Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

Ir mane sujaudino si istorija unsure.gif Jokiu budu nepalikite savo vaikelio, uzsidesite sau nepakeliama nasta ir niekad sau to neatleisite. Sunkumai viena diena tikrai praeis , tik nepasiduokit 4u.gif Linkiu stiprybes ir tikejimo kad viskas bus gerai 4u.gif

Gal galima butu suzinoti saskaita, bent jau svenciu proga paremtume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 22 gruodžio 2010 - 22:50
aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif
kazkaip man jo labai truksta siuo metu,nes vel jauciu kad grimstu i ta pati liuna,ir tokias pats abejones.
kazkaip liudnai man tos sventes,manau kad egles net nepasipuosim,nes zaisliuku tiek neturiu,ir eglutes.tik biski kambari pasipuosiau su vaikas.
Atsakyti
Jėtus doh.gif, aš turiu dirbtinę eglutę. Jei tinka, galiu ryt įdėt į autobusą, o tu pasiimtum. Ir žaisliukų įdėčiau. Jei toks varijantas tinka, tai parašyk į AŽ savo tel nr. susisieksiu su tavim.
Atsakyti
nereik,tokio dalyko as nesureiksminu.gal mama nupirks gyva.
bet aciu 4u.gif
Atsakyti
tu šaunuole,esi labai stipri tik pati gal dar to nesuvoki,be galo džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 23, 14:06)
tu šaunuole,esi labai stipri tik pati gal dar to nesuvoki,be galo džiaugiuosi už tave  4u.gif

Man ir gi atrodo kad estrelija,nepasisant visu uzgriuvusiu problemu labai stipriai laikosi.Kaip sakoma zmogui neduodamas sunkesnis kryzelis negu jis galetu pakelti. Stiprybes tau estrelija wub.gif
Atsakyti
aciu mamytes uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2010 12 23, 00:48)
Ir mane sujaudino si istorija  unsure.gif  Jokiu budu nepalikite savo vaikelio, uzsidesite sau nepakeliama nasta ir niekad sau to neatleisite. Sunkumai viena diena tikrai praeis , tik nepasiduokit 4u.gif Linkiu stiprybes ir tikejimo kad viskas bus gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nakte @ 2010 12 22, 11:55)
Labukas, noriu Tave truputi padrąsinti, viskas bus gerai, šiuo momentu as truputį padedu tokiai mamai kuri ir planavo savo leliuką palikti gyvybes langelyje, nes  ją besilaukiančią  paliko draugas, neteko darbo, neturi tėvelių ir aplamai gyvena nakvynes namuose.... Atrodo ir baisiau būti negali taip dar augina pirmoką, o pajamos gana skurdžios.... Bet nepaisant visko, šiai dienai visi turi ką apsirengti ir net gi mažasis labai gražiai aprengtas, visad turi sauskelnių tikrai nenaudoja vystiklų, reikalui esant  turi ir reikiamų vitaminų ir vaistukų, tiesiog žmonės padeda turi ji sukurtą temukę. Ir šiai dienai labai džiaugiasi, kad nepaliko savo vaikelio, labai jį myli ir viskas susiklostė gana neblogai, kai sukaks metukai vaikiukui, priims jį i savaitinį daržiuką, gales ta mama ieškotis darbo, arba priims pagyventi jei planai nepasikeis tokia viena mama, taip, kad yra problema yra ir sprendimas. Priimk pagalbos ranką ir tikrai Tau pades nemažai žmonių, tik būk nuoširdi ir atvira su jais jei blogai garsiai šauk ir tikrai būsi išgirsta. Žmonės jau žino apie Tave,  tad priimk patarimus apsilankyk pas gydytojus, ramiai viską apmąstyk ir žinok, kad tas veikelio atsisakymas neispręs finansinių problemų, jos niekur nedings.....
Noriu palinkėti stiprybės ir truputį tikėjimo žmonėmis. Tikiu prašyti sunku, bet tu negalvok, kad tai prašymas, tu tiesiog pasakok apie save kaip gyveni, kokios bėdos kokie džiaugsmai, o mes paskaitysim, galbūt kažko paklausim, kuo galėsim, padėsim, pasidalinsim. Tik užkrėsk mus, savo  ryžtu ir didžiuliu noru auginti vaikiuką ir jam būtiniausių daiktelių tikrai netrūks.
Kuo didžiausios sėkmės ir stiprybės ir visada žinok, kad vaikiukas yra pati nuostabiausia  dovana skirta tik Tau  wub.gif

Atsiimu savo žodžius, didžiausia klaida buvo palikti tą kūdikėlį su mama apie kurią čia truputį pasakojau, dabar jis komoje, į smegenis išsiliejęs kraujas, vilčiių kad išgyvens gydytojai neduoda.....
Atsakyti
QUOTE(nakte @ 2010 12 26, 15:41)
Atsiimu savo žodžius,  didžiausia klaida buvo palikti tą kūdikėlį su mama apie kurią čia truputį pasakojau, dabar jis komoje, į smegenis išsiliejęs kraujas, vilčiių kad išgyvens gydytojai neduoda.....

o Dievuleliau,numuse savo vaikeli?
net baisu pasidare.
tik jus man visos vilti pradejot teikti,kad jo nepalikciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelij@: 26 gruodžio 2010 - 15:44
labutis, perskaiciau visa tema, ir noriu pasakyti, kad estrelija, tu esi is tikruju stipri, labai stipri ir protinga, tik labai pavargusi..
dar noriu pasakyti, rasei kad nenori skolintis nes neturesi is ko atiduoti, bet po keliu metu viskas gal pasikeis i gera puse ir savo skola grazinsi, padedant kitiems, o dabar priimk pagalba sau ir pazadek sau kad kai galesi , padesi kitiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis dar tikiu tavim, kad tu nenuskriausi savo leliuko. Nors su Nakte gavome labai skaudžią pamoką, bet aš tikiu, kad ne visos mamos tokios. Laikykis, tu turi būti dabar labai stipri 4u.gif
Atsakyti