Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pas mane du natūralūs gimdymai, strijom visas kūnas... paskutinį nėštumą priagus buvau net 34 kg.. per pirmą kiek mažiau- 30 smile.gif ... va ir suplyšau.. Buvau tokia į save nepanaši, kad mano mažėlis žiūrėdamas videoįrašą paklausė kas per teta jį čia laiko doh.gif

ūgis mano 165, sveriu šiai dienai 55.. šikna 94 o va liemuo 72... norėčiau plonesnio blush2.gif bet šiaip ar taip svarbiausia išlaikyti bent tai ką turiu.. tikrai neatrodau stambi..dabar daug kas sako kad net jau per kūda.. bet gal dėl to, kad buvo pripratę mane stambesnę matyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 sausio 2011 - 14:38
Ojej, tai nerašysiu aš, kiek sveriu tuomet lotuliukas.gif Nes jūs visos kokios kūdenos, bent jau aš įsivaizduoju... Mano ūgis 170 cm, bet jau svorio čia tikrai nerašysiu lotuliukas.gif doh.gif Gėda. Žodžiu, nemažau man dar reikia pavargti...

Aš per nestuke.gif priaugau 12 kg, bet iki tol sugebėjau dar kokius 7 prisiauginti doh.gif O zosytei metai ir praktiškai pora mėn.
Atsakyti
labukas, zadu prisijungti prie sportuojanciu burelio smile.gif
noriu pirkti Elipsini treniruokli Kettler VERSO 109. gal kuri turit ar zinot kokiu komentaru?

Atsakyti
QUOTE(Auksute @ 2011 01 04, 16:00)
labukas, zadu prisijungti prie sportuojanciu burelio smile.gif
noriu pirkti Elipsini treniruokli Kettler VERSO 109. gal kuri turit ar zinot kokiu komentaru?

Labukas, smagu, kad prisijungsi. Pas mane 309 mirksiukas.gif Gražus jų dizainas, tyliai dirba, tik pas mane aukštesnis - 170 aukštis jo. Kiek apžiūrėjom ir kiek rinkomės, tai šitas atrodė tvirčiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ImseVimse,2011 01 04, 16:04]
Labukas, smagu, kad prisijungsi. Pas mane 309 mirksiukas.gif Gražus jų dizainas, tyliai dirba, tik pas mane aukštesnis - 170 aukštis jo. Kiek apžiūrėjom ir kiek rinkomės, tai šitas atrodė tvirčiausias mirksiukas.gif

kiek laiko jau turi? ar buvo kokiu gedimu?
Atsakyti
QUOTE(Auksute @ 2011 01 04, 16:06)
kiek laiko jau turi? ar buvo kokiu gedimu?

biggrin.gif nuo gruodžio 22d. ar kelintos turiu biggrin.gif Kol kas dirba kaip eržilas biggrin.gif Aš sportuoju, kai dukrytė miega, tai tikrai nieko nesigirdi. Stabiliai stovi, kai minu, o minu į visas puses linguodama. Jeigu domina kettleriukai, tai sportlande jų mačiau įvairių įvairiausiu. O šiaip siūlau dar pasivaikščioti ir apžiūrėti.
tiesa, jei ieškai tokio, kuris erdvės daug neužimtų, tai šitas ne iš tų, nors 109 matau, kad mažesnis šiek tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 04 sausio 2011 - 15:12
aciu uz info 4u.gif
begsiu siandien paziureti i sportland.
Atsakyti
Langoza, na dėl visų tų kūno proporcijų tikrai taip mirksiukas.gif na štai turėjau visai neseniai ir 53,5 kg - na nereali tiek savijauta tiek išvaizda ir neatrodžiau perdžiūvusi it ligonė mirksiukas.gif Dabar vėl gerai lotuliukas.gif pavalgius turiu 54-55kg bet dėl to nesuku galvos , nes vis tiek tikslas jau pasiektas thumbup.gif

Dabar taip: aš kadangi dėl tų pačių saldumynų ir priaugau tuos 15 kg, tai jų atsisakiusi juos ir numečiau biggrin.gif aišku + porcijų mažinimas. be abejo, kad vienos taisykles visiems tikrai nepritaikysi mirksiukas.gif

O kad dėl elipsinio mynimo , tai šonai nudildomi - irgi pritariu visomis keturiomis drinks_cheers.gif biggrin.gif ( tik -pvz. man jie vis tik nudilo kai pasiekiau 53,5 kg ir šiuo metu vis dar neminu elipsinio verysad.gif verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 04, 12:37)

ūgis mano 165, sveriu šiai dienai 55.. šikna 94 o va liemuo 72... norėčiau plonesnio  blush2.gif bet šiaip ar taip svarbiausia išlaikyti bent tai ką turiu.. tikrai neatrodau stambi..dabar daug kas sako kad net jau per kūda.. bet gal dėl to, kad buvo pripratę mane stambesnę matyti

as irgi noooooriu tiek sverti bigsmile.gif o tu dar meti, ar viskas, dabar tik palaikai formas? as noreciau bent iki 95 cm sumazint klubu apimti, o liemuo 71 dabar, man irgi per storas, dar siaurinsiu, nes mano tokia figura naturaliai visada buvo - apacia didele, o liemuo plonas ir pilvas plokscias, tik dabar isplerau doh.gif :lotuliukas
Saldumynus as valgau, manau ir man jie pagrindinis kaltininkas del susidariusios padeties, nezadu visai atsisakyti, bet, be abejo, mazinu, ne kasdien valgau smile.gif
Strijos, manau, dar ir genetiskai uzkoduota. mano mama neturi (4 pagimde), ir as neturiu. Nors siaip tepliojausi aliejuku visa nestuma.
Auksute, sveika.
Imse Vimse, koks skirtumas kiek sveri, svarbu, kad nori keistis, sportuoji ir tau puikiai sekasi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Auksute @ 2011 01 04, 15:11)
aciu uz info  4u.gif
begsiu siandien paziureti i sportland.

mes saviškį elipsinį iš Sportland'o įsigijom thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane kažkada buvo 96-71-95. Aš sau tuo metu atrodžiau super. Dabar nuo kai kurių vietų reikia nemažai visai numesti. Šiai dienai tokių išmatavimų ir siekiu.
Premium, ačiū už palaikymą. Mano pirma mintis buvo, kad va tuoj tuoj jau planuose antras leliukas, kam čia tvarkyti tą figūrą ir t.t. Bet kai susipykau su veidrodžiu, svarstyklėm, fotiku ir t.t., nusprendžiau, kad leliuką turiu pasitikti graži flirt.gif Jei rimtai, tai šiuo metu jaučiuosi nekaip šitaip atrodydama. Į sporto klubus nelabai yra kas mane išleistų (svetimo žmogaus nenoriu, o vakare sporto klube muštis dėl treniruoklio ar dėl vietos aerobikos salėj irgi nenoriu). Tai pasiguodžiau sesei, kuri davė mintį įsigyti treniruoklį ( o man visai į galvą neatėjo tokia mintis). Šiai dienai jai esu dėkinga už šią mintį, nes jaučiuosi puikiai, nors šiandien tai vos kelis pratimus padariau, nes jėgų kažko nelabai buvo.

Irmulia, o jūs irgi kettleriuką pirkot bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 04 sausio 2011 - 16:27
ImseVimse, joa mirksiukas.gif mūsiškis Kettler Satura M mirksiukas.gif

štai user posted image

tiesiog žvėris wub.gif kažkaip visus tuo metu buvusius Sportland'e apžiūrėjom ir vis tik prie šio apsistojom bigsmile.gif
Atsakyti