikiuosi, kad supranti kur aš lenkiu.... Pirmiausiai stiprink savo sveikatytę, stenkis savęs nedraskyti klausimais į kuriuos nėra atsakymų, laiko atgal jau neatsuksi, nieko nepakeisi. Ir jokiu būdu "neužsibūk" dabartinėje savo būsenoje, rask kelią kaip iš jos išeiti, nes tai kenkia tiek tau, tiek tavo vaikams, tiek būsimam leliukui.
Bet skaitydama Tavo susirašinėjimą su kitomis mamomis, padariau išvadas, kad esi atsakinga, protingai dėlioji mintis, tik esi labai sutrikusi ir pasimetusi, pliusas, kad pati atsakinėji į klausimus, ieškai pagalbos, supratimo.
Aš manau, kad vis gi Tu esi gera mama savo 2 vaikams, tokia pat būsi gera mama ir trečiajam , o pamilti tai tikrai pamilsi tą mazą leliuką jam gimus
Gal būt jei to vaikiuko atsisakysi, jį pamims auginti kita šeima, gal jam ten nieko ir netrūks, bet tai tik prielaida, juk niekas neduoda 100 procentų, kad viskas taip ir bus, o gal jis vargšiukas augs kūdikių namuose, ir visą laiką augdamas svajos, kada ateis jo mama pasiimti jo iš čia...
Taigi, laikykis, galvok, kad susitvarkysi, ir pamažu jau domekis kūdikėlio kraiteliu, duok žinoti ko reikia, laiko dar yra iki vaikelio gimimo, tad pamažu susirinksi reikiamus dalykėlius.
Na tikiuosi, kad supranti kur aš lenkiu.... Pirmiausiai stiprink savo sveikatytę, stenkis savęs nedraskyti klausimais į kuriuos nėra atsakymų, laiko atgal jau neatsuksi, nieko nepakeisi. Ir jokiu būdu "neužsibūk" dabartinėje savo būsenoje, rask kelią kaip iš jos išeiti, nes tai kenkia tiek tau, tiek tavo vaikams, tiek būsimam leliukui.
jei gyvenciau kaune butinai noreciau pasikalbeti gyvai su sia moterim, nes taip isejo, kad nebeturiu draugiu, visos isvazinejo
labai dziugu kad mamyte jau keicia nuomone apie vaikeli
jei butu atidaryta saskaita tai ir as kelis litukus pervesciau, daug nera is ko
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 22, 14:20)
tam vaikeliui kolkas nieko neturiu,nei vezimuko nei rubeliu.kazka ir pati nusipirkciau tikrai laikui begant.dar buvo kelios mamos is kito skyrelio kad atiduos man kazka jei tik to noresiu,o svarbiausia man reik dukrai 4m lovos,nes ji miega su manim.
Laba,
mums kaimynai atidavė vaikišką lovą (be čiužinio), bet nelabai ji mums tinka. Reikia tik, kai laiko turėsiu, pažiūrėti, kur visos dalys. Aišku, ne stebuklas ten ji, bet jei nėr kur miegoti...
Parašykit, jei sudomino, man až, kurioje vietoje jūs gyvenate