Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

..... verysad.gif
Pažįstu šią mamytę... Ji nuostabus žmogus .. be galo atvira ir nuoširdi... Tik kažkaip mūsų gyvas bendravimas nutrūko.... Jetus, kaip suspaudė širdį perskaičius kas dedasi jos gyvenime verysad.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau paguosti, kad viskas bus gerai. Neatsisakyk leliuko, nors ir koks pragaras verda aplinkui. Paskui naktimis nemiegosi, galvosi kaip tavo mažiukė, ar jai nešalta, ar neskauda. Iš pradžių bus sunku, bet vaikai užaugs. Nenukabink nosies, įveiksi visus sunkumus. Tu esi stipri, tavo vaikai didžiuojasi tavimi, kad esi šalia, kad myli, kad paguodi. Suteik ir mažiukei šansą vadinti tave mama. Laikykis, mes su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Palaikau jus ir tikiu kad jusu gyvenime dar yra daug graziu dalyku, dar daug gerio ir laimes jusu laukia 4u.gif Nieko nekaltinkit, neteiskit, ismeskit pykti is sirdies ir pakelkit aukstai galva. Jus viska galit ir tikiu kad susikursit puiku gyvenima sau ir savo 3 vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 20 gruodžio 2010 - 03:04
aciu uz plaikyma,bet zinokit nieko jis man nepadeda,tik paskaicius dar blogiau jauciuosi.
Atsakyti
Sveika, Estrelija,

tikiuosi, pameni mane. Ar tau Vilniuje netiktu psichiatro konsultacija? Padeciau.
Atsakyti
QUOTE(LigiBunga @ 2010 12 20, 22:31)
Sveika, Estrelija,

tikiuosi, pameni mane. Ar tau Vilniuje netiktu psichiatro konsultacija? Padeciau.

sveika,panemu tave,bandysiu as savo poliklinikoj uzsiregistruoti,kad nereiketu vargintis kitiems del manes.
man reik vaistu ir psicgologo konsultaciju,kad padetu susitaikyti kad ta vaika as nesioju savyje.
Atsakyti
Atsiprasau, kad taip ilgai dingau is eterio. Smarkiai susirgom mes visi - gripas. Kai pasveiksiu, vel prisijungsiu. Estrelija, man labai gera sirdyje matyti, kad atsigauni, mastai ir pas psichologa kreiptis. Labai dziaugiuosi del Taves.
Atsakyti
o kas man belieka jai as budama nescia norejau pasitraukti is gyvenimo.
Atsakyti

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 21, 14:33)
o kas man belieka jai as budama nescia norejau pasitraukti is gyvenimo.

bet juk tai ne išeitis... vaikams nuo to būtų labai ir labai blogai. Negi Tau jų negaila ???
Estrelija, man rodos Tau reiktų tiesiog pagyventi ir pasistengti negalvoti ir nesidrąskyti. Juk laikas viską sustatys į savo vietas. Aistros aprims. Ir viskas bus gerai 4u.gif

Ir dar geras metas pagalvoti apie pajamas ir jų padidinimą. T.y. įvertinti turimą specialybę, darbą, galimybes užsidirbti papildomai. Žodžiu pagalvoti apie kažkokią veiklą, jei tik yra galimybė, kad kažkas pažiūrėtų vaikus.
Net jeigu nieko nesinori, būtų neblogai per prievartą kažkuo užsiimti. Kažkuo fiziškai nesunkiu, bet užimančiu.
Skamba gal utopiškai, bet ....
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2010 12 21, 15:36)
bet juk tai ne išeitis...  vaikams nuo to būtų labai ir labai blogai. Negi Tau jų negaila ???
Estrelija, man rodos Tau reiktų tiesiog pagyventi ir pasistengti negalvoti ir nesidrąskyti. Juk laikas viską sustatys į savo vietas. Aistros aprims. Ir viskas bus gerai 4u.gif

Ir dar geras metas pagalvoti apie pajamas ir jų padidinimą. T.y. įvertinti turimą specialybę, darbą, galimybes užsidirbti papildomai. Žodžiu pagalvoti apie kažkokią veiklą, jei tik yra galimybė, kad kažkas pažiūrėtų vaikus.
Net jeigu nieko nesinori, būtų neblogai per prievartą kažkuo užsiimti. Kažkuo fiziškai nesunkiu, bet užimančiu.
Skamba gal utopiškai, bet ....

tai juk to nepadariau,nusiraminau ir tiesiog pradejau mastyti kazkiek,nes anksciau snekejo mano emocijos,kurios lipo per virsu.
man iki dekreto liko men kazkur,dar darbe iseisiu atostogu,ir planuoju atsigulti biski i ligonine,as dirbau pardaveja,tai net nezinau,ka galeciau uzsiimti namie,nes megsti nemoku,nerti ir,o svetimo vaiko ziureti nenoreciau,nes paciai uztenka ir dvieju.turit kokiu patarimu sakykit?o kas toliau bus?kaip vaikas gims?
Atsakyti
O kas buvo kai gimė pirmas ir antras vaikai? Tu juos mylėjai, rūpinaisi, glaudei prie savęs. Ir dabar tą darai. Ar ne? smile.gif Vaikui nieko nėra svarbiau už motinos meilę. O mylinti motina visada ras išeitį - nagais ir ragais už savo vaikų gerovę kovoti. Atleiskit man, kad nesuvokiu kaip galima išsižadėti savo vaiko. Ir nenorėčiau suvokti....Pati užauginau (beveik) 3 vaikus, tik, ačiū Dievui neteko būti tokioj situacijoj, kad valgyti vaikams neturiu ko paduoti...Užjaučiu Jus ir linkiu kuo geriausios kloties gyvenime. Manau, jeigu esate nuostabus žmogus, kaip kažkas čia minėjo, rasite išeitį ir vietą dukrytei savo šeimoje ir meilės jai savo širdyje... smile.gif
Atsakyti
tai ir yra du skirtingi dalykai,kaip jums nereikejo galvoti ka jus vaikams valgyt duosit, o kaip as kiekviena diena ta galvoju,kaip turesiu susimoketi mokescius.kad vaikams kazka aprengti reiks,jei dabar as neisgyvenu,bus dar sunkiau kaip atsiras tas trecias vaikas.
ir as noreciau kad sita tema uzrakintu,nes vistiek manau ji yra beprasmiska.
Atsakyti