Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 04, 18:23)
ImseVimse, joa  mirksiukas.gif  mūsiškis Kettler Satura M  mirksiukas.gif
štai user posted image

tiesiog žvėris  wub.gif  kažkaip visus tuo metu buvusius Sportland'e apžiūrėjom ir vis tik prie šio apsistojom  bigsmile.gif

geri geri tie ketleriukai. O ko jo kaina tokia? blink.gif Už tokią kainą jau bent jau mes tai york'ą būtumėm ėmę. Bet pagailėjom... rolleyes.gif
Atsakyti
šio žvėriuko kaina tikrai tokia gera, kad sakiau, turi žūtbūt per gerą mynimo juo pusmetį norimais rezultatais atsipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 04, 15:36)
geri geri tie ketleriukai. O ko jo kaina tokia?  blink.gif Už tokią kainą jau bent jau mes tai york'ą būtumėm ėmę. Bet pagailėjom...  rolleyes.gif

ir kokia ta kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 04, 18:55)
ir kokia ta kaina? blush2.gif

Satura M
Atsakyti
Pastebėjot, kad vartant SM dažnai išmeta nuorodą į naują sporto klubą moterims - nu bet jau jo pavadinimas... doh.gif doh.gif Fit Curves... doh.gif doh.gif doh.gif Ir sugalvok tu man taip... vien dėl pavadinimo neičiau į tokį klubą, jau tikrai geriau namuose minti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš dar neatmyniau šiandien savo trasos - kažkaip nusprendžiau pailsėti ir išmiegoti, tai tik prieš pusvalandį atsikėliau. blush2.gif

jupa, aš net atsidariusi buvau iš smalsumo lotuliukas.gif Man ir schmoll.gif Nors spalvinė gama tai jaukiai nuteikia, bet pavadinimas, jeigu kiekvienas pagal savo nukrypimo lygį dar pagalvotų ir savaip interpretuotų... doh.gif Bet panašu, kad kito pasirinkimo jie neturėjo, kadangi klubas dirba pagal franšizę mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai aš pagal savo nukrypimo lygį ir pagalvojau iš karto... lotuliukas.gif Bet tai kitaip ir negali asocijuotis pamačius tokį žodį... ir dar kai akcentuota, kad klubas būtent moterims... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupa: 05 sausio 2011 - 10:38
Sveikos, sportininkes biggrin.gif

as vakar vakare maniau jau, kad neminsiu, nes toks tingulys buvo, bet prisiverciau ir taip smagiai atidirbau biggrin.gif
galvoju, gal pavasariui atejus pabandyti pabegioti dar lauke? nors visa gyvenima nekenciau begiojimo. bet siaip grynam ore gal butu ir visai smagu. be to, salia mano namu ir didziausias stadionas yra g.gif
bet tokios genialios mintys, turbut taip ir liks tik mintim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2011 01 05, 14:39)
Sveikos, sportininkes  biggrin.gif

as vakar vakare maniau jau, kad neminsiu, nes toks tingulys buvo, bet prisiverciau ir taip smagiai atidirbau  biggrin.gif
galvoju, gal pavasariui atejus pabandyti pabegioti dar lauke? nors visa gyvenima nekenciau begiojimo. bet siaip grynam ore gal butu ir visai smagu. be to, salia mano namu ir didziausias stadionas yra  g.gif
bet tokios genialios mintys, turbut taip ir liks tik mintim hihihi.gif

jei jau sugalvosi bėgioti, tai būtinai nusipirk tam skirtą avalynę. O šiaip bėgiojimas negerai sąnariams ir stuburui. Geriau pavasariop, kai išils orai, dviratuką traukti/pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 05, 13:44)
jei jau sugalvosi bėgioti, tai būtinai nusipirk tam skirtą avalynę. O šiaip bėgiojimas negerai sąnariams ir stuburui. Geriau pavasariop, kai išils orai, dviratuką traukti/pirkti  mirksiukas.gif

turiu rieducius. pirkau pries 2 metus viena pavasari, sakiau, vazinesiu, sportuosiu. jo, sportavau gal 4 kartus lotuliukas.gif
vat kai elipsiukas stovi namuose, kasdien akis bado, tai ir reikalingas daiktas. be to, kazkaip smagu su juo.
o itariu, kad begiojimo ideja taip ir liks tik ideja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2011 01 05, 18:04)
turiu rieducius. pirkau pries 2 metus viena pavasari, sakiau, vazinesiu, sportuosiu. jo, sportavau gal 4 kartus  lotuliukas.gif
vat kai elipsiukas stovi namuose, kasdien akis bado, tai ir reikalingas daiktas. be to, kazkaip smagu su juo.
o itariu, kad begiojimo ideja taip ir liks tik ideja  biggrin.gif

ooo riedučiai bigsmile.gif reikės įtraukti į vasaros pramogų sąrašą. Kažkaip buvau primiršusi. O ir šiaip esu mačiusi, kaip mamytės su riedučiais po parką stumdo vežimėlius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
vel jungiuos prie jusu nes kitaip neminu biggrin.gif
elipse turiu jau 2,5 metu vis su pertraukom pasportuoju . pradejau juo treniruotis sekancia diena gryzus is ligonines po gimdymo smile.gif
o dabar jau koks pusmetis viena kart i savaite 1val minu bet ziuriu rezultatu jokiu tai didinsiu iki 3 kartu ( sia savaite jau 2 yra ) man keista kad jus sportuojat 6 kartus ...ar tai gerai? kiek is treneriu zinau tai vienai raumenu grupei kasdien negalima reik daryt 1-2dienu pertraukas

as tai paminu valanda tada einu padaryt atsilenkimu , viena kita pratimuka ir pasuku dygliuota lanka smile.gif
sportuoju ne del svorio metimo o del dailesniu formu aisku koki viena kg butu gerai nukratyt ir vat tas aptrartas rinkes ant nugaros turiu sad.gif
Atsakyti