QUOTE(crema @ 2010 12 21, 15:36)
bet juk tai ne išeitis... vaikams nuo to būtų labai ir labai blogai. Negi Tau jų negaila ???
Estrelija, man rodos Tau reiktų tiesiog pagyventi ir pasistengti negalvoti ir nesidrąskyti. Juk laikas viską sustatys į savo vietas. Aistros aprims. Ir viskas bus gerai
Ir dar geras metas pagalvoti apie pajamas ir jų padidinimą. T.y. įvertinti turimą specialybę, darbą, galimybes užsidirbti papildomai. Žodžiu pagalvoti apie kažkokią veiklą, jei tik yra galimybė, kad kažkas pažiūrėtų vaikus.
Net jeigu nieko nesinori, būtų neblogai per prievartą kažkuo užsiimti. Kažkuo fiziškai nesunkiu, bet užimančiu.
Skamba gal utopiškai, bet ....
tai juk to nepadariau,nusiraminau ir tiesiog pradejau mastyti kazkiek,nes anksciau snekejo mano emocijos,kurios lipo per virsu.
man iki dekreto liko men kazkur,dar darbe iseisiu atostogu,ir planuoju atsigulti biski i ligonine,as dirbau pardaveja,tai net nezinau,ka galeciau uzsiimti namie,nes megsti nemoku,nerti ir,o svetimo vaiko ziureti nenoreciau,nes paciai uztenka ir dvieju.turit kokiu patarimu sakykit?o kas toliau bus?kaip vaikas gims?