Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

mes jau turejom vaikiska lovyte,tai ja isardem,nes ji joje nemiegojo,mums reik tokios kaip darzeliuose ar kokio foteliuko,galvoju ir as gal pataupyt man iseis,kaip pradesiu gauti alementus ir nupirkciau padeveta.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 22, 14:47)
mes jau turejom vaikiska lovyte,tai ja isardem,nes ji joje nemiegojo,mums reik tokios kaip darzeliuose ar kokio foteliuko,galvoju ir as gal pataupyt man iseis,kaip pradesiu gauti alementus ir nupirkciau padeveta.

Na, čia ne ta leliukiška lovelė, o jau paaugusiam vaikui. Bet jei ne, tai ne...
Atsakyti
beje, jei tema butu bereikalo atidaryta, joje nesilankytu tiek zmoniu
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2010 12 22, 15:53)
Na, čia ne ta leliukiška lovelė, o jau paaugusiam vaikui. Bet jei ne, tai ne...

tai tada mielai ja paimciau 4u.gif
Atsakyti
Nu va, kaip smagu girdėti tokias geras naujienas thumbup.gif. Tu tik sakyk ko reikia, parinksim naujagimiui drabužiukų, gal ir vyresniems vaikams. Tada kokį sausio ar vasario mėnesį (kai pati būsiu laisvesnė nuo darbų) atvažiuočiau pas tave į Kauną.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 22, 13:20)
nesu as tokia bloga gal tik kitiems taip susidare ispudis apie mane.

Labas, o kurioj vietoj gyveni. Būtų smagu gyvai pabendrauti smile.gif Jei nenori čia rašyti, gali parašyti man į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 22 gruodžio 2010 - 15:40
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 22, 15:11)
tai tada mielai ja paimciau 4u.gif

Aš ją ramiai apžiūrėsiu, patvarkysiu ir atsiųsiu foto, kad be reikalo nereikėtų važinėti, jei nepatiks. Bet ant jos ir lipdukų būta užklijuota, ir pabrūžinta, kur į sieną rėmėsi, na, dėvėtas daiktas, bet pridėjus ranką iš jos galima ir labai gražų daiktą pasidaryti mirksiukas.gif
Visgi bent užsiminkite, kurioje vietoje gyvenate. Mes Vaišvydavoje, gal ir jūs kažkur netoli ax.gif
Atsakyti
Brangioji, ir visiems reikėtų prisiminti - VISADA TAIP NEBUS - kaip bebūtų - ar vargšas, ar turtingas tu - visada ateis ta diena, kad nebus taip pat. Ir tikėk, kad bus geriau. Jei tikėsi, išsipildys visos tavo svajonės ir norai bei viltys. Sėkmės tau.
Atsakyti
gerai apziurekit jus lovyte mano dukrytei,as ir graziai galesiu ja susitvarkyti,ta moku padaryti.
nera ko man slepti,gyvenu kauno raj,garliava smile.gif
pirmadieni einu pas psichatre,apsiverkiau pas ginikologe,tai ji ir man pati pasiule nueiti.
aciu kad jus mane palaikot wub.gif 4u.gif labai man daug ka reiskia tai,duoda stiprybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelij@: 22 gruodžio 2010 - 16:50
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 22, 16:49)
gerai apziurekit jus lovyte mano dukrytei,as ir graziai galesiu ja susitvarkyti,ta moku padaryti.
nera ko man slepti,gyvenu kauno raj,garliava smile.gif
pirmadieni einu pas psichatre,apsiverkiau pas ginikologe,tai ji ir man pati pasiule nueiti.
aciu kad jus mane palaikot wub.gif  4u.gif labai man daug ka reiskia tai,duoda stiprybes.

Na va, jei tiks lovelė, vis tiek kurią dieną apie Naujuosius turėtume važiuoti į tą pusę pas didžiosios krikštatėvius. Žodžiu, parašysiu žinutę.
O jūs laikykitės, eikit pas gydytoją ir viskas tikrai pradės spręstis, kai tik apsitvarkysite su dvasios sumaištim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutė,brangioji šiandien visai kita nuotaikytė ar ne?Rytoj bus dar geriau,Tu tik rašyk kuo galima būtų Tau padėti,juk visos turime per daug,arba likusių daiktų nuo savo paaugusių vaikučių.Laikykis,praeis visa kas bloga ir su savo mažąja po poros metelių kepsi pyragus Kalėdoms,pasvajok kaip bus smagu wub.gif Ir rašyk kuo galima palengvinti Tavo kasdienę buitį,gal kažkokių visiškai paprastų daiktelių reikia,o neturi 4u.gif
Atsakyti
kazkaip nepatogu pasidare ka cia parasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelij@: 22 gruodžio 2010 - 20:08