Oho, kiek prikalbejot
Labukas,
o man juodas pms, tai antra diena kemsu daug ir kazkaip nesusivaldau

bet nepergyvenu. man +1-2kg ne tragedija. lengvai atsiras, lengvai ir nukris (tikiuos

)
del iskrovos dienos. as tai per iskrovos dienas pasirenku viena produkta - pvz valgyti tik vaisius, arba tik varske ar siaip kokia sriuba tik. bet irgi skaiciuoju, kad nebutu per mazai kcal. vasara geriausia su tom iskrovom, pvz pasiemi koki arbuza, tai lb lengva su juo - daug valgai, daug
sisioji ir nesi alkana

dar lb gera iskrova su ananasu. senai dar ex anyta pasiule, nes ananasas neva dar ir riebala is vidaus degina. jis saldus, turi daug gliukozes, tai nesijausdavau irgi alkana.
dabar taip tik turiu ta ananasa nuo svenciu uzsilikusi, bet per ta pms nenoriu jokiu iskrovu
kas del kaulu ir kuno formos, tai pritariu, kad kiekviena atrodo skirtingai. mano kaulai is stambesniu. su mano ugiu, kuris 173, kai buvau nusikudinus iki 55, tai Jesus Christ

negrazu baisiausiai. nes ant tu stambiuju kaulu mano, oda kabejo
del soniniu tu sparneliu vadinamu, Irmulia sako, atsikratyt galima ju atsisakius saldumynu. gal kai kam ir taip, bet mano atveju, tai ne
as niekada anksciau nebuvau saldumynu megeja. nebent koks sokolado mazas gabaliukas karta i svte. o tuos soniukus visada turejau, kiek pamenu. net iki nestumo. ir nesvabu, kiek numesdavau, ar priaugdavau - didesni jie ar mezesni, bet jie niekur nedingdavo.
dabar jauciu, kad jie tikrai sumazeje, bet ko tais noreciau nuopelnus deti elipsiukui

sakau, gal gi sporto deka jie ir apmazejo
pasidziaugsiu ir as savo naturaliu gimdymu, kad pavyko be striju issisukti.
ImseVimse, nepergyvenk tik del rando. esu pas drauges maciusi, tai kad siais laikais jie lb jau maziukai. o ilgainiui pasidarys dar maziau matomas.
vat kai mano mama tais laikais turejo cezari, tai randelis

nuo vieno klubo iki kito

va cia tai figuros isdarkymas visam gyvenimui.